İcim yaniyor, hayattan soguttular beni olmek istiyorum

Evet benim eskiden sevdigim kisi beni seviyorgibi yapip baska kizlarla görusurdu unutmak zor oldu ama evlendim iki cock sahibi oldum simdi o eski nisanlisindan ayrilmis sap gibi kalmis, etme bulma dunyasi iste 😂
İnsallah ben de unuturum yakın zamanda. İnsallah eden gercekten bulur

ay mutlu olurmu onlar diyorsun hala ..
emin ol bu öküz oteki kiza da sen H Hayatkisa12 ye kurban ol diyordur :D

kisaca bu erkekcik dalga geciyor seninle de oteki ki ile de ...bunun icin ölünmez..kurtuldun. hayatinin keyfine bak

Kimsenin sana bir sey yaptigi yok. Ne yaptiysan kendi kendine yapmissin. Artik sacmalamayi birak da kendine deger vermeyi ogren. Olmeyi istemek icin daha ciddi sebepleri var insanlarin. Bu kadar alcaltma kendini.

Annem Ablam kardeşlerim hep karşı çıktılar... hep ondan uzak dur dediler ama durmadım hata bendeydi...
Hata değil herkesin imtihanı farklı bi de şöyle düşün eğer sen aileni dinleseydin onun bu yüzünü görmeyip aileni suçlayacaktın şimdi ise hatadan döndün kendini üzme lütfen kimseye de üzdürme inan çok daha güzel günlerin olacak dua et yeter ki Rabbim yardımcısin olsun inşaAllah

bu odunun ne özelliği var ki 2 kız paylaşamıyorsunuz?
dışarıdan bakınca durumun çok trajikomik..
ilkokul terk diyorsun, adamı bu kadar şımartırsan böyle olur..
ne ölmesi Allah aşkına, kendine gel ve önce kendine değer ver..
ne sevmesinden bahsediyorsun, sevgi böyle olmaz, bu anca psikolojik bir takıntı, çocukluğundan gelen bir eksikliğin doldurulması gibi bir şey..
hemen kurtul bu adamdan aklın varsa..

Bi insan kendine bu kadar kötülüğü nasıl yapar anlamıyorum ben !!
Bulunmaz hint kumaşı mıydı bu adam niye affettin.

Hiç kusura bakmayın ama bu aşk falan değil. Bizim kızlarımız nedense bayılıyor böyle arabesk romantizimlere. Türk erkekleri hep eleştirir ya "efendi erkek yerine piç tercih eden kız" diye. Hah işte siz onlardansınız.

Bi de hala ayılıp bayılmalar falan, valla tuhafsınız ya. Bu kafayla siz daha çok sürünürsünüz. Biraz kendinize değer vermeyi bilin.

Varsa duygusal açlığınız gidin psikolojik yardım alın, başa çıkmayı öğrenin. Bu kadar karakter yoksunu adamların da bi tarafları kalkmasın.

bu odunun ne özelliği var ki 2 kız paylaşamıyorsunuz?
dışarıdan bakınca durumun çok trajikomik..
ilkokul terk diyorsun, adamı bu kadar şımartırsan böyle olur..
ne ölmesi Allah aşkına, kendine gel ve önce kendine değer ver..
ne sevmesinden bahsediyorsun, sevgi böyle olmaz, bu anca psikolojik bir takıntı, çocukluğundan gelen bir eksikliğin doldurulması gibi bir şey..
hemen kurtul bu adamdan aklın varsa..
Numaramı değiştirdim. Bütün hesaplarımı kapattım. Onunla bir daha bir araya gelmem. Yapılanlar canımı cok yaktı...

Bi insan kendine bu kadar kötülüğü nasıl yapar anlamıyorum ben !!
Bulunmaz hint kumaşı mıydı bu adam niye affettin.

Hiç kusura bakmayın ama bu aşk falan değil. Bizim kızlarımız nedense bayılıyor böyle arabesk romantizimlere. Türk erkekleri hep eleştirir ya "efendi erkek yerine piç tercih eden kız" diye. Hah işte siz onlardansınız.

Bi de hala ayılıp bayılmalar falan, valla tuhafsınız ya. Bu kafayla siz daha çok sürünürsünüz. Biraz kendinize değer vermeyi bilin.

Varsa duygusal açlığınız gidin psikolojik yardım alın, başa çıkmayı öğrenin. Bu kadar karakter yoksunu adamların da bi tarafları kalkmasın.
Terapi almayı düşünüyorum. Cünkü tek basıma atlatamıcam gibi

Back
X