sabah gideceim,bugun pazar ya kan verecek yer bile yok yani,deli olmamak elde degilcnm hiç bekleme git hastaneye yaptır testini için rahat olur hem..
bu arada bak benimde öyleydi kırmızı kahverengili idi kanama
hatta 3.5 aylıkken çeşme şeklinde kırmızılar gördüm ben..
pihti gibi dedinde sabah cok belim ve karnim agriyordu wcye gittigimde ilk yogun kan geldi ve kagida sildigimde mercimek gibi pihti vardi,sonra agrim gecti..bence vucut atti embriyoyu simdi agrim kalmadi ama kanama aktif olarak devam ediyorcanım benimde çok kanamam olmuştu şu an 6,5 aylık hamileyim hemde pıhtı şeklinde kanamam oldu 2 gün sürdü ve 3 defa oldu ilk 3 ay içinde o yüzden sakın moralini bozma bence bir kan tahlili ver özelliklerde ikiz gebelikte çok oluyormuş kanamalar.benimde öyle canım .o yüzden daha yerleşme kanaması olabilir.
gercektenmi o kadar yogun kan gelmesine ragmen tutundu ha bebegin,masallah senin kuzuna yacanım ben ilk 13 hafta değil adet kanaması her ay yaşadığım kanamanın 2 katını falan yaşadım arkadaşların dediği gibi çok minik bi gebelik görülmemesi noormal kandan anlayabilirsin ancak değerinin artıp artmadığından inş kuzun seninledir..bu arada hiç kalkmamacasına yatmalı bol su içmelisin ben vc dışında hiççççç kalkmamıştım hayırlısı olsun..
benimde icimde azcik umut varsa oda daha cok erken olmasi,gormesini bende beklemiyorum ama rahim ayni regli doneminden sonra ki gibiymis yada hazirlik yapiyormus,,yani tam kalin degilmiscanım üzülme diyemem elbette zor bi durum ama kan testi yaptırmadan kendini üzme.. ben sonucu aldıktan sonra doktorum keseyi görmek için 10 gün sonrasına randevu verdi. ben sabırsızlandığım için daha erken gitmeyi teklif ettim ams daha çok erken kese görülmez dediler.sen ki daha 3 gün oldu. yapman gereken kan testini yaptırıp değerinin artıp artmadığını kontrol etmek ve pınarın dediği gibi bol suiçip wc haricinde kalkmamak. inşallah herşey yolundadır.. güzel haberini bekliyoruz canım..
nefret ediyorum buranin saglik sisteminden,akilda avrupa allah belalarini versin,hersey randevuyla ,bi kan verebilcegim yer bil yok ya,illaki aile hekimi araciligiyla olmasi gerek hersey,kafana gore gidemiyorsun hastaneye falan... yani hersey stres burdacanım hemen üzme kendini malesef yurtdışında böle durumlarda duygusuz davranıyorlarmış.yarın sabah tüp bebek merkezinle görüş eğer düşük yapsan katlanılamaz ağrılar çekmen gerek kanama ise yoğun olması mühim deil 6 ay kanamsı olan biriyim çok şiddetli ağrın yoksa bu tutunma kanamasıdır 5 hfta dolmadan görünmez asla ultrasonda sen ayaklarını dik yat korkma babaklerin seninle ...
insallah oyledir ama sizlerin yazilariyla umut buluyorum yinede icimden bi ses bi his yoklar diyorcnm bnim sakın kötü şeler getirme aklına ALLAHIN İZNİYLE sağ salim bebişin yerindedir.kan testi kesinlikle yaptır.arkadaşın dediği gibi 4.5 5 haftalıkken gözüküyo kese ondan sonrada görülen olur tabiki.öncesi sanmıyorum çok çok dikkat et kendine hayırlı güzel olması dilekleriyle cvbını bekliyoruz hepimiz:)
bende sasirdim bakti ugs ile ve kese gorukmuyor dedi,rahim adet kanamasina donecek dedi gonderdi beni,ne halin varsa gor der gibiya bu süre içerisinde keseyi görmesi komik olurdu zaten... görmesi mümkün değil henüz neye göre hamile değilsin dedi.... muhakak kan testini bir şekilde yenile....
Doktor hnm gerek yok dedi,ugsden anlasilir hamile olup olmadigin dedi,bunu duyunca ben cakildim zaten
Ama sizlerin yazilarini okuyunca yarin kesin kan test yaptircam.
2 tane 3 gun embriyosu transfer edildi..insallah dedigin gibidir canim
Oncelikle buraya yazipta bana destek olan sizlere cok ama cok tesekkur ederim,iyiki varsiniz..allah razi olsun hepinizden derdime destek oldugunuz icin
ama malesef 338 olan kan degerim bugun itibariyle 2.2 ye dusmus,boyle bi sonu tahmin ettigim halde yinede umut vardi icimde ama simdi buda gitti
rabbim sen buyuksun sana sigindim,2 gunluk hamilelik bile cok ama cok guzeldi bunu yasattigin icin bile binlerce sukurler olsun
suan kafam karisik,bugunde hastaneden aradilar 3 tane dondurulmusum varmis sukurler olsun,bu haberle biraz moral bulup rabbime sukur ettim,vardir bi bildigi,benim bilmedigim ama rabbimin hayirli gordugu bi sebeb elbette vardir.
galiba mayis-haziran gibi dondurulmus deneyecegim,esim kesinlikle ilk 2 ay bebek lafi duymak istemiyorum dedi,beni boyle gorunce..
neyse vucutum dinlenir buarada,belki mucizem kendiliginden gelir.
acaba tup tedaviden sonra hamile kalma sansin daha cokmus oylemi arkadaslar????
hepinize sevgiler
Oncelikle buraya yazipta bana destek olan sizlere cok ama cok tesekkur ederim,iyiki varsiniz..allah razi olsun hepinizden derdime destek oldugunuz icin
ama malesef 338 olan kan degerim bugun itibariyle 2.2 ye dusmus,boyle bi sonu tahmin ettigim halde yinede umut vardi icimde ama simdi buda gitti
rabbim sen buyuksun sana sigindim,2 gunluk hamilelik bile cok ama cok guzeldi bunu yasattigin icin bile binlerce sukurler olsun
suan kafam karisik,bugunde hastaneden aradilar 3 tane dondurulmusum varmis sukurler olsun,bu haberle biraz moral bulup rabbime sukur ettim,vardir bi bildigi,benim bilmedigim ama rabbimin hayirli gordugu bi sebeb elbette vardir.
galiba mayis-haziran gibi dondurulmus deneyecegim,esim kesinlikle ilk 2 ay bebek lafi duymak istemiyorum dedi,beni boyle gorunce..
neyse vucutum dinlenir buarada,belki mucizem kendiliginden gelir.
acaba tup tedaviden sonra hamile kalma sansin daha cokmus oylemi arkadaslar????
hepinize sevgiler
canım topİğİnİ bugün gördüm ve çok üzüldüm.çok geçmİş olsun.herşeyde bİr hayır vardır dedİğİn gİbİ.hakkımızda herşeyİn hayırlısı olsun Ve hayırlısıda senİn evlat sahİbİ olman olsun İnş.ben hep böle dua ederdİm.
Çok metanetlİ bİrİsİn şu durumda bİle şükredİyorsun.rabbİm bu metanetİnİn karşılığını anne olarak verİr İnş en yakın zamanda.
Ayrıca dondurulmuşlarının olmasıda çok büyük bİr şans.İnş bebİşİn kendİlİğİnden gelİr ama olmazsa İnş yüzün dondurulmuşlarla güler.
Dualarım senİnle ve tüm anne olmak İsteyenlerle.
Kendİne çok İyİ bak.öptüm senİ...
Kesinlikle..
Beni belki okumuşsundur KKda . 2 embriyo verildi 2010 mart ayında 1 mayıs tarihinde yani 9 haftalıkken kalp atışı olmadığı için kürtajla sonlandırıldı. Dondurulmuş için agustos ayına sözleştik. bende aynı senin gibi bebek lafı duymak istemiyordum. Yaklaşık 45 gün sonra doğal yollardan hamile kaldığımı bebeğim 7 haftalıkken öğrendim yani ağustos ayında dondurulmuş tedavisi için randevu alacağım sırada tesadüfen :)))) şimdi geçen hafta 1 yaş doğum gününü kutladık.
Hiçbirşey bitmiş değil. O zaman o kadar çok üzülmüştüm şuan yazarken bile içim sızlıyor ama diyorumki demekki hayırlı olan , kısmetim olan yaşamam gerekenler bunlarmış. şuanda iyiki demir oğlum olmuş ben onsuz naparmışım diyorum :))
Senin dondurulmuşun olması çok çok avantajlı birdurum. şimdi güzelce baharın tadını çıkar sonrada yazın... dinlen kafanı dinle ama korunmada. minnacık bir gebelik rahimimizi yormaz. inşallah dondurulmuşuna gerek kalmaz. amaa ağustos ayında Allahım sana bu mutluluğu yaşatsın. Mutluluğa giden bu yolda Rabbim yardımcın olsun...
canım çok geçmiş bende ilk tedavide 2 gün sevinç yaşamıştım insanın içi burkuluyor elbette ama savaş vermeden olmuyor ilk zamanlar bebek kelimesini eşim değilde ben etmek istemiyordum 4-5 ay sonra bir hışımla merkeze gittim bu defa olacak dedim ve hiç sorum yaşamadan kızımı kollarıma aldım şükürler olsun ilk denemeyi unuttum bile pes etmemek önemli şimdi sağlıklı düşünemiyebilirsin duygusal açıdan zor günlerde geçirebilirsin bana kalırsa 2. denemede şans çok daha yüksek çünkü ilkinde gebelik oluştu ama 1 gün ama 2 gün benim şansım sanada gülsün yarın 3. tedavime başlıyorum kısmet diyorum olmayadabilir ama ben bu uğurda savaşa heeepppp varım sende öyle ol
çok üzüldüm gerçekten çok üzüldüm umarım kendiliğinden gelsin bebeğin..
5. haftada kanamam oldu ve bebeğim şuan 7 aylık kucağımda.....kesinlikle kanda gebeliğe baktır derim..
zaten 4.haftada minicik bi kese belli belirsiz görememiştir belkide..
hemen paniğe kapılma ve kan da baktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?