İçimde bir sıkıntı var. eşime durduk yere sinirleniyorum. ne oldu bana böyle :(

kesnlikle katılmıyorum... ne demek ya.. adam karısını seviyorsa zaten tek gecelik ilişki de yaşamaz.zaten böyle bir durumu kabul eden kadın da ömrü boyunca aldatılmaya mahkumdur.. avuca almak falan boş şeyler, ben beni seven adamla birlikte olurum böylece avucumun içine alamk için binbir takla atmam gerekmez...

ayrıca konu sahibi arkadaşın durumu da net değil daha umarım aldatma gibi bir durum yoktur...

bence ters davranıp 'sen kendi hayatını yaşıyosun ben de yaşarım' diye davranmaktan ziyade daha ılımlı olup değişen davranışları yüzünden gerçekten mutsuz olduğunuzu ve sebebini öğrenmek istediğinizi belki bişeyleri birlikte atlatabileceğinizi yansıtın ona. erkek ortamı bayanlarınki gibi değil, girdiği yeni ortamda kendini beğenmiş ukala tipler varsa ailesine bağlı erkekleri çok kolay dışlayabilip alay konusu edebilirler. 'ne o karın içmene gece dışarı çıkmana kızıyo mu yoksa' cümlesi bi erkeği tümüyle değiştirmeye yönlendirebilir sizin de anlattığınız gibi. evde olduğu zaman seninle konuşmak istiyorum diyip sorgularcasına değil de yine eskisi gibi olmak istediğinizi sizin mutsuzluğunuzun kızınıza da yansıdığını güzel bi dille anlatın bence aldatma olayı diil de çevresinde edindiği 'arkadaş' adını verdiği insanlar yüzünden bu durumda bence...

İnşallah yoktur sadece kuruntudur

çok zordur tahmin edebiliyorum ama öncelikle sakin olmalısın. bu işin birinci kuralı bu. eğer sen her öğrendiğinini şapadanak söylersen oda önlemlerini alır tedbirli davranır ve senin hiç bişeyden haberin olmaz. face olayında yanlış yapmışsın arayıp söyleyerek. biraz daha bekleseydin eminim bir şey varsa açık verecekti.. şunuda söylemeden geömiyim benim içimde aldattığına dair bir his oluşmadı. erkeklerin arkadaşları evden çıkamayan yada karısından çekinen erkeklere karşı acımasız olabliyolar dalga geçebiliyolar öyle bir durum olabilir gibi geldi.. ama senin içine kurt düşmüş bi kere. içinde alevi söndürebilmek için bi süre sakin olup onu gözlem altında tutmalısın. ama sakin dediysem her zamankinde farklı bir sakinlik değil. bütün bu olaylar olmadan nasıl bir kadınsan aynen öle ol. bir farklılık sezinlemesin sende. buda güçlü bir iradeyle olur.

mesela geçmi geldi eve. hemen o günün tarihini yaz bi kenara. o gün nerede olduğunu söyledi. teleofonda detay verdiyse filan bunları not al. sonra (tabi bu teli faturalıysa mümkün) eve telofon dökümleri geldiği zaman o tarihe bak. kimi aramış filan.. evet biraz paronayakça ama kafandaki sorulara cevap bulmak için kısa bi süre bu şekilde gözlemci olmak zorundasın. bir ilişkideki en büyülü şey güvendir. onu kaybettiğin zaman kadın için dünya zindan olur. bütün bu şüphelerini içinden attıktan sonrada asla geriye dönüp bakma ve eşine sonsuz güven... her şey gönlünce olsun...

onun yaptığını sizde yapın.

saç sitilinizi rengini değiştirin. yeni bir tarz da giysiler alın.

hergün acele çıkarmış gibi evden çıkın alışverişe gidin gezin. uzak durun sizde ondan..

mümkünse herhangi bir kursa bir aktiviteye katılın.vee egzersiz yapın.

gece yatarken de çekici giysiler giyin.

ve telefon dökümlerini inceleyin. internetten de incelenebiliyor. içiniz rahat olur hiç değilse..

bence hemen şeytanın vesveselerine kendini kaptırıp pirim verme. tamamen alakasız olaylardada bazen öyle şeyler ard arda denk gelir ki insanı emin olacak derecede farklı bi durum olduğuna inandırabilir. Şeytanın vesvesesidir deyip kafana fazla takma. 2 haftalık bi süreçten bahsediyoruz. yargılamakta aceleci olma bence. ortada elle tutulur birşey yoksa kendini şüphe kuyusuna atma, çünkü şüphe istemesende seni yer bitirir. eşin senden uzaklaşmışsa sen ona yaklaş, iblisin en övündüğü işlerinden biri de karı-koca arasını bozmaktır. kötü düşünceleri kafandan uzaklaştır, dua etmeyi ihmal etme. sen şüpheden kurtuldukça Allahın izniyle herşey daha güzel olacaktır. sevgiyle

evet yeni arkadaşları içki içen karılarını dinlemeyen. yada karısını sevse bile karısı çocukla kafayı bozmuş kocasını gözü görmeyen insanlar. serbest bırakmışlar. zaten bırakmasa bile kocaları onların sözlerini dinlemeyen tipler. bir tanesi karısına lan diye hitap ediyor. bir baktım geçen gün eşim konuşmasının arasında bana lan dedi. kızdım bir daha duymak istemiyorum dedim. çalışmadığı günlerde arkadaşla dra gitcez. yada buna benzer bahanelerle çıkıyor evden. 3-4 saat dışarda. bişeyleri bahane edip arıyorum. telefona geç de olsa cevap veriyo. canımlı falan konuşuyo. yok bu kuruntumu gerçekmi ortaya çıkmazsa benim akıl sağlığım bozulacak. ister tek gecelık olsun ister uzun süreli ben kabul edemem. ailem var çok şükür. mesleğim var çeker giderim. o zaten bunları biliyor diye daha dikkatli eğer kimsem olmasa neler yapmazdıki

yorumunuz için teşekkürler. bekliyorum dediğiniz gibi su akar yatağını bulur. ama eğer şüphelerim gerçekse mevlan bana erken göstersin. 27 yaşındayım. bende hayatımı düzene sokarım ona göre.

teşekkürler yorumunuz için. inşallah dediğiniz gibidir.

valla bazı erkekler ilkokul çocukluğundan çıkamıyo, arkadaş uğruna herşeyi yapcaklar, bence onu arkadaşlarından uzaklaştırcak bişeyler bul
belki arkadaşları gaz veriyodur eşine

tekrar diyorum arkadaşım,bunlar birbirlerine testesteron güç göstergesi yapıyorlar,eşin bunlara sadece dahil olmak istiyor.sakin ve iyi bir anınızı kolla ve havadan sudan konuşup,konuyu o arkadaşlara getir,hafif alaycı konuş haklarında bak göreceksin eşin de ık-mık edip bir iki şey diyecektir onlar hakkında.bu ortamı sağladığın vakit,çok boğmadan üstüne gitmeden eski ortamınla kıyasla ve sonra nabzını yokla.gerilmiş,bezmiş davranmıyorsa devam et ve o zamanki halinizle şimdikini kıyasla sonra sıkmadığına emin ol ve derdini kısa ve öz anlat.yoruma pay bırakmadan da mutfağa git bir bahaneyle ve içecek yiyecek bişey getirip,tv kanalı hakkında fikir yürüt konuyu değiştir.dediklerin onun içinde takılı kalacaktır,yorum yapamadığı için de kendisinle boğuşacaktır gece uyumadan...

çok teşekkürler yarın bunu uygulicam. çok mantıklı. bakalım ne yapıcak. o arkadaşları dünyanın en kötü insanları olsa bile onlar hakkında kötü konuşturmaz. ama açıkca değilde kapaklı olarak konuşcam. evet tam da söylediğiniz gibi. onu o ortamdan uzaklaştıramam. fakat o da onların ne olduğunun farkına varmalı. tekrar teşekkürler. yarın ne konuştuğumuzu paylaşırım.

bir de ben çoğunlukta sabah işe giderken kahvaltı hazırlamıyorum. zaten o da beni uyandırmıyor kahvaltı hazırla diye. kapıdan yolcu ediyorum. arkadaşları sabah aç gittiği için eşime sen evde kuş mu besliyorsun demişler. bunu duydum zaten notlarını verdım. ama elimden bir şey gelmiyor ona göre dünyanın en üstün insanları onlar.

rica ederim,umarım herşey yolunda gider...

Allah bilir ama bana bişeyler var gibi geldi...
şimdi bir adam yeni bir iş ortamına girdi diye değişim gösteriyorsa emin ol erkekler için değil, ortamdaki bayanlar için yapıyordur bunları.
Parfümler, jöleler diyorsun, aldatma yoksa bile kendini birilerine gösterme var.
Ayrıca şimdiye kadar yaşayamadım bundan sonra yaşıycam demesi...
evlilikten çok sıkıldığını gösteriyor, erken evlendiğini ve gençliğini yaşayamadığını düşünüyor, aklı sıra şimdi yaşayacak o gençliği.
Sana bana bulaşmada ne yaparsan yap demesi yani herşey hayatında değişik bişeyler olduğunu gösteriyor.
Umarım değildir ama bir insan 2 haftada durduk yere değişmez
çocuğu önce istemezken şimdi istemesi de muhtemelen senin oylanaman ve onu sorgulayacak fazla fırsat bulama diyedir.
Önerim daha dikkatli gözlemlemen ama üzerine düşmeden etmeden yapman. Çocuğu falanda bahane etme çık dışarı at kendini, çıkmasanda çıkmış gezmiş gibi yap. Çocuğu oyun merkezine bıraktım bende gezicem biraz falan gibi bahaneler uydur, o seni kıskanmak zorunda kalsın birazda.

ağızlarının payını verememiş mi evet ben kuşumu çok severim diye tabii öyle dese hanımköylü olur ya
hey allahım

bi de erkeklere dedikodu yapmaz derler ha, hasını yaparlar hemde

demin bi arkadaşta söylemiş benim aklımada o geldi.çocuğu oyun salonuna bıraktım,yada kreş düşünüyordum uzun zamandır gidip bi yerle görüştüm sağlam,kaliteli bi yere benziyor deneme amaçlı bırakıcam hemde kendime vakit ayıracam deyin.uzun zamandır çok bunaldım,çocukluk evlilik beni çok yormuş yeni anlıyorum deyin,sen söyleyince farkettim ne kadar kendimi yıpratmışım bende kendimi çok ihmal etmişim artık herşey daha farklı olacak,hayata bi kere geliyorum hayatımı yaşayacam bundan sonra deyin kızınızı da alın gidin onunla zaman geçirin ama yalnızmış gibi rol yapın.telefonlarına sizde geç cevap verin hatta hiç vermeyin,yemek yapmayın,madem işiniz gücünüz var bi yardımcı tutacam eve kendime hiç vakit ayıramıyorum deyin.valla ablacım bi yuva kolay kurulmuyor elinizden gelen herşeyi yapın,yuvanızı kurtarın bi süre eşinize soğuk davranın,hatta sölemesi ayıp yatakta size yanaşsada uzak durun evliler diyor cinsellik çok önemliymiş erkekler çok düşkün olurmuş sorgulamaya başlarlarmış filan.bence elinizden ne geliyorsa yapın,çok güzel,çok bakımlı,şıkır şıkır hani kokusu mest eden parfümler olur ya hah işte öyle bi parfüm alın sizde sürünün ama kendinize yanaştırmayın bence inşallah eşiniz yanlış şeyler yapmıyordur ve sizde böyle davranırsanız zamanla hatta belki kısa bi süre içinde işler yoluna girer sizin için...

Allah yardımcınız olsun

acıkcası bana aldatılıyorsunuz gibi gelmedi bekar arkadasını arasın ne olacak ona demiştir cık gezelim göruselim diye eger aldatsa 2. cocugu dusunmez bence sanki diger arkdaslarına özenmiş ters konusmayın bi sorun bakalım sende değişimler var ne oluyor deyin ne dicek

üff içim sıkıldı..zaman zaman benzer durumları yaşadım..
sana tek diyeceğim şu ki sende biliyosun eminim..

hissedip te yanıldığın oldumu hiç bu zamana kadar olmadı dimi??eğer birşeyler hissediyorsan vardır.

bence herşey çok iyiymiş gibi davran ve gizlice kontrol altında tut.onu izlediğini belli edersen dikkatli davranır ama ilgilenmiyor aklına bile gelmediğini düşünürse kesin bir iz bırakır..çünkü erkek bu okadar kıvrak zekalı değiller..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…