İcim yaniyor, hayattan soguttular beni olmek istiyorum

bu kadar zayıf olma ya bir erkek için ölüyorum nefes alamıyorum falan. ne bu dram anlamadım. hiç mi başka bir şey yok hayatlarınızda bu kadar mı boşsunuz :işsiz:
benimle olsun yeter demişmiş öbür kızla da olduğunu biliyormuşmuş, ee ne bekliyodun başka?

Kendinize değer vermediğinizi anlamış,o da size değer vermemiş. Karaktersiz. Şu karakter için gerçekten üzülmem,siz de kendinizi çok kaptırmışsınız. Adamın tek bir olumlu yanı yok.

İçim yaniyor yapılanları kaldiramiyorum. Ölmek istiyorum. Yıllarca bekledigim yıllarca birlikte olduğum insan beni sirtimdan vurdu. Ailem onla evlenirsen seni reddederiz demesine rağmen onla birlikte olmaya devam ettim. İlkokul terkti ben hemsire oldugum için. İs bulmak için hiç ugrasmadi. Bekledim onu hep. Benim sevgimden çok emindi ondan aldattı beni. Ama onsuz nefes alamıyorum diye affettim. Bundan sonra da bana eziyet etmeye başladı. Ama obur kızı hayatından cikarmadi. O kız da sürekli ulaşıyormuş ona ahımı aldın diye. Hep bi bahaneyle yazıyormuş. Bana engelledim derdi engelinin kalktığını gorurdum. Sonra benle olsun yeter dedim. Hepiniz kizacaksiniz biliyorum. Nasıl yaptın Kendine diyeceksiniz. Sevdim onu hem de çok. Biz bi hafta kus kaldık ve o kızla konustugunu öğrendim. Dayanamadim obur kıza ulaştım çünkü canıma tak etti. Benim oldgumu bilerek konusyordu. Ben obur kıza yazınca, kız da benle dalga geçiyorsunuz ben hayatınızdan çıkacam diye mesaj atmış benim eskisine. Sonra da ben suclu oldum. Onu uzmusum.... Onun osuna busuna kurban olsaymışım.. sevgilisine söz vermis numarasini degistirip benden kurtulacaklarmis... Anneme babama kardeslerime sayisiz kufur..Benim.hatam onun ilk aldatmasında affetmekti evet.. Dayanamiyorum yapilanlara. Aldatıldim dünden beri uyuyamadim... Nefes alamıyorum, ölsem daha iyiydi diyorum. Ben ne yaptım ki bu insanlara. Bu acı geçsin diye olmek istiyorum. Zamanla geçer mi yoksa? Onlar benim canimi yakip mutlu olurlar mi. Ne olr yardım edin bana.........
Seni gerçekten seven biriyle karşılaşınca inan bu üzüldüğün zaman için kendine kızacaksın mesleğin elinde boşver gitsin birde ailenin sözünden çıkma insan bazen sevgiden kör oluyor ama onlar çoğu zaman hissederler üzülme ne ölmesi

Kimse sırtından falan vurmamış ki sizi? Açık açık devam etmiş görüşmeye, siz de kabul etmişsiniz. Şimdi de onurunuzu aldatılmak değil, bütün bunlara rağmen terk edilmek zedelemiş.

Geri dönse hemen zaten sensiz nefes alamıyorum diye dönersiniz belli ki.

Arabesk müziklerden, filmlerden uzak durun. Duygularınızı abartmayın. Sağlıklı düşünebilseniz, yazdıklarınızın ne kadar anlamsız gözüktüğünü fark edeceksiniz.
Haklısınız..Ama insan kendine yediremiyor

Seni gerçekten seven biriyle karşılaşınca inan bu üzüldüğün zaman için kendine kızacaksın mesleğin elinde boşver gitsin birde ailenin sözünden çıkma insan bazen sevgiden kör oluyor ama onlar çoğu zaman hissederler üzülme ne ölmesi
Annem Ablam kardeşlerim hep karşı çıktılar... hep ondan uzak dur dediler ama durmadım hata bendeydi...

bu kadar zayıf olma ya bir erkek için ölüyorum nefes alamıyorum falan. ne bu dram anlamadım. hiç mi başka bir şey yok hayatlarınızda bu kadar mı boşsunuz :işsiz:
benimle olsun yeter demişmiş öbür kızla da olduğunu biliyormuşmuş, ee ne bekliyodun başka?
Doğru diyorsunuz

Kendinize değer vermediğinizi anlamış,o da size değer vermemiş. Karaktersiz. Şu karakter için gerçekten üzülmem,siz de kendinizi çok kaptırmışsınız. Adamın tek bir olumlu yanı yok.
Ben cok hata yaptım.. Keske onla devam etmeseydim zamanında

Sizin hatanız bile bile devam etmeniz. Evet çok sevdiniz evet gözünüz kör oldu ama şimdi ahlanıp vahlanmak zamanı değil. Hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz, çok şükür üstesinden de geliniyor. Aldatıldığınızı göre göre devam etmişsiniz bunları yaşayacağınız aslında hep belliymiş. Ben bunu hak edecek ne yaptım diye kendinize üzülmek yerine artık zararın neresinden dönersem kardır diyip sevinin. Bir daha kesinlikle iletişim kurmayın. Artık bu saatten sonra saflık değil salaklık olur. Bol bol dua edin rahatlayacaksınız. Sürekli sizi sevmediğini, değmeyecek biri olduğunu kendinize hatırlatın.
Öyle yapacağım. Sevilmedim hic haklısınız. Cok teşekkür ederim 🙏

Ben cok hata yaptım.. Keske onla devam etmeseydim zamanında

eh etmeseydin iyiydi. ama etmişsin. yaşadın gördün kendi özgür iradenle seçim yaptın.
belki herkesi dinleyip ayrılsaydın aklında kalacak asla kurtulamayacaktın acabalardan.
dersini aldın bu mevzudan şimdi yoluna bakma vakti.

Ah be kardeş nasıl bu adamla bile bile devam ettin , yazık etmişsin , yazık .
Allah’a havale et, düşünme şunu.
İpsiz sapsız olduğu yetmiyo, bi de darbe vurmuş sana. Takılıp kafayı yeme, bol bol dua et ki evlenmeden kurtulmuşsun

Canim kaç yaşındasın, kendini ezdirme sen zayıf dusdukce onlar faydalanir. Bir silkelen kendine gel. Kendini gelirstir cik disari at kendini. Vallah bak cok pişman olursun bu duruma dusmustum gecmiste simdi gulup geciyorum.
Siz de mi yaşadınız böyle şeyler

Canim kaç yaşındasın, kendini ezdirme sen zayıf dusdukce onlar faydalanir. Bir silkelen kendine gel. Kendini gelirstir cik disari at kendini. Vallah bak cok pişman olursun bu duruma dusmustum gecmiste simdi gulup geciyorum.
Kendime gelemedim bi kaç saat. Ben kimseye kötülük yapmadım. Ama en kötüsü ben oldum. Üzülüyorum cünkü bunlardı kendime ben yaptım

Ah be kardeş nasıl bu adamla bile bile devam ettin , yazık etmişsin , yazık .
Allah’a havale et, düşünme şunu.
İpsiz sapsız olduğu yetmiyo, bi de darbe vurmuş sana. Takılıp kafayı yeme, bol bol dua et ki evlenmeden kurtulmuşsun
Annem de söyledi aynısını, ya evlenseydin diye. İnsan evlenmeden kurtuldum diye şükreder dedi

eh etmeseydin iyiydi. ama etmişsin. yaşadın gördün kendi özgür iradenle seçim yaptın.
belki herkesi dinleyip ayrılsaydın aklında kalacak asla kurtulamayacaktın acabalardan.
dersini aldın bu mevzudan şimdi yoluna bakma vakti.
Gecer değil mi :(

Back
X