- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
Duygusal anlamda aldatma değilse neden bitirsin 6 yıllık evliliğini erkeklerin hepsinde var malesef tek gecelik ilişkiler bunu biz kadınlar anlamıyoruzz hissetmiyoruz.Adam karısını seviyorsa basit bir kadını mutlu etmek için evliliği bitirmemeli bence tam tersine kocasını avucuna almalı bu benim görüşüm seviyor ve seviliyorsam kimse içinn yuvamı bozmam daha çok bağlarım eşimi valla
kesnlikle katılmıyorum... ne demek ya.. adam karısını seviyorsa zaten tek gecelik ilişki de yaşamaz.zaten böyle bir durumu kabul eden kadın da ömrü boyunca aldatılmaya mahkumdur.. avuca almak falan boş şeyler, ben beni seven adamla birlikte olurum böylece avucumun içine alamk için binbir takla atmam gerekmez...
ayrıca konu sahibi arkadaşın durumu da net değil daha umarım aldatma gibi bir durum yoktur...
eşin sanırım değişen sosyal ortamıyla birlikte kendini farketmeye başlamış.belkide cevresinde faredildiğini faretmeye başladı buda olabillir.eskiden sıkıntılarınızdan cevresini göremeye ve ilgilenmeye vakti yokken şimdi düzelen durumuyla herşeyi görmeye başladı.belki bir bocalama dönemi.karakterini tanıyan sensin.nederece sağlam bir karakteri var bilmiyorum ama eğer altyapısı sağlam bir adamsa bu bocalama dönemi çabuk gecer.herşeyi özümser alışır ve normale döner.erkekler bizden daha fazla düşkünler egolarına.egolarının okşanması her zamanda çok hoşlarına gidiyor.eğer dediğim gibi karakterinini altyapısı sağlamsa bu dönemi tehlikesiz atlatır.sanırım yeni oluşan cevresine kendini ispatlamak peşinde.
içindeki sıkıntıyı o kadar iyi anlıyorumki...üzülme diyeceğim olmayacak.takma diyeceğim olmayacak.ama aklın yolu bir kardeşim sen ne kadar sıksanda canını acaba şöylemi böylemi desende su akacak yatağını bulacak.emin ol.yanlış hesap bağdattan döner.şu andan senden saklamak zorunda kalarak yaptığı bişey varsa eğer bu midesizliği kendine yakıştırıyorsa ve buna tenezzül ediyorsa bu onun paşa gönlüne kalmış.se şu anda sadece hislerinle karar şüpheleniyorsun.bahsettiğin şeylerin hepsinin mantıkloı bir açıklaması olabilir.senin aklına bir kere aldatılıyorummu yerleştiği için her şeyi ona yoruyorsun. ama bence dikkatli ol ve eşeğin aklına karpuz kabuğu getirme.sana düşen zor bişey şimdi maalesef sabırlı olup beklemek.hatta yapabiliyorsan böyle bişey olmadığını senin şüphen olduğunu düşünmek.bi dur akalım mevla neyler neylerse güzel eyler.gizli hiç bir şey kalmaz.
bence hemen şeytanın vesveselerine kendini kaptırıp pirim verme. tamamen alakasız olaylardada bazen öyle şeyler ard arda denk gelir ki insanı emin olacak derecede farklı bi durum olduğuna inandırabilir. Şeytanın vesvesesidir deyip kafana fazla takma. 2 haftalık bi süreçten bahsediyoruz. yargılamakta aceleci olma bence. ortada elle tutulur birşey yoksa kendini şüphe kuyusuna atma, çünkü şüphe istemesende seni yer bitirir. eşin senden uzaklaşmışsa sen ona yaklaş, iblisin en övündüğü işlerinden biri de karı-koca arasını bozmaktır. kötü düşünceleri kafandan uzaklaştır, dua etmeyi ihmal etme. sen şüpheden kurtuldukça Allahın izniyle herşey daha güzel olacaktır. sevgiyle
tekrar diyorum arkadaşım,bunlar birbirlerine testesteron güç göstergesi yapıyorlar,eşin bunlara sadece dahil olmak istiyor.sakin ve iyi bir anınızı kolla ve havadan sudan konuşup,konuyu o arkadaşlara getir,hafif alaycı konuş haklarında bak göreceksin eşin de ık-mık edip bir iki şey diyecektir onlar hakkında.bu ortamı sağladığın vakit,çok boğmadan üstüne gitmeden eski ortamınla kıyasla ve sonra nabzını yokla.gerilmiş,bezmiş davranmıyorsa devam et ve o zamanki halinizle şimdikini kıyasla sonra sıkmadığına emin ol ve derdini kısa ve öz anlat.yoruma pay bırakmadan da mutfağa git bir bahaneyle ve içecek yiyecek bişey getirip,tv kanalı hakkında fikir yürüt konuyu değiştir.dediklerin onun içinde takılı kalacaktır,yorum yapamadığı için de kendisinle boğuşacaktır gece uyumadan...evet yeni arkadaşları içki içen karılarını dinlemeyen. yada karısını sevse bile karısı çocukla kafayı bozmuş kocasını gözü görmeyen insanlar. serbest bırakmışlar. zaten bırakmasa bile kocaları onların sözlerini dinlemeyen tipler. bir tanesi karısına lan diye hitap ediyor. bir baktım geçen gün eşim konuşmasının arasında bana lan dedi. kızdım bir daha duymak istemiyorum dedim. çalışmadığı günlerde arkadaşla dra gitcez. yada buna benzer bahanelerle çıkıyor evden. 3-4 saat dışarda. bişeyleri bahane edip arıyorum. telefona geç de olsa cevap veriyo. canımlı falan konuşuyo. yok bu kuruntumu gerçekmi ortaya çıkmazsa benim akıl sağlığım bozulacak. ister tek gecelık olsun ister uzun süreli ben kabul edemem. ailem var çok şükür. mesleğim var çeker giderim. o zaten bunları biliyor diye daha dikkatli eğer kimsem olmasa neler yapmazdıki
tekrar diyorum arkadaşım,bunlar birbirlerine testesteron güç göstergesi yapıyorlar,eşin bunlara sadece dahil olmak istiyor.sakin ve iyi bir anınızı kolla ve havadan sudan konuşup,konuyu o arkadaşlara getir,hafif alaycı konuş haklarında bak göreceksin eşin de ık-mık edip bir iki şey diyecektir onlar hakkında.bu ortamı sağladığın vakit,çok boğmadan üstüne gitmeden eski ortamınla kıyasla ve sonra nabzını yokla.gerilmiş,bezmiş davranmıyorsa devam et ve o zamanki halinizle şimdikini kıyasla sonra sıkmadığına emin ol ve derdini kısa ve öz anlat.yoruma pay bırakmadan da mutfağa git bir bahaneyle ve içecek yiyecek bişey getirip,tv kanalı hakkında fikir yürüt konuyu değiştir.dediklerin onun içinde takılı kalacaktır,yorum yapamadığı için de kendisinle boğuşacaktır gece uyumadan...
rica ederim,umarım herşey yolunda gider...çok teşekkürler yarın bunu uygulicam. çok mantıklı. bakalım ne yapıcak. o arkadaşları dünyanın en kötü insanları olsa bile onlar hakkında kötü konuşturmaz. ama açıkca değilde kapaklı olarak konuşcam. evet tam da söylediğiniz gibi. onu o ortamdan uzaklaştıramam. fakat o da onların ne olduğunun farkına varmalı. tekrar teşekkürler. yarın ne konuştuğumuzu paylaşırım.
bir de ben çoğunlukta sabah işe giderken kahvaltı hazırlamıyorum. zaten o da beni uyandırmıyor kahvaltı hazırla diye. kapıdan yolcu ediyorum. arkadaşları sabah aç gittiği için eşime sen evde kuş mu besliyorsun demişler. bunu duydum zaten notlarını verdım. ama elimden bir şey gelmiyor ona göre dünyanın en üstün insanları onlar.
canım ailemden uzaktayım. küçük kızım var 5 yaşında. nereye gitsem onunla gitmek zorundayım. bırakacağım kimse yok. aslında düşündüm. onun gibi davransam biraz dikkatını çeker ve kendiyle uğraşmayı bırakır diye düşündüm. ama kızımı ne yapcam. ya ne olur yanlış anlamayın. o kadar çaresiz kaldım ki. aklımdan herşey geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?