- 27 Nisan 2017
- 33
- 20
- 38
- 30
- Konu Sahibi MaBigDreams
-
kimse mükemmel değil. daha önce de tavsiye ettim iyi hissetmek kitabının faydası dokunabilir. bir psikolog desteğiyle evinizdeki terapist de okuyabilirsiniz .
çevreyi çok da umursamayın. ne istiyorsanız onu yapın.
Ben de benzer şeyler hissediyorum umarım geçer. Hep bir kaçışlardayım
Ben de benzer şeyleri yaşadım. Ama birilerine güvenmek zorundayız. Doğanın kanunu bu..
evet ınsanlar yasadkları sonucunda guvenemıyor bende senın gibiyim. ama once iyice tanımak lazım ınsanları onyargılı olmak kımseye fayda saglamaz
Mantıklı değil aslında ama hep yıpranmışlıklardan dolayı insan engel olamıyorBizden çok var sanırım... Haklısınız önyargılı olmak, kaçmak birşeyi değiştirmeyecek hayatımızda.. keşke bunu kendimize anlatabilsek
O 5 yıl önceki bay kendini beğenmişin kendi karaktersizliği senin eksikliğin değil. Özgüvenini düşürmüş. İşe kendini severek başla. Niye bakmasın ilgilenmesin ki birisi senle. Farkediyorsan zaten o da seninle ilgilenmiştir. Eğer çok atılgan birisi değilse bu davranışlarından ötürü kendini geri çekebilir. Birkaç saniye de olsa bak kafanı direk çevirme yahu :)
Aslında herşeyin özeti son cümlende sanki. Sen herşeyin en güzelini hakediyorsun. Önüne bak
Lütfen bu kadar da düşünceli olmayı verin canım hayatın cilvesi bu acıtır kanatır yıpratır sevindirir güldürür siz yeter ki umut edin kendinize bi şans verin. Her şey gönlünüzce olsun
Bunu ben de hep düşünürüm erkeklerle arkadaşlık etmeyi olumsuz karşılarlar mı acaba diye? Sanki karşılarlar gibi gelir hep banaBeni gülümsettiniz çok teşekkür ederim :) Yakın arkadaşıma bile hala bahsetmedim birinden etkilendiğimden utandım o yüzden birilerinden birşeyler duymaya ihtiyacım vardı. Pek atılgan biri olduğunu sanmıyorum erkek arkadaşlarıyla takılan, kendi halinde biri gibi. Sesini sınıfta hocalarla konuşurken duyuyorum ancak :) Hissediyordum bakışlarını ama dediğim gibi kafamda kurduğumu düşünmeye başladım . Bugün artık kaçmayacağım normal bakacağım demiştim ama yine beceremeyip saçma saçma yerlere bakıp durdum. Sanırım beni yanlış anlar mı korkusu var yanında erkek arkadaşları da olduğu içinBir de genelde tanıdığım herkesle konuşurum çevremde kızdan çok erkek var neredeyse ama tabii ki hepsi düzgün insanlar hiç biriyle cıvık bir arkadaşlığım yok. Acaba bu onun düşüncelerini etkiler mi... bunu bile düşündüm
Bir de genelde tanıdığım herkesle konuşurum çevremde kızdan çok erkek var neredeyse ama tabii ki hepsi düzgün insanlar hiç biriyle cıvık bir arkadaşlığım yok. Acaba bu onun düşüncelerini etkiler mi... bunu bile düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?