- Konu Sahibi montesorri
-
Benimle evlenecegiz nasıl olsa diye zorlayarak birlikte oldu (cunku acidi istemedim o zorladi ) ve bugün telefonlari kapalı ve açmıyor.bu yarı yolda birakmak değil de nedir.kaç saattir ağlıyorum. Ne yapıcam ben.kendimi öldürmek istiyorum ama korkuyorum.
Üfff bi gidin yaa...parantez icindeki aciklaman cok irrite edici...Benimle evlenecegiz nasıl olsa diye zorlayarak birlikte oldu (cunku acidi istemedim o zorladi ) ve bugün telefonlari kapalı ve açmıyor.bu yarı yolda birakmak değil de nedir.kaç saattir ağlıyorum. Ne yapıcam ben.kendimi öldürmek istiyorum ama korkuyorum.
Etse ne olacak? Küçücük çocuklara rızası var diyorlar, sevgililere mi inanacaklar tecavüz konusunda? Bu vakaları hiç sallamıyorlar maalesef.Sizle zorla birlikte olduysa yetkili makamlara şikayet etmişsinizdir umarım.
Bence öyle zorlama izi olacak kadar bir şey geçmemiş, adam ısrar etmiş kız da ikna olmuş.Zorlama izleri kaybolmadan hemen hastaneye git rapor al hemen.
Bunu haketmedim intihar edicem görsün o.ben ölünce mutlu mesut yaşasın
Hiç mi vicdanı sızlamadı.ben ona ne yaptım ki.değer vermekten baska
Etse ne olacak? Küçücük çocuklara rızası var diyorlar, sevgililere mi inanacaklar tecavüz konusunda? Bu vakaları hiç sallamıyorlar maalesef.
Uzun zaman önce hukuk rahmetli olduğu için pek güvenilmiyor malum...Haklısınız, insanın aklını zorlayan kararlar çıkmıyor değil. Yine de hukuka başvurmaktan alıkoymamalı bunlar bizi.
Ben yalan söylemiyorum.ilk defaTecavüz mü etti size? Yoksa ısrar mı etti? Bazı kızlar ikna olup çok da karşı çıkmadan sevişip sonra beni zorladı diyor malum.
Eğer öyle değilse da yapacak bir şeyin yok. Bundan sonra dikkatli ve seçici ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?