geçmiş olsun hcg değerine baktırdınmı?
hayir canim bakmadilar,buyuk ihtimal gebelik yok artik dedi doktor
hayir canim bakmadilar,buyuk ihtimal gebelik yok artik dedi doktor
Arkadaslar 3 gun once positif almistim,bugun bel agrisi,karin agrisiyla uyandim,wcye gittigimde koyu kivamli kan geldi
hemen acile gitti,ugs ile bakti doktor yok bisey dedi,bebegi goremiyormus...bu normallmi
buyuk ihtimal adet kanaman basliyor dedi,yikildim
2 tane transfer edilmisti,acaba 2 demi birakti beni
doktor hamilesin diyemeyecegim dedi..umutlarimi hayallerimi ugs masasinda biraktim geldim,,
4+2 haftalik bebek ugs ile gorunmezmi?
Cnm ben londradayim burda heran kan testi yapmiyorlar malesef..Hcgye bakmadan nasil gebelik yok diyebilirki bence sen bir hastanede yada saglik ocaginda yaptir
ben bircok arkadas taniyorum kanamasi olupta gebeligi devam eden.
Bugun kan degerime bakmadilar acile gittim icin,yarin sabah aile doktorum araciligiyla kan test istiyecegim,burda zordur doktor,hastane isleri yaCanım çok gecmis olsun ama gebelikte ilk 13 hafta kanama olabiliyormuş, bu haftalar çok dikkatli olmalıyız. Ultrasonda keseleri görebilmek için degeri 1500 geçmelidir, sen sonucu yeni aldım sanırım, ultrasonda daha hiç birsey görünmez. En iyisi git ve tekrar kanı ver, nasıl katlanıyor bir bak. Bir de degerin çok yüksek olduğu için ikiz de olabilirdi, belki bir tane kese yavaş gelişiyor, veya ikisi de gelişiyor ama iste düşük riski var. Kız ağlama toparlan ve git kanı ver bence. Tekrar gecmis olsun!!
Ama bugun baktilar vajinal gorunmuyor dedi,offf offf keske bitanesi tutunsaydiArkadaşım bence de kan vermelisin başka sağlık ocağına git, gerekirse kadın doğuma git vajinal baktır. İnşallah hamilesindir...
Doktor hnm gerek yok dedi,ugsden anlasilir hamile olup olmadigin dedi,bunu duyunca ben cakildim zatencanım öncelikle geçmiş olsun. kan neden vermedin? nasıl bir dr o yaa??? sinir oldum burdan yazdıklarını okurken. nasıl bir dr dur ki o bir hcg testi istemiyor allah allah. git güzelim sen kanını ver. 2 tane emb. transfer olmadı mı sana? inşallah bir düşük durumu yoktur ama belki de biri tuttu biri gidiyor. nasıl hamilelik yok diyebilir dr? zaten daha kese görmesi ya da bebek görmesi için çok çok erken. bizler burdan okuya okuya öğrendik. git canım benim sen hemen bir kan testi yaptır emin ol. kendini hırpalama boş yere. bence hamilesin allahın izniyle hala. beni dinle e mi?
Doktor hnm gerek yok dedi,ugsden anlasilir hamile olup olmadigin dedi,bunu duyunca ben cakildim zaten
Ama sizlerin yazilarini okuyunca yarin kesin kan test yaptircam.
2 tane 3 gun embriyosu transfer edildi..insallah dedigin gibidir canim
Malesef arti,koy kirmizi yogun bence dustu bebek .o dr hanım benim canımı sıkmasın. sen boşwer onu kan testini yaptır yarın ona göre bak ona göre hareket canım benim. ben inanıyorum sen hamilesin. ama yat dinlen kendini yorma ve kendini üzmeeeee!!!! bebişleree zarar verme tamam mı?
kanaman arttı mı yoksa böyle hafif mıymıntı bir kanama mı var?
Malesef arti,koy kirmizi yogun bence dustu bebek .
Ama yinede baktircam kanda..
Alahim yavruna uzun omurler versin5. haftada kanamam oldu ve bebeğim şuan 7 aylık kucağımda.....kesinlikle kanda gebeliğe baktır derim..
zaten 4.haftada minicik bi kese belli belirsiz görememiştir belkide..
hemen paniğe kapılma ve kan da baktır
Cooooook saol destegin icincanım benim biri düşse bile öbürü duruyor olabilir. umutsuzluğa kapılma. öyle olan örnekler var. 3. ayında bile biri düşüp diğeri sağlam kalanlar var. aynen böyle adet kanaması gibi atılıyormuş düşen. umutsuzluk yok. sakın ha.
Alahim yavruna uzun omurler versin
Adet Kanamam var buda beni iyice umutsuz ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?