- 8 Haziran 2021
- 135
- 91
- 13
- 37
Bu stresle kanser olmasam iyiBoyle bı durumda boşanmak lazım
Kanserli bı organıniz olsa ameliyattan korkuyorum der miydiniz. ? Ameliyatı olur kurtulurdunuz e aynı sey

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu stresle kanser olmasam iyiBoyle bı durumda boşanmak lazım
Kanserli bı organıniz olsa ameliyattan korkuyorum der miydiniz. ? Ameliyatı olur kurtulurdunuz e aynı sey
Uzman desteği almak istiyorum önce kendim için.E napican o zaman?
6 aya bir sinir krizi gecirmezsemO zaman sinir krizi gecir. Kizin annende falan olsun , ya da baska birinde.
Çocuğunuz yokmu?Seni o kadar iyi anlıyorum ki çocuk hariç aynı durumdayım seninle hatta daha fazlası bile vardır..
Nisanliyken nasildi?6 aya bir sinir krizi gecirmezsem
Yada psikiyatriye gitmezsem
Esim raydan cikiyor
Hersey kendi istedigi gibi olacak diye yansitiyor tamam babasindan öyle gormus ama degismesi şart
Çocuğum yok ama senin gibi boşanma kararını veremiyorum bir türlü sanki benim de beynim ele geçirilmiş gibi çok yorucu seni en iyi ben anladım o yüzdenÇocuğunuz yokmu?
Nisanli iken cok farkliydiNisanliyken nasildi?
Çocuk şahit oluyo mu?Nisanli iken cok farkliydi
Evlenince degismeye basladi
Cogu seyi engelledim ama hala usteliyor bazen onu da sinir krizi ile saviyorum resmen
Hatta en sevdigim bardak tabak kase takimi bozulduysa eger kalanini o an firlatiyorum
Bir evladınız var ve dışardan “Şöyle yap,böyle yap, aman boşa gitsin” demek çok kolay. Yaşayan dışında kimse bilemez.Son 1 aydır öyle şeyler yaşadım ki tırnaklarıma kadar mutsuzum. 1 evladım var 5 yaşında resmen sadece beni hayata bağlayan tek şey o.
Mutsuzum kızlar mutsuuzzuummm.
Kocam olacak narsist hayatımı ele geçirmiş de hicbirşeye karar veremiyor gibiyim sanki anneme bile gitsem o karar verecekmiş gibi hayatım onun ellerinde.
Çevremde herkes farkına varıyor gibi sankii
Boşanmak istiyorum gerçekten artık istemiyorum ama yapamıyorum.
Nasıl karar verilir nasıl tamam artık boşanıyorum diyip imzalanır o kağıt parçası. Bitsin istiyorum artık dedim çocuğumuz var bensiz perişan olursunuz diyor. Yaa bende bunlardan etkileniyorum gerçekten perişan olacağım sanıyorum.Mesleğim yok ama çalışırım ne olursa diyorum sonra boşver böyle en azından bildiğin acı bilmediğin acının içine girme çocuğu da peşinde sürükleme diyorum sonra da içimden. Narsist bir adamla evliyim ve her gün mutsuz uyanıyorum resmen o ise özgür nereye isterse gider herşey için de haklı sebepleri vardır. Keşke ahhhh keşke cesaretim olsa bı gün boşandım diye konu açsam da benim gibilere cesaret olsam.
Okadar safım ki öyle bişey için adım bile atamam ben![]()
Çocuk şahit oluyo mu?
Buyudukce anlamaya basliycak amaIlkinde gormemislerdi
Bu seferkinde kizim gordu
Tepkisi kahkaha atmakti
Tartistigimizi anlamadilar
Yok azalmıyor maaş kartım elindeydi anlattığını çok iyi anlıyorum konu sahibinin hipnoz edilmiş gibi ya da kukla gibi oluyorsunuz ipler onun elin deBu adam uzun suredir böyle anladigim. Çocuk da 5 yaşında. Ve diyorsunuz ki çalışmıyorum ama çalışırım. Ee baslasaydiniz çalışmaya ya da baslasanjz kendinize güveniniz gelir hem. Neden son ana bırakıyorsunuz ki?
Maddi yönden bagimsiz olunca kararsizliginiz, korkulariniz azalır.
Öyle Bir giderkiiii varyaaa... o piskologun yerine oturur psikolog bile anlamaz...Terapist iliskinizi düzeltmez
Terapist narsist bı adamı düzeltmez
Duzeltecekse de onun gitmesi lazım
Ama narsist biri zaten terapiye gitmez
İşteÖyle Bir giderkiiii varyaaa... o piskologun yerine oturur psikolog bile anlamaz...
Daha kolay karar verirsiniz aslında şanslı sınız çocuğunuz olmadığı için boşandığınız gün tüm bağlarınız kopacak.Çocuğum yok ama senin gibi boşanma kararını veremiyorum bir türlü sanki benim de beynim ele geçirilmiş gibi çok yorucu seni en iyi ben anladım o yüzden