Icim yaniyo

Calismiyorum.Sadece bunu ayrilik konusmasi yapar gibi senden kadin olmaz tarzi sen erkege daha guzel gozukmeyi bile inat ediyosun tarzi seyler soyledi.

bu çok bariz bir aşağılamadır. bu hakka eşiniz de olsa sahip olamaz. kendisi bekliyor da kocalığını ne kadar yapıyor ?

Kendisi böyle herhalde?

Eklentiler

• images.jpeg-2.webp
    images.jpeg-2.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 19
Şu an normal kilon ama Hamile olunca ne yapacak sonra fazla kilolarını veremeyebilirsin de. Obsesif gibi psikoloğa görünmesi şart.
Hamileyken aldatmak gayet doğal bilmiyor musunuz? Ne yapacaktı göbeği çıkmış, ona seksi gelmeyen bir kadını 9 ay bekleyecek mi erkekler tabi ki hemen gözler dışarı kayacak 🙄

Evlendikten sonra cikti sevgiliykende gerci nisan kiyafeti icin flan dikkat etmemi istiyodu ama evlendikten sonra oldu
Kimmis senin kocan Brad Pitt mi pasa ne öyle kuralmis ben varya al o kuralini sok bi yerine derdim hadsiz ....nie kabul ediyorsunuz siz degismek zorunda degilsiniz madem sizle evlenmis evlenmeseymis begenmiyorsa aaaa

8 aylik bir evliligim var.Birbirimizi severek evlendik.Esim beni temizlik konusunda yetersiz goruyo ve asiri titiz.Kilomdan gobegimden rahatsiz oldugunu soyluyordu ve bazi kurallari var.Bi kadinin isveli olmasi gerektigini soyluyo kadinin yanasmasi gerektigini.Kurallarini kabul etmezsem ayrilcagimizi acikca belirtti.62 kiloyum.Bende beni ilk gordugunde de sevdin dedim.Aklim kendime yetmiyo babamlarin evindeyim ve bosanmak ne kadar tek cozum gibi gozuksede aslinda ben bu kurallarida kabul etmistim.Sadece ayrilik konusmasi gibi yaptigi icin evime donmedim.Ben seni aldattim mi dovdum mu diyo.Ama benim beklentilerime yani ilgi beklemem onun icin sacma geliyo
Severek begenerek evlenmedinizmi

Bosanmaktan da biraz korkuyorum acikcasi yasim 28 oldugu icin ama bende oyle dusunuyorum
Dogru yas olmus 58 bunca yil dayanmış sinda simdi neyabacan bosanip yahu 28 yas ne ki zaten esas evlenme yasi 28 bosan canim seni kendi zevki icin kullanmayi kendine gorev bilmis bu hödük vur tekmeyi...evlenip yapabilir bu tipler cunku sevgili olacagi kıza boyle dicek zor yemez canim evlenim çantada keklik ben onu istedigim kaliba sokarim yok ya

Benim bildigim seven insan kusur aramaz varsa kusur ortmeye duzeltmeye calisir guzelce. Kimse yuzunden tek taraflindegismek zorunda degilsiniz sizi alirken boyle begendi evlendi sonucta

8 aylik bir evliligim var.Birbirimizi severek evlendik.Esim beni temizlik konusunda yetersiz goruyo ve asiri titiz.Kilomdan gobegimden rahatsiz oldugunu soyluyordu ve bazi kurallari var.Bi kadinin isveli olmasi gerektigini soyluyo kadinin yanasmasi gerektigini.Kurallarini kabul etmezsem ayrilcagimizi acikca belirtti.62 kiloyum.Bende beni ilk gordugunde de sevdin dedim.Aklim kendime yetmiyo babamlarin evindeyim ve bosanmak ne kadar tek cozum gibi gozuksede aslinda ben bu kurallarida kabul etmistim.Sadece ayrilik konusmasi gibi yaptigi icin evime donmedim.Ben seni aldattim mi dovdum mu diyo.Ama benim beklentilerime yani ilgi beklemem onun icin sacma geliyo
Ya psikoloğa gidip tedavi olsun, seni de olduğun gibi kabul etsin ya da kurtul bu adamdan. Adama bak kuralları varmış ayy yesinler. 🤦🏻‍♀️ Sen bir ömür böyle bir adamla yaşayabilecek misin? Yaptığı bildiğin psikolojik şiddet!

Ay bu erkeklerin de dövmüyorum, aldatmıyorum daha ne istiyorsun tribi... Vallahi cama çıkıp bağırasım geliyor şöyle şeyler duyunca. Pardon da, tabi ki dövmeyeceksin ve aldatmayacaksın lütuf değil bunlar insan olmanın gerekleri. Yaratık değilsen bunları yapmıyorsun zaten.

Kadının kilosuna, tipine falan takılmak var bir de. Eve ayna döşeyeceksin, duvarlara böyle komple o tipini görsün habire kendine maruz kalsın. Bunlar türedi şimdi de. Ev işini beğenmeyen kendisi yapar, yardımcı tutar. Bu ne vırvırvır ya. Ta ben darlandım burdan.

Konu sahibi, çok aşığım onsuz yapamam diyorsanız, yardım almasını sağlayın, düzeltsin kendini. Ama bana kalırsa kurtulun gitsin, psikolojik şiddet görüyorsunuz çünkü.

Ya psikoloğa gidip tedavi olsun, seni de olduğun gibi kabul etsin ya da kurtul bu adamdan. Adama bak kuralları varmış ayy yesinler. 🤦🏻‍♀️ Sen bir ömür böyle bir adamla yaşayabilecek misin? Yaptığı bildiğin psikolojik şiddet!
Hani herseyi acikca soyleyince acaba diyorum bende mi hata ben mi buyutuyorum gobegim yok degil var ve hani boyle cok sıkı da degil. Ama bunlari benden bekledigini acikca soyluyo ve dili hic durmuyo evlendik evleneli bi guzel soz duyamadim goruntumle ilgili

Ay bu erkeklerin de dövmüyorum, aldatmıyorum daha ne istiyorsun tribi... Vallahi cama çıkıp bağırasım geliyor şöyle şeyler duyunca. Pardon da, tabi ki dövmeyeceksin ve aldatmayacaksın lütuf değil bunlar insan olmanın gerekleri. Yaratık değilsen bunları yapmıyorsun zaten.

Kadının kilosuna, tipine falan takılmak var bir de. Eve ayna döşeyeceksin, duvarlara böyle komple o tipini görsün habire kendine maruz kalsın. Bunlar türedi şimdi de. Ev işini beğenmeyen kendisi yapar, yardımcı tutar. Bu ne vırvırvır ya. Ta ben darlandım burdan.

Konu sahibi, çok aşığım onsuz yapamam diyorsanız, yardım almasını sağlayın, düzeltsin kendini. Ama bana kalırsa kurtulun gitsin, psikolojik şiddet görüyorsunuz çünkü.
Destek almaz ona gore bu zaten olmasi gereken evinin temiz olmasini ve benim seksi olmami bekledigini bi erkegin tabi ki bunlari bekleyecegini soyleyerek bunu yumusatiyo.Fakat kendi agzinin durmadigini farkinda degil hic biseyimi dogru duzgun begenmedigi icin bende ilimli yanasamiyorum. Hani ben oraya tek gittim ailem yoktu arkadasim yoktu esimin ustune fazla dustum ilgi gostermiyosun diye bile agladim.Bunlardan biraz utaniyorum.Kendimi yetmeye calisirken buluyorum hep diyorum ki ben mi kadinlik gercekten yapamiyorum acaba cocuk gibimiyim diyorum.Anksiyete baslatti bende bu arada ilac kullanmaya basladim strese gelemiyorum artik.

Benim bildigim seven insan kusur aramaz varsa kusur ortmeye duzeltmeye calisir guzelce. Kimse yuzunden tek taraflindegismek zorunda degilsiniz sizi alirken boyle begendi evlendi sonucta
Bende oyle diyorum ama bi kadinin gorevleri nelerdir sen eger bunlari yapamiyosan evlenmeseydin dedi.Tek bildigin ilgi ilgi ilgi baska da bisey bilmezsin diyo.

Dogru yas olmus 58 bunca yil dayanmış sinda simdi neyabacan bosanip yahu 28 yas ne ki zaten esas evlenme yasi 28 bosan canim seni kendi zevki icin kullanmayi kendine gorev bilmis bu hödük vur tekmeyi...evlenip yapabilir bu tipler cunku sevgili olacagi kıza boyle dicek zor yemez canim evlenim çantada keklik ben onu istedigim kaliba sokarim yok ya
Evet eskiden bizim ailede boyle guzel kiz yok senin her istedigin olsun kursaginda kalmasin fistigim bilmem ne derken simdi dunyanin en kotu kadini oldum.Sigara icmemi istemedigi ve bende evlendikten sonra ictigim yalan soyledim diye sogudum dedi.Benimle kahve icmek icin bile yanina oturmak istedigimde karsida otursan ya dedi.Dul olarak iste o yuzden bosanmaktan korkuyorum.

ben gerçekten düzenli ev işi yapmıyorum, ortalık dağılıyor. yaptığım zaman tam temizlik yaparım, bazen de hiç umursamam. eşim şurayı bi siliver, yarın tuvaleti yıkar mısın diye ricayla söylese bile moralim bozuluyor. cidden eşin söylemesi sinir bozucu

Kimmis senin kocan Brad Pitt mi pasa ne öyle kuralmis ben varya al o kuralini sok bi yerine derdim hadsiz ....nie kabul ediyorsunuz siz degismek zorunda degilsiniz madem sizle evlenmis evlenmeseymis begenmiyorsa aaaa
Bende oyle diyorum senin kocan olarak senden bisey isteyemem mi diyo.Ben resmen dedim ona da sen beni ezikliyosun diye. Bunu eziklik olarak goren bi kadin temizligi eziklik olarak goren bi kadin nasil olurmus.Kizdigimda gonlumu almaz.Sohbet neden etmiyoruz dedigimde once temizliktir kendi sorumluluklarini yerine getir diyo.Keyifcimisim ben

Back
X