• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim yanıyor içim.

Kulolurum

Allah'ım kızımla birlikte güzel bi hayat nasipEt🙏
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2021
135
91
13
37
Son 1 aydır öyle şeyler yaşadım ki tırnaklarıma kadar mutsuzum. 1 evladım var 5 yaşında resmen sadece beni hayata bağlayan tek şey o.
Mutsuzum kızlar mutsuuzzuummm.
Kocam olacak narsist hayatımı ele geçirmiş de hicbirşeye karar veremiyor gibiyim sanki anneme bile gitsem o karar verecekmiş gibi hayatım onun ellerinde.
Çevremde herkes farkına varıyor gibi sankii
Boşanmak istiyorum gerçekten artık istemiyorum ama yapamıyorum.
Nasıl karar verilir nasıl tamam artık boşanıyorum diyip imzalanır o kağıt parçası. Bitsin istiyorum artık dedim çocuğumuz var bensiz perişan olursunuz diyor. Yaa bende bunlardan etkileniyorum gerçekten perişan olacağım sanıyorum.💔 Mesleğim yok ama çalışırım ne olursa diyorum sonra boşver böyle en azından bildiğin acı bilmediğin acının içine girme çocuğu da peşinde sürükleme diyorum sonra da içimden. Narsist bir adamla evliyim ve her gün mutsuz uyanıyorum resmen o ise özgür nereye isterse gider herşey için de haklı sebepleri vardır. Keşke ahhhh keşke cesaretim olsa bı gün boşandım diye konu açsam da benim gibilere cesaret olsam.
Okadar safım ki öyle bişey için adım bile atamam ben😟😟💔

Son 1 aydır öyle şeyler yaşadım ki tırnaklarıma kadar mutsuzum. 1 evladım var 5 yaşında resmen sadece beni hayata bağlayan tek şey o.
Kocam olacak narsist hayatımı ele geçirmiş de hicbirşeye karar veremiyor gibiyim sanki anneme bile gitsem o karar verecekmiş gibi hayatım onun ellerinde.
Nasıl karar verilir 💔 nasıl tamam artık boşanıyorum diyip imzalanır o kağıt parçası. Bitsin istiyorum artık dedim çocuğumuz var bensiz perişan olursunuz diyor. Yaa bende bunlardan etkileniyorum gerçekten perişan olacağım sanıyorum. Mesleğim yok ama çalışırım ne olursa diyorum sonra boşver böyle en azından bildiğin acı bilmediğin acının içine girme çocuğu da peşinde sürükleme diyorum sonra da içimden. Narsist bir adamla evliyim ve her gün mutsuz uyanıyorum resmen o ise özgür nereye isterse gider herşey için de haklı sebepleri vardır. Keşke ahhhh keşke cesaretim olsa bı gün boşandım diye konu açsam da benim gibiler cesaret olsam.
Terapiste gitseniz ?

Yazık değil mi size...çok üzüldüm okurken. Güçsüz değilsiniz neden biliyor musunuz...çünkü annesiniz. Hiç bir anne güçsüz değildir. Sadece harekete gecmeniz gerekiyor. Ne zaman hazır olursanız o zaman yapın. Yeter ki yapın.
Annem babam gözümün içine bakardı oysa ki bekarken öyle mutlu büyüdüm ki mutsuzluk o yüzden yakıyor canımı.

Nasıl karar verilir nasıl tamam artık boşanıyorum diyip imzalanır o kağıt parçası. Bitsin istiyorum artık dedim çocuğumuz var bensiz perişan olursunuz diyor. Yaa bende bunlardan etkileniyorum gerçekten perişan olacağım sanıyorum.💔 Mesleğim yok ama çalışırım ne olursa diyorum sonra boşver böyle en azından bildiğin acı bilmediğin acının içine girme çocuğu da peşinde sürükleme diyorum sonra da içimden. Narsist bir adamla evliyim ve her gün mutsuz uyanıyorum resmen o ise özgür nereye isterse gider herşey için de haklı sebepleri vardır. Keşke ahhhh keşke cesaretim olsa bı gün boşandım diye konu açsam da benim gibilere cesaret olsam.
Siz mutlu değilseniz çocuğunuzu nasıl mutlu edeceksiniz? Boşanmış, kafası rahat mutlu annenin çocuğu mu daha çok yıpranır, mutsuz bir ailede büyümüş, sevgi görmemiş bir çocuk mu? Bir düşünün bakalım. Çocuğunuz için de kararı verin bir an önce.

Cözülemez sorunlar mi bunlar ne yaşadınız? 1 aydır demişsiniz belki vardır çözümü.
Onunla yaşıycaksam herşey onun kararı olmalı gidilecek yer alınacak eşya. Okadar şey var da gücüm yok gibi anlatmaya.

Açık açık anlatın esinizde duysun hatta nasıl oluyor bilmiyorum da
2 defa konuştum mutlu değilim boşanmak istiyorum gerçekten birsin dedim. Kararimdan beni vaz geçiriyor beynimi ele geçirmiş gibi.

Düşünüyorum aslında nasıl anlatırım yaşadıklarımı bilmiyorum ki😟
Terapist iliskinizi düzeltmez
Terapist narsist bı adamı düzeltmez
Duzeltecekse de onun gitmesi lazım
Ama narsist biri zaten terapiye gitmez

O zaman sinir krizi gecir. Kizin annende falan olsun , ya da baska birinde.
Marketin ortasında bayıldım içime ata ata oda çözüm olmadı kızımı aldım 3 4 gün tatile gittik nasıl mutluyduk o yokken o 4 gün. O çıksın istiyorum hayatımdan nasıl yapacağım bunu bilmiyorum. Çocuğumun babası olarak kal sadece diyorum.

Back
X