İcim yaniyor, hayattan soguttular beni olmek istiyorum

Hayatkisa12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2019
149
71
13
35
İçim yaniyor yapılanları kaldiramiyorum. Ölmek istiyorum. Yıllarca bekledigim yıllarca birlikte olduğum insan beni sirtimdan vurdu. Ailem onla evlenirsen seni reddederiz demesine rağmen onla birlikte olmaya devam ettim. İlkokul terkti ben hemsire oldugum için. İs bulmak için hiç ugrasmadi. Bekledim onu hep. Benim sevgimden çok emindi ondan aldattı beni. Ama onsuz nefes alamıyorum diye affettim. Bundan sonra da bana eziyet etmeye başladı. Ama obur kızı hayatından cikarmadi. O kız da sürekli ulaşıyormuş ona ahımı aldın diye. Hep bi bahaneyle yazıyormuş. Bana engelledim derdi engelinin kalktığını gorurdum. Sonra benle olsun yeter dedim. Hepiniz kizacaksiniz biliyorum. Nasıl yaptın Kendine diyeceksiniz. Sevdim onu hem de çok. Biz bi hafta kus kaldık ve o kızla konustugunu öğrendim. Dayanamadim obur kıza ulaştım çünkü canıma tak etti. Benim oldgumu bilerek konusyordu. Ben obur kıza yazınca, kız da benle dalga geçiyorsunuz ben hayatınızdan çıkacam diye mesaj atmış benim eskisine. Sonra da ben suclu oldum. Onu uzmusum.... Onun osuna busuna kurban olsaymışım.. sevgilisine söz vermis numarasini degistirip benden kurtulacaklarmis... Anneme babama kardeslerime sayisiz kufur..Benim.hatam onun ilk aldatmasında affetmekti evet.. Dayanamiyorum yapilanlara. Aldatıldim dünden beri uyuyamadim... Nefes alamıyorum, ölsem daha iyiydi diyorum. Ben ne yaptım ki bu insanlara. Bu acı geçsin diye olmek istiyorum. Zamanla geçer mi yoksa? Onlar benim canimi yakip mutlu olurlar mi. Ne olr yardım edin bana.........

Ya kalbiniz şu an hassas. Kimseyi kırmak istemezdim fakat bu diyeceğim için affedin beni.
Birinin söylemesi lazım.
Belki.. siz de annenizin babanızın ahını aldığınız için mutlu olamamışsınızdır.
Ailenizi düşündünüz mü hiç..?

Bu kişiliksiz 🐂 için mi öleceksin :KK70: yapma güzel kardeşim. Sen onu kendin gibi bildin. Sevgin gözünü kör etmiş o kadar. Bundan sonra daha sağlam adımlar atmaya bak
Dayanamıyorum, kaldıramıyorum yapılanları. Geçmesini istiyorum unutmak istiyorum hepsini :(

Lütfen kendine gel. Sen bu kadar değersiz misin ? Sana kendini çöp gibi hissettiren bu adam için bu duyguların cok cok fazla.
Senin ki aşk değil maalesef adamı takıntı haline getirmişsin.
Üzgünüm psikolojik destek Alman şart.
Takıntı oldu belki de :(

Ya kalbiniz şu an hassas. Kimseyi kırmak istemezdim fakat bu diyeceğim için affedin beni.
Birinin söylemesi lazım.
Belki.. siz de annenizin babanızın ahını aldığınız için mutlu olamamışsınızdır.
Ailenizi düşündünüz mü hiç..?
Neden onların ahını almış olayım ki anlamadım

Kimse sırtından falan vurmamış ki sizi? Açık açık devam etmiş görüşmeye, siz de kabul etmişsiniz. Şimdi de onurunuzu aldatılmak değil, bütün bunlara rağmen terk edilmek zedelemiş.

Geri dönse hemen zaten sensiz nefes alamıyorum diye dönersiniz belli ki.

Arabesk müziklerden, filmlerden uzak durun. Duygularınızı abartmayın. Sağlıklı düşünebilseniz, yazdıklarınızın ne kadar anlamsız gözüktüğünü fark edeceksiniz.

Ah be güzelim. Mesleğin elinde peşinden okumuş kendi mesleğini eline almış çok kişi koşacakken niye bir baltaya sap olamamış kendini bir halt sanan öküzlere harcatıyırsunuz kendinizi. Gençliğine yazık
:( ben onun kendini halt sanmasına sebep oldum. Nasıl geçecek. Travmatik sözler söylendi bana. Sucum günahım yokken. Kimseye bi kötülüğüm dokunmadı benım 😭

Sizin hatanız bile bile devam etmeniz. Evet çok sevdiniz evet gözünüz kör oldu ama şimdi ahlanıp vahlanmak zamanı değil. Hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz, çok şükür üstesinden de geliniyor. Aldatıldığınızı göre göre devam etmişsiniz bunları yaşayacağınız aslında hep belliymiş. Ben bunu hak edecek ne yaptım diye kendinize üzülmek yerine artık zararın neresinden dönersem kardır diyip sevinin. Bir daha kesinlikle iletişim kurmayın. Artık bu saatten sonra saflık değil salaklık olur. Bol bol dua edin rahatlayacaksınız. Sürekli sizi sevmediğini, değmeyecek biri olduğunu kendinize hatırlatın.

:( ben onun kendini halt sanmasına sebep oldum. Nasıl geçecek. Travmatik sözler söylendi bana. Sucum günahım yokken. Kimseye bi kötülüğüm dokunmadı benım 😭
Söylensin. Biri sana öylesin böylesin dese dedikleri gibimi olacaksın. Hatta şöyle düşün ben çok karakter sahibi mükemmel bir insanım(ki zaten öylesin) bana hak etmediğim şekilde davranıyor hemen def ediyorum onu hayatımdan. Gitsin layığı ile birlikte olsun. Ben okumuş meslek sahibi bir insanım ve prensesler gibi yaşayacağım de ve buna inan. Gerçekten karşına biri çıktığında şu harcadığın güzel günlere acıyacaksın.

Allah seni korumuş ama sen farkında bile değilsin. Allah’ın sevdiği kullardansın ki bakmış senin haline de kurtarmış seni. Umarım en kısa sürede gözündeki perde kalkar da ne büyük bir uçurumun kenarından döndüğünün farkına varırsın. Hadi kendine acıman yok annene babana ailenede mi acımıyorsun?

Ne okudum ben yahu. Sizin adamı terk etmeniz gerekirken adam sizi terk etmiş, bir de ölmek istiyorum yazmışsınız. Kusura bakmayın ama adama kene gibi yapışmışsınız, o da sizi her türlü sömürmüş. İnanın sevmek böyle bir şey değil. Sizinki resmen bağımlılık. Bence doktora gitmelisiniz.

İçim yaniyor yapılanları kaldiramiyorum. Ölmek istiyorum. Yıllarca bekledigim yıllarca birlikte olduğum insan beni sirtimdan vurdu. Ailem onla evlenirsen seni reddederiz demesine rağmen onla birlikte olmaya devam ettim. İlkokul terkti ben hemsire oldugum için. İs bulmak için hiç ugrasmadi. Bekledim onu hep. Benim sevgimden çok emindi ondan aldattı beni. Ama onsuz nefes alamıyorum diye affettim. Bundan sonra da bana eziyet etmeye başladı. Ama obur kızı hayatından cikarmadi. O kız da sürekli ulaşıyormuş ona ahımı aldın diye. Hep bi bahaneyle yazıyormuş. Bana engelledim derdi engelinin kalktığını gorurdum. Sonra benle olsun yeter dedim. Hepiniz kizacaksiniz biliyorum. Nasıl yaptın Kendine diyeceksiniz. Sevdim onu hem de çok. Biz bi hafta kus kaldık ve o kızla konustugunu öğrendim. Dayanamadim obur kıza ulaştım çünkü canıma tak etti. Benim oldgumu bilerek konusyordu. Ben obur kıza yazınca, kız da benle dalga geçiyorsunuz ben hayatınızdan çıkacam diye mesaj atmış benim eskisine. Sonra da ben suclu oldum. Onu uzmusum.... Onun osuna busuna kurban olsaymışım.. sevgilisine söz vermis numarasini degistirip benden kurtulacaklarmis... Anneme babama kardeslerime sayisiz kufur..Benim.hatam onun ilk aldatmasında affetmekti evet.. Dayanamiyorum yapilanlara. Aldatıldim dünden beri uyuyamadim... Nefes alamıyorum, ölsem daha iyiydi diyorum. Ben ne yaptım ki bu insanlara. Bu acı geçsin diye olmek istiyorum. Zamanla geçer mi yoksa? Onlar benim canimi yakip mutlu olurlar mi. Ne olr yardım edin bana.........
allahim bagzen sasip kaliyorum boyle tipler hint kumasi yada altindan mi yapildi bir taraflari bu kadr baglanmak aglmak kendini bu durumlara dusurmek nedir bilmiyorum. bakin eks sevgilinz niye degerli biliyor musunz cunku kendini ulasilmaz yapmis sizde oyle olun ve boyle sacma saoan insanlar icin dunyanin en guzel seyini yasamayi kaybetmeyin kimse ivin degmez kimse sana uzulmez kimse vah vah demez ya akli basinda hemsire sin ya s3nin yerinde olmak istey3n o kadar cok insan varki mesleginin kiymetini bil

Sizi terkederek size iyilik yaptığının farkında bile değilsiniz. Ne bu arabeske bağlama, toparlayin kendinizi. İlerde zaten bosanmakla sonuçlanacak bir ilişki bitmiş isabet olmuş.

Neden onların ahını almış olayım ki anlamadım

Ailem onla evlenirsen seni reddederiz demesine rağmen onla birlikte olmaya devam ettim

bazen büyüklerimiz bizin göremediklerimizi görebiliyorlar
Belki de büyüttükleri çocukları elin herifi için kendilerine rest çekince ah etmişlerdir.
Şimdi anlayabildiniz mi biraz daha açayım mı?

Back
X