• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içimde bi şüphe, kuşku

ve tabi bişi daha var.

Nişandan 3 ay sonra durakta beklerken birden garip davranmaya başladı bulunduğumuz yerden gitmeye çalıştı beni götürmeye çalıştı. Ne oluyo falan dedim hiç bişi demedi. Ama bi terslik olduğunu anladım. Saf saf tamam dedim uzaklaştık bi müddet sonrada hadi durağa geri döndük ne oluyo dedim. Eski kız arkadaşı varmışda durakta görmek istemişmiş de ondan uzaklaşmak istemiş sonrada o gitmiştir diye bizde durağa geri dönmüşüz.
öyle sinir oldum ki farkındamısın bilmem ama ben artık senin nişanlınım dedim. Kızdım konuşmadım ağladım sinirden fazla. Sonra ne dillerle özürlerle almıştı gönlümü.

Ama bunların hepsini düşününce kuşkum gitmiyo işte.
Ne yani kız görse ne oalcaktı gelip bişi mi diyecekti sanki ???????

oo işte bu yaptıgı noktayı koymuş :) eski kız arkadaşına karşı bişeyler hissediyor olabilir o zmn ondan saklanma amacı ne olabilir gögsünü gere gere elini tutarak önünde durucagınıa kaçmışsınız enteresan valaaa :)

Nişanlınla olan derdin az gelmiş gibi, üç yıl önceyi karıştırmak neden

Adamı yanlış şeyler yapmaya kendi elinle itiyorsun

Bunaltma bu kadar, kendini de boş yere üzüyorsun. Sen böyle yaptıkça eskiler kıymete biner unutma

sürekli bunları düşünmek kendine zarar...
bu tür şeyler gizli kalamaz eninde sonunda çıkar karşına...
boşuna keyfini bozma...
üstelik böyle davranarak bıkrırsın nişanlını bu sefer harbiden aldatır bi de zeytinyağı gibi üste çıkar "sen beni bunalttın o yüzden" diye...

siz de dertsiz başınıza dert arıyorsunuz sanki :) neyi düşünürseniz başınıza gelir bu böyledir. güveniyorsanız daha neyi kurcalıyorsunuz?

3 sene öncesinin msnlerini falan karıştırmaya ne gerek var ki sürekli acabalarla yaşanmaz eğer o msn şifresini verse baksan bu seferrde ya başka msn adresi varsa, ya işyerinde bir durumu varsa ohoo bitmez yanii güvenmeyi öğreneceksin yoksa böyle hayatı kendine de ona da zindan edersin durduk yerde yapmasa da yapacağı gelir adamın. Hem erkekler istese zaten sana o msn şifresini verir başka kaç tane msn adresi açar face alır. Bırakın bunları ama demiyorum ki iyice salın gözlemleyici olun randevularınıza sadık kalıyor mu, telefonunu saklıyor mu, biri aradığında gizli mi konuşuyor, seni arkadaş çevresiyle tanıştırıyor mu sana zaman ayırıyor mu bu gibi şeylere bak teknolojinin zararları işte.

sana karşı ilgisi yerindeyse şüpheli davranışarı yoksa takip etmeyi bırak, msn şifresini aldın diyelim hiçbirşeyle karşılaşmadın o zaman daha mahçup olursun ve ilişkinize zarar verir, ,insan kafasında kurdukça şeytan beynini kemiriyor, şu an belki de aranızda problemleriniz vs varsa bu kadar kafanda birşeyleri takmaya çalışıyorsundur oluruna bırakbirşey varsa önüne düşer zaten merak etme

kızlar nişanlıma dair içimde şüpheler oluşmaya başladı. sürekli kontrol altında tutuyorum nerdeyse son 1 haftadır falan.

aslında güveniyorum kendisine ama sitede o kadar şey okudum ki bende tereddüt etmeye başladım içime kurt düştü.

ortak face miz vardı . geçenlerle sürekli kavga ettiğimiz zamanlar oldu. kavga ettiğimiz zamanda eski kız arkadaşının profiline baktığını gördüm. (sadece 1kez) ama içime battı.
susamadım sordum. önce inkar etti sonra çok kırıcı konuştu gecenin bi yarısı da özür diledi :26:

neyse şüphe düştü ya bi kere 3 yıl önceki facesini açtım eski mesajlarını okudum. bi kız yüzünden ciddi kavga etmiştik. ben kızı engelleyip silmiştim. olaydan 2 ay sonra o kıza mesaj atmış k.bakma biriyle çıkıyorum o sildi sana da çok ayıp oldu falan demiş. ama 3 yıl sonra bunları görmek bile delirtti beni.

ve genelde tüm şifreni biliriz birbirimizin ama bilmediğim bir msn adresi var. yani şifresini bilmiyorum. aklıma gelecek herşeyi denedim ama açamadım mailini. gizli sorusunu da uğraştım ama bulamıyorum. sorsam yeniden kavga sebebi olacak sürekli takiptesin diye.

ama benimde içime batan şeyler var bilmiyorum belkide paranoyak davranıyorum ama kadın hisseder diye de bişi var sonuçta :26:

ister erkekler ister biz yapalım bayanlar, kıskanclık zayıflık gostergesidir. Haaa çapkınlık iyi mi oda zayıflık gostergesi. Ben eger sevgimle, yaptıgım yemeklerle , ben olarak kocamı eve baglıyamıyorsam sucu eşimde aramam. Son zamanlarda biz kadınlar iş hayatına fena daldık ve kocaları ihmal eder olduk. Sonucta adamlarda
mutlu olmak icin baska limanlara yelken acıyorlar. Sen onu ne kadar cok kasarsan oda o kadar cok sıkılır ve evden uzaklaşır, aynen böyle devam et ve nikahıda , sevdigin insanıda unut böyle devam edersen.

kızlar nişanlıma dair içimde şüpheler oluşmaya başladı. sürekli kontrol altında tutuyorum nerdeyse son 1 haftadır falan.

aslında güveniyorum kendisine ama sitede o kadar şey okudum ki bende tereddüt etmeye başladım içime kurt düştü.

ortak face miz vardı . geçenlerle sürekli kavga ettiğimiz zamanlar oldu. kavga ettiğimiz zamanda eski kız arkadaşının profiline baktığını gördüm. (sadece 1kez) ama içime battı.
susamadım sordum. önce inkar etti sonra çok kırıcı konuştu gecenin bi yarısı da özür diledi :26:

neyse şüphe düştü ya bi kere 3 yıl önceki facesini açtım eski mesajlarını okudum. bi kız yüzünden ciddi kavga etmiştik. ben kızı engelleyip silmiştim. olaydan 2 ay sonra o kıza mesaj atmış k.bakma biriyle çıkıyorum o sildi sana da çok ayıp oldu falan demiş. ama 3 yıl sonra bunları görmek bile delirtti beni.

ve genelde tüm şifreni biliriz birbirimizin ama bilmediğim bir msn adresi var. yani şifresini bilmiyorum. aklıma gelecek herşeyi denedim ama açamadım mailini. gizli sorusunu da uğraştım ama bulamıyorum. sorsam yeniden kavga sebebi olacak sürekli takiptesin diye.

ama benimde içime batan şeyler var bilmiyorum belkide paranoyak davranıyorum ama kadın hisseder diye de bişi var sonuçta :26:

kadınlar herzaman hissetmez duyduklarından etkilenip sadece kurar...sizde de onu gördüm ben...

ister erkekler ister biz yapalım bayanlar, kıskanclık zayıflık gostergesidir. Haaa çapkınlık iyi mi oda zayıflık gostergesi. Ben eger sevgimle, yaptıgım yemeklerle , ben olarak kocamı eve baglıyamıyorsam sucu eşimde aramam. Son zamanlarda biz kadınlar iş hayatına fena daldık ve kocaları ihmal eder olduk. Sonucta adamlarda
mutlu olmak icin baska limanlara yelken acıyorlar. Sen onu ne kadar cok kasarsan oda o kadar cok sıkılır ve evden uzaklaşır, aynen böyle devam et ve nikahıda , sevdigin insanıda unut böyle devam edersen.

Anlayamiyorum o zaman erkekler de her aksam eve cicekle gelmeyince, yemege yardim etmeyince, sevgisiyle eve baglamayinca biz de baska limanlara yelken acalim, adam da sucu bizde aramasin. Olur mu oyle sey, insan bir seylerden mutlu degilse karsisindakiyle konusur baska limanlara yelken acmaz, acacaksa bosanip oyle acsin. Hic durustce bir durum degil. Bir kadin bile ben eve baglayamadiysam suc esimde degildir aldatmakta haklidir diyorsa erkekler tabiiki aldatir.

3 sene onceki konulara girmenin size hicbir faydasi olmaz bence, ozellikle bu tip seylerden kavga cikarmakla tam tersine kendinizden uzaklastirirsiniz. Guvenin demiyorum guven zaten icten gelen bir duygu ama kurcalamayin, onunuze bakin. 3 yil once sizi su an sevdigi gibi sevmiyor olabilir, bu kadar deger vermiyor olabilir, siz su ana bakin. Ama demiyorum ki 3 yil once sizi aldatmissa da onemli degil falan, onemli tabii ve kabul edilemez. Ama atilan bir mesaj, konusulan bir konu hem de aldatmayla hic ilgisi olmayan sekilde, bunlar onemli degil ustune sunger cekin. Yalniz duraktan uzaklasma olayi garip geldi bana, niye gormek istemedigini sormadiniz mi?

yıllar öncesini kurcalamak nişanlılık dönenimde niye.... o zamanalar birbiriniz belki yeni tanıyorsunuz duygularınız taze o kişiye karşı mahçup hissetmiş ki kendini özür dilemek istemiş bunda kızacak yada hesap soracak ne var ki
sürekli bu konuyu kurcalardasan senide yorar erkek arkadaşınıda senden uzaklaştırır....

msn şifresini öğrensen ne olacak ki girdin baktın birşey bulamadın.. aldatacak olan erkek bunu her fırsat bulduğunda değerlendirebiliyor zaten.
evlilik öncesi bu tür sorunlarla kendinizi yormayın ve kuşkularınıza göre hareket edip birbirinizi bunaltmayın.

Canım hissettirmeden takipta ol ama sevketme onu bazı şeylere. Eski sevgilisinin profiline meraktan bakmıştır.
Başka bir anlam ifade ediyor olsa zaten nişanlı olmazdınız. Bunları kendine çok dert etme. Geceni, gündüzünü buna ayırma.
Varsa birşey Alah zaten karşına çıkartıyor rahat ol sen.

face de eski sevgilisine bakması saçma bence sen haklıymşsın bu konuda ama bide üste çıkmış.
msn şifresini istemende bşey yok bence onun bu konuda sorun çıkarması garip..
3 yıl önceki olayda zaten nişanlın yüzde yüz suçlu,yani sen rahatsız olup silmişsin oda kıza sana ayıp oldu demiş..bizde bir keresinde sevgilimle bu tip konuda kavga etmiştik ya diyorum kii hangi kıza ayıp olursa olsun bizim aramızın bozulmasından önemli mi kimki onlar kimm.neyseki hallettk
ama aradan 3 sene geçmiş yani ozaman tepki vermen normalde şimdi açma bu konuları bence
durak olayıda çok garipmiş,eski sevgilisini neden umursuyo ki hala görseymiş sizi ne kadar mutlu olduğunuzu değil mi yani,kaçmak niye.

Bir ara ben de senin durumundaydım.
Hoş ortada da bişey yoktu ama gizli gizli telefonunu karıştırırdım.
Facebooktaki mesajları okurdum. İnan kafayı yemek üzereydim.
Farkında olmadan da bunu ona da yansıtırdım.
Ama hiç hoş şeyler değil. Durduk yere huzurumuzu kaçırmaktan başka.
Şu an bıraktım. Beni çok sevdiğini biliyorum. Bunu her haliyle de belli ediyor zaten.
Herhangi arayıp soran oldumu da zaten bana söylüyor.
Ama artık hiçbişeyine bakmıyorum. İnan kafam şimdi çok rahat.
Hiç gereksiz şeyler bunlar.
Bişey varsa zaten er yada geç ortaya çıkar.
Hiçbirşey gizli kalmaz .......

Back
X