- 27 Şubat 2019
- 1.129
- 967
- 53
- Konu Sahibi Hayatkisa12
Unutulur tabi kim kimi unutmamış şu dünyadaUnutulur değil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Unutulur tabi kim kimi unutmamış şu dünyadaUnutulur değil mi
Evet benim eskiden sevdigim kisi beni seviyorgibi yapip baska kizlarla görusurdu unutmak zor oldu ama evlendim iki cock sahibi oldum simdi o eski nisanlisindan ayrilmis sap gibi kalmis, etme bulma dunyasi isteSiz de mi yaşadınız böyle şeyler
İnsallah çok teşekkür ederimUnutulur tabi kim kimi unutmamış şu dünyada
İnsallah ben de unuturum yakın zamanda. İnsallah eden gercekten bulurEvet benim eskiden sevdigim kisi beni seviyorgibi yapip baska kizlarla görusurdu unutmak zor oldu ama evlendim iki cock sahibi oldum simdi o eski nisanlisindan ayrilmis sap gibi kalmis, etme bulma dunyasi iste![]()
Gecer değil mi![]()
yahu geçer mi ne demek.ne dertler var insanlarda.Allah sağlığından etmesin.Gecer değil mi![]()
Hata değil herkesin imtihanı farklı bi de şöyle düşün eğer sen aileni dinleseydin onun bu yüzünü görmeyip aileni suçlayacaktın şimdi ise hatadan döndün kendini üzme lütfen kimseye de üzdürme inan çok daha güzel günlerin olacak dua et yeter ki Rabbim yardımcısin olsun inşaAllahAnnem Ablam kardeşlerim hep karşı çıktılar... hep ondan uzak dur dediler ama durmadım hata bendeydi...
Aynı anda yazmışızşaka bu demi ?![]()
Siz bunu söyleyince gercekten kendimi bir sorguladımİşsiz gucsuz calismak bile istemeyen, ilkokul terk herifi paylaşamiyorsunuz
Ne insanlar vaaar. YAaaa RAB
Numaramı değiştirdim. Bütün hesaplarımı kapattım. Onunla bir daha bir araya gelmem. Yapılanlar canımı cok yaktı...bu odunun ne özelliği var ki 2 kız paylaşamıyorsunuz?
dışarıdan bakınca durumun çok trajikomik..
ilkokul terk diyorsun, adamı bu kadar şımartırsan böyle olur..
ne ölmesi Allah aşkına, kendine gel ve önce kendine değer ver..
ne sevmesinden bahsediyorsun, sevgi böyle olmaz, bu anca psikolojik bir takıntı, çocukluğundan gelen bir eksikliğin doldurulması gibi bir şey..
hemen kurtul bu adamdan aklın varsa..
Terapi almayı düşünüyorum. Cünkü tek basıma atlatamıcam gibiBi insan kendine bu kadar kötülüğü nasıl yapar anlamıyorum ben !!
Bulunmaz hint kumaşı mıydı bu adam niye affettin.
Hiç kusura bakmayın ama bu aşk falan değil. Bizim kızlarımız nedense bayılıyor böyle arabesk romantizimlere. Türk erkekleri hep eleştirir ya "efendi erkek yerine piç tercih eden kız" diye. Hah işte siz onlardansınız.
Bi de hala ayılıp bayılmalar falan, valla tuhafsınız ya. Bu kafayla siz daha çok sürünürsünüz. Biraz kendinize değer vermeyi bilin.
Varsa duygusal açlığınız gidin psikolojik yardım alın, başa çıkmayı öğrenin. Bu kadar karakter yoksunu adamların da bi tarafları kalkmasın.