• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim yanıyor içim.

mutsuz olmamayı seçmek sadece bir saniyenizi alır. terapi görmenizi tavsiye ederim bu kararı veremiyorsanız. çift terapisi değil yalnız sadece kendiniz için. boşanmaya cesaret bulmak için.

Son 1 aydır öyle şeyler yaşadım ki tırnaklarıma kadar mutsuzum. 1 evladım var 5 yaşında resmen sadece beni hayata bağlayan tek şey o.
Mutsuzum kızlar mutsuuzzuummm.
Kocam olacak narsist hayatımı ele geçirmiş de hicbirşeye karar veremiyor gibiyim sanki anneme bile gitsem o karar verecekmiş gibi hayatım onun ellerinde.
Çevremde herkes farkına varıyor gibi sankii
Boşanmak istiyorum gerçekten artık istemiyorum ama yapamıyorum.
Nasıl karar verilir nasıl tamam artık boşanıyorum diyip imzalanır o kağıt parçası. Bitsin istiyorum artık dedim çocuğumuz var bensiz perişan olursunuz diyor. Yaa bende bunlardan etkileniyorum gerçekten perişan olacağım sanıyorum.💔 Mesleğim yok ama çalışırım ne olursa diyorum sonra boşver böyle en azından bildiğin acı bilmediğin acının içine girme çocuğu da peşinde sürükleme diyorum sonra da içimden. Narsist bir adamla evliyim ve her gün mutsuz uyanıyorum resmen o ise özgür nereye isterse gider herşey için de haklı sebepleri vardır. Keşke ahhhh keşke cesaretim olsa bı gün boşandım diye konu açsam da benim gibilere cesaret olsam.
Okadar safım ki öyle bişey için adım bile atamam ben😟😟💔
Bir evladınız var ve dışardan “Şöyle yap,böyle yap, aman boşa gitsin” demek çok kolay. Yaşayan dışında kimse bilemez.
Maalesef ekonomik anlamda bazen elimiz kolumuz bağlanıyor. Eğer aileniz arkanızda duracaksa ve çocuğunuza, kendinize yeteceğinizi düşünüyorsanız hiç düşünmeyin, boşanın. Kendiniz için değilse bile çocuğunuzun öyle olumsuz ve mutsuz bir ortamda büyüyüp yara almaması adına bunu yapmalısınız. Ama henüz bunun için hazır değilim diyorsanız en azından aileniz bilsin durumu. Belki ellerinden bişey gelir. Bir süreliğine ailenizin yanına gidip eşinizin gözünü korkutabilirsiniz.
Çocukluğumda benzer bir olay yaşadım. Babamın işi kötüye gittiği için depresyona girmişti. Hep annemle kavga ediyorlardı. Babamda dediğim dedik, inatçı ve bencil bir adamdır. Annemi asla dinlemez, kafasının dikine giderdi. En sonunda annem beni de aldı, dedemlere gittik. Babamın nasıl burnu sürtüldü anlatamam. Hem annemin hem benim kıymetini anladı. Kötü bir tabir olacak belki ama annemin peşinde köpek oldu resmen. İki yıl sonunda annemi barışmaya ikna etti. O günden sonra babam bambaşka bir adam oldu.
Tabi bu herkeste aynı etkiyi yaratmayabilir ama bu erkeklere kaybetme korkusunu sonuna kadar yaşatmak gerek. O zaman akılları başlarına geliyor ancak. Yoksa amann bu kadın nasılsa beni bırakamaz ben ne yaparsam yapayım benden gidemez fikrine kapılıp ipi istedikleri gibi ellerine alıyorlar..
Siz yine de olumsuz düşünmeyin ve hem kendiniz hem çocuğunuz için güçlü olmanız gerektiğini unutmayın 🌸

3 sene önceki beni okudum konunuzda herseye katlandım biliyor musunuz benim de 2,5 yaşındaydı çocuğum evet anneme gitmeme Bike o karar veriyordu iğneden ipliğe onun onayındaydı yeter ki iyi olalım dedim sonuç mu artık iplerde onun elindeydi hayatta yapmaz dediğim bir insandı gitti aldattı ve bunu ilk hamlesinde yakaladım size yemin ederim kendime güvenmezdim bu konu da ona güvendiğim kadar yakaladım gece oturdum işten geldi yemeğini verdim yedi çocuğu uyutmuştum oyun için bilgisayar başına geçti konuşalım dedim ne koşuacagız dedi boşanıyoruz dedim sebep dedi aldattın dedim yok öyle bişey iyi misin dedi evet bak delil dedim önüne günübirlik gidip o kişi ile yatıp kalktığı otelin faturasını koydum helal olsun sana buna bile ulaşmışsın dedi sabaha dava açtım ve 3 gün sonra boşandım şuan resmen bana o günleri yaşattınız Allah tez zaman da hayırlısını nasip etsin senin için de hangi yol hayırlısı ise

Bu adam uzun suredir böyle anladigim. Çocuk da 5 yaşında. Ve diyorsunuz ki çalışmıyorum ama çalışırım. Ee baslasaydiniz çalışmaya ya da baslasanjz kendinize güveniniz gelir hem. Neden son ana bırakıyorsunuz ki?
Maddi yönden bagimsiz olunca kararsizliginiz, korkulariniz azalır.

Bu adam uzun suredir böyle anladigim. Çocuk da 5 yaşında. Ve diyorsunuz ki çalışmıyorum ama çalışırım. Ee baslasaydiniz çalışmaya ya da baslasanjz kendinize güveniniz gelir hem. Neden son ana bırakıyorsunuz ki?
Maddi yönden bagimsiz olunca kararsizliginiz, korkulariniz azalır.
Yok azalmıyor maaş kartım elindeydi anlattığını çok iyi anlıyorum konu sahibinin hipnoz edilmiş gibi ya da kukla gibi oluyorsunuz ipler onun elin de

Çocuğum yok ama senin gibi boşanma kararını veremiyorum bir türlü sanki benim de beynim ele geçirilmiş gibi çok yorucu seni en iyi ben anladım o yüzden
Daha kolay karar verirsiniz aslında şanslı sınız çocuğunuz olmadığı için boşandığınız gün tüm bağlarınız kopacak.

Back
X