- 8 Haziran 2021
- 135
- 91
- 13
- 37
Son 1 aydır öyle şeyler yaşadım ki tırnaklarıma kadar mutsuzum. 1 evladım var 5 yaşında resmen sadece beni hayata bağlayan tek şey o.
Mutsuzum kızlar mutsuuzzuummm.
Kocam olacak narsist hayatımı ele geçirmiş de hicbirşeye karar veremiyor gibiyim sanki anneme bile gitsem o karar verecekmiş gibi hayatım onun ellerinde.
Çevremde herkes farkına varıyor gibi sankii
Boşanmak istiyorum gerçekten artık istemiyorum ama yapamıyorum.
Nasıl karar verilir nasıl tamam artık boşanıyorum diyip imzalanır o kağıt parçası. Bitsin istiyorum artık dedim çocuğumuz var bensiz perişan olursunuz diyor. Yaa bende bunlardan etkileniyorum gerçekten perişan olacağım sanıyorum.
Mesleğim yok ama çalışırım ne olursa diyorum sonra boşver böyle en azından bildiğin acı bilmediğin acının içine girme çocuğu da peşinde sürükleme diyorum sonra da içimden. Narsist bir adamla evliyim ve her gün mutsuz uyanıyorum resmen o ise özgür nereye isterse gider herşey için de haklı sebepleri vardır. Keşke ahhhh keşke cesaretim olsa bı gün boşandım diye konu açsam da benim gibilere cesaret olsam.
Okadar safım ki öyle bişey için adım bile atamam ben

Mutsuzum kızlar mutsuuzzuummm.
Kocam olacak narsist hayatımı ele geçirmiş de hicbirşeye karar veremiyor gibiyim sanki anneme bile gitsem o karar verecekmiş gibi hayatım onun ellerinde.
Çevremde herkes farkına varıyor gibi sankii
Boşanmak istiyorum gerçekten artık istemiyorum ama yapamıyorum.
Nasıl karar verilir nasıl tamam artık boşanıyorum diyip imzalanır o kağıt parçası. Bitsin istiyorum artık dedim çocuğumuz var bensiz perişan olursunuz diyor. Yaa bende bunlardan etkileniyorum gerçekten perişan olacağım sanıyorum.

Okadar safım ki öyle bişey için adım bile atamam ben