İçimde bir sıkıntı var. eşime durduk yere sinirleniyorum. ne oldu bana böyle :(

Canim esinin aradigi kisiler erkek ismiyle kayitli olabilir genelde erkekler oyle yapar sen esinin telefonunu caktirmadan al noyu gizle , gizli numaradan bir ara bakalim o numarayi kim cikicak telefona?

bugun öyle yaptım canım şüphelendiğim numaraları bir yere not aldım. o işe gidince gizli numaradan arıcam. bakalım kim çıkacak. böyle bir şeyi yapan illaki tedbirini almıştır yedek hattı falan vardır mutlaka. ama denicem yinede

ya arkadaşım mevsimlerdenmidir nedir bendede aynı duygular var ... aklıma durduk yere kötü kötü düşünceler gelıyor bende aynı şeyi düşünüyorum benim eşim işi geregi aynı şehır ama farklı yerde çalışıyor futbolcu oldugu içinde kamplarda sürekli ama 8 senedir aynı işi yapıor evlendiğimizden bu yana... 45 dakkalık yol uzaklıgımız var napmam lazım bılmıyorum bendeee.....

Sen bir ara bakalim belki yedek hatti yoktur ama tetikte ol numaralari ara kadin cikiyosa bilki yani suphelerin gercek. Kimseye 100% guvenme unutma beyaz gulun bile golgesi siyahtir ... kimse 100% guveni haketmez . % 90 guven % 10 suphe olsun icindeki incinmeyesin. Tamamen gozlerini kaparsan zaten meydan vermis olursun kaldiki esin canim meyilli biraz. Arkadas ortami etkin olsada kendine durduk yere bakmasa hayatimi yasiycam demesi bunlarin kaniti maalesef

arkadaşlarına kendini ispatlama çabasında hem erkek hem bayan arkadaşlarına karşı..kılıbık etiketinden kurtulmak için herşeyi yapar duruma gelmiş..süslenmek,evden çıkmak,ilgisizlik istemesi..bunlar hep onlara göstergelik.
arkadaşım eger arkadaşlarına kapılmasını istemiyorsan onu arkadaşlarının yanında sözsahibiymiş gibi göster.evdeyken çok uzak olma unutma ayne evde uzaklık dahada uzaklaştırır sogutur..çokta yakın olma ki g.tü kalkmasın..
aldatmaya meyilli biri deil ama arkadaşlarına ispat için yapabilir..

Son düzenleme:
slm arkadaşlar yardım edin bana 7 aylık evliyiz ve son 10 gündür eşim le aramız kötü idi 2 haftaa oldu bana uzak.sarılıp yatıyo,ben yaklaşsam uykum var hadi bakalım kim önce yatacak diyor.sizce beni aldatıyormu neden uzak ki hiç böyle yapmamıştı?

dışarı çıktı araba işi vardı saçlar son sistem parfümü doldurmuş. birde bana soruyor nasıl olmuşum diye. güzel olmuşsun dedim. içim içimi yiyor.

aradım birkaçını kimisi gizli numara diye sanırım cevap vermedi. kimisi de gizli numarayla aranmalara kapatmış. bundan da bir şey çıkmadı

ah canım yaa, ne kadar sarsar bu şüpheler insanı,iyi bilirim. ama lütfen sakinliğini korumaya devam et yani ona yansıtmamaya çalış, ne yapacakmış makinayı, belkide bir üst model almayı düşündüğü için bakıyodur. boxerı da çok hoşuna gittiği için bi tane daha almak istiyodur belki.biraz daha sabır ve gözlem gerek canım

Eşiniz 29 yaşındaysa,"gençlik elden gidiyor ama tadını çıkaramadım" endişesine kapılmış olabilir.Bu arada yeni iş çevresinde,genç görünüyorsun,hiç evli ve çocuklu gibi durmuyorsun vs.. iltifatlar alıyorsa,meğer ben neymişim diye farklı havalara girmiştir.Veya siz de söylemişsiniz,evli olduğu halde eşini önemsemeyen erkek arkadaşları etkili oluyordur.Ama hiçbir erkek, erkek arkadaşları için saçını ve parfümünü değiştirmez.Temkinli olmakta fayda var.
Aldatmayı yakalamak kolay ama önemli olan,yakalamak istiyor musunuz ? Yakalarsam kesin ayrılırım diyorsanız üzerine gidin ama tereddütünüz varsa,sonradan çocuğunuzu düşünerek veya eski günlerin hatırına bir iki tatlı söz ve çiçekle affedecekseniz,yakalamasanız sizin için daha iyi bence.
Başka arkadaşların dediği gibi,en iyisi açık açık ama sinirlenmeden,sesinizi yükseltmeden makul bir tavırla konuşmaktır.Daha önce söylemişsiniz,iyi bir işiniz varmış,herşeyi bırakıp onun peşinden gitmişsiniz.Bunları hatırlatın,eğer sevginiz bittiyse orada kalmanızın anlamı kalmadığını söyleyin.Başkasına veya başkalarına ilgi duyuyorsa daha fazla geç olmadan ve tatsızlık yaşanmadan,en önemlisi çocuğunuz etkilenmeden son vermenizin daha doğru olacağını anlatın.Neden böyle düşündüğünüzü,yanlış bulduklarınızı,beklentilerinizi,kısacası herşeyi anlatın.Böyle bir konuşma yaparsanız,söyleyeceklerinizi önceden planlayın,kapris veya kıskançlık yapar gibi değil,çözüm arar gibi görünmeye özen gösterin.İnşallah daha fazla üzülmeden sorununuz çözüme ulaşır.

ben yaşça küçüğüm evlide değilim.biran geçen seneye gitmiş gibi oldum.senin durumun benim arkadaşımla aynı...
yaşça büyüksün benden abla diyim sana madem bakımlısın daha bakımlı ol o kuaföre 2kere gidiyorsa sen üç kere git o dışarı çıktığında sende al çocuğunu yanına onu parka götür pazarı gezdir alışveriş yap gez dolaş emin ol yalnız kalıp evde oturursan insan daha beter oluyor.o içindekileri kuruntuların seni nasıl kemirdiğini tahmin edebiliyorum.kocana karşı güleryüzlü davran gidiyorum dediğinde hoşçakal hayatım de bi öpücük kondur ona karşı sevecen ol geldiğinde hoşgeldin hayatım özledim seni de öp onu.bak kızınla sana kek yaptık de.ona aile olduğunuzu seninde bu ailenin varlığından çok memnun olduğunu belirt.sonra yatarken sarıl yat ona sabah öpücükle uyandır.bence diğer bayanlarında dediği gibi sadece arkadaş ortamı yüzünden böyle davranıyor.kendini ispatlama çabası içinde.etrafa kılıbık olmadığını kanıtlamak istiyor bakın siz izinsiz çıkıyorsunuz bende çıkıyorum bak siz süslü geziyorsunuz bende geziyorum vs.sonra birlikte her ortama girdiğinizde kısa giymemi istemez beni kıskanır falan de.madem güleryüzle mutlu olucak sen güleryüz göster.madem kılıbık olmak istemiyor sen ona kılıbık değilmiş gibi davran ama sen içten gene bildiğini oku madem bunları istiyor sende böyle davran bisüre geçtikten sonra dışardaki hayatın değilde evindeki hayatın gerçek olduğunu anlayacaktır.erkekler gerçekten somurtkan kadından nefret ediyor (bizim somurtkan erkeği sevmediğimiz gibi).onlar çok basit düşünürler onlar detaylara bakmazlar.senin böyle düşündüğünü bilse eminim sana ilk tepkisi bunları nerden çıkardın saçmalama der.
bence bunları bisüre dene.hemen kötü düşünme.madem sevdiğin adam o sende ona güven biraz.ama genede fatura detaylarını ve telefonunu kontrol etmeyi unutma.biraz uzun oldu ama benim tavsiyelerim bunlar.umarım düzelir sıkma canını rabbim yardımcın olsun...

mADEM CVP VERMIYOLAR sen birde telefon kulubesinden ara bakalim elbet ordan acarlar benim icim icimi yerdi canim ara ogren kadin mi erkek mi...

arkadaşlar son durumu sizlerle paylaşmak istiyorum. öncelikle desteklerinizden yorumlarınızdan dolayı hepinize tek tek teşekkür ediyorum.

dün gece 22,30da eşyalarımı toparlayıp biletimi aldım. 23,00 otobüsünde yer ayırttım. annemlein durumdan haberi yoktu. üzmemek adına söylememiştim. otobüs saati geldiğinde ailemi aradım haber verdim. annem endişelenmiş gece yola çıkmamı istememiş tek başıma ve eşimi aramış. o da göreve gitmişti. aynı yerde oturduğumuz arkadaşının eşini aramış. derken o bayan da beni aradı. bende şimdi taksi çağırdığımı birazdan otobüsle memlekete gideceğimi söyledim. rica ettim eşime haber vermesin diye. o da kendi eşini aramış tam taksi geldiği anda, başka arkadaşımız eşiyle kapıya geldi. neyse beni durdurdular. onlarla birlikte evlerine gittik. eşimin çalıştığı yerden arkadaşları amirleri falan geldi. benim durumumu az çok biliyorsunuz. onlara da biraz anlattım. eşimle birlikte çalıştıkları için, onlarda eşimden bulunduğu ortamdan ve böyle şeyler yapmadığından bahsettiler. gece 2-3 e kadar konuştuk. yeri geldi ağladım yeri geldi güldüm. o gece çok ısrar ettikleri için onlarda kaldım. sabah eşim görevden geldi. kahvaltı falan derken. tekrar konuştuk. bana hiç bir konuda açıklama yapmadığından son zamanlarda değişen hareketlerinden bahsettim. orada bana nedenlerini açıkladı. konuştu ve belki de ilk defa bana bu kadar açıklama yaptı. arkadaşları onun beni aldatmıcandan çok emin konuştular. işlerinin stresinden bahsettiler. ev durumlarından örnekler verdiler. benzer şeyler yaşamışız. eşimi biraz serbest bırakmamı, ortam değişikliğinden bocaladığını falan söylediler.vesselam burdayım gitmedim ve şuna karar verdim. onu serbest bırakıcam. eğer bir şey yapmak isterse zaten yapıcak ve yapılan hiç bir şeyde gizli kalmıcak. ben bundan böyle artık kendimi düşünecem. bir eş belki bizim hayatımızın merkezi olmuştur. ama bir yere kadar kaç gündür yaşadığımı bir ben bilirim. kendimi mahvettim bu şüphelerle. herşeyi oluruna bırakıyorum. kaderde ne varsa o yaşanırmış. benim kaderimde dün bu evden ayrılmak yokmuş demekki. oysa o kadar hazırlanmışken taksiye belkide gitmeme saniyeler kala, arkadaşların gelmesi, ki çok zordu 5 dk içinde evlerinden çıkıp benim yanıma gelmeleri. Rabbim kaderime o yolu yazmamış. ben dualarla çıktım evden dedimki Allah'ım hakkımda hayırlısını ver diyerek çıktım. demekki bu hayırlıymış yada zamanı şimdi değilmiş. bilemem. ama şuna da inanıyorum ki. 'kul bittim dediğinde Rabbim yettim dermiş.' ben dün gece bitmiştim Rabbim de yettim dedi. arkadaşlar hepimizin hakkında hayırlısı olsun. herşey bir kader. taşıyamıcamızdan fazla yük vermesin Allah kimseye.

bende aynı senin gibiyim.bi sorun yaşadığımız zaman,benim eski halime dönebilmem gülebilmem için illaki o sorun ya hallolacak yada konuşulacak ve mutlaka bir sonuca bağlanacak,kırıcı sözler olduysa arada özür dilkenecek..yoksa 1 ayda sürse gülerek karşılayamam bişi yokmuş gibi davranamam..ve her anlaşmazlığın sonunda beim bu surat asmam tuz biber olur..bu kız niye surat asıyo diye düşünen yok..bu aralar çok benziyoruz arkadaşım.bende bu sene bebeğim oldu ve çalışmıyorum evde sıkılıp bunalıyorum..benim eşim akşamları dışarı çıkmıyor allahtan arkadaşı yok olsa belki çıkar..ama onunda iş çıkışı işlerinin çıkmasından kavga ediyoruz,bide başkasının işi bu kadar aşırı işiyle ilgilenmesine sinir oluyorum..terminalde çalışıyor eşim,mesela terminale bişi alınacak bu ilgileniyo bişi yapılacak bu peşinden koşuyo gibi..ben boğucu oluyorum tabii.
kelin merhemi olsa durumu yanii..bilemiyorum ne yapmalıyız.

ne kadar zor anlar olduğunu emin ol anlıyorum çünkü bende yaşadım benzer şeyler..acayip benziyoruz dedimyaa..
canım gerçekten hakkında hayırlısı olsun,umarım dediklerini yapabilirsin..Allahım hep yanında,kalbinde seninle olsun..

yorumunuz için teşekkür ederim. beni anlayan ve sıkıntılarıma bir nebzede olsa yardım eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. insan paylaşamıyor her zaman üzüntülerini. her zaman doğru insanlarla karşılaşmamız, karşılaşmanız dileğiyle

Burada ki yazilari okuyup bir gaza gelmeyin bence... belki de siz ya$adiginiz birkaç olumsuz $eyleri birikitirip biriktirip kendi içinizde bir senaryo yazmaya ba$ladiniz ve çikmazdasiniz.

E$inizde bunun farkinda ve sizden uzak durmaya felan çali$iyor olmasin biraz kendini toparlasin felan gibi?...
Amir felan demi$siniz ilk ba$larda acaba e$i polis felan mi diye dü$ünmü$tüm açikcasi $unu söylemek isterim ki bir çok polis e$i benzer sorunlar ya$iyorlar baksaniza yeni gelmi$siniz oraya ve e$inizin karakterinin degi$tiginden felan bahsediyorsunuz.
E$inizle oturup hiç yeni geldiginiz $ehrin size gelen tuhaf yanlarini felan konu$madiniz mi? Kom$ulariniz, sokakta ki insanlar, esnaf,... erkekleri? Kadinlari?

E$iniz de size onun çali$tigi arkada$larinin yobazligindan bahsedebilirdi... Bir de bakin ki evliliginizde bir bo$anma durumu ya$ami$siniz tekrar tekrar böyle $eyler ya$arsaniz evliliginiz iyi gitmez e$inizle oturup konu$un eskileri konu$un, yeri gelirse dügün resimlerinize, videolariniza bakin, ne bilim ya$adiginiz ve ikinizin çok sevdigi $eylerden bahsedin.

Yakinda ikiniz için önemli olan bir gün varmi? Dogum günü? Tani$tiginiz gün? Yildönümü vs?...

Birlikte ailecek çocugunuzu da alip bir ak$am pastaneye felan gidin birlikte gezin.. oturun sohbet edin eskisi kadar birbirimize zaman ayiramiyoruz i$lerin felan nasil diye sorabilirsin.

Arkada$larin bahsettigi 30lu ya$larda ki bunalimda olabilir i$yerine gelen ondan gençleri gördükce kendini ya$li felan hissediyor olmasin?!
Eskiden ona aldiginiz boxer shortlar ve f.makinasindan bahsetmi$siniz eskisi gibi ona bir$eyler almani felan mi istiyor acaba eskisi gibi olmayi belki o da istiyordur. Gelip sana yalvarmi$ evliligini kurtarmi$ felan dediniz. Oturun konu$un birbirinize verdiginiz sözleri sonra son zamanlarda ya$adigin birkaç $eyden dolayi içine $üphe gibi bir$ey dü$tügünü iyi hisetmedigini felan.

En güzel cevabi o verecektir. E$inizden habersiz evi terketmeye kalki$manizda ho$ olmami$.

Umuyorum her$ey düzene girir ve mutlu olursunuz E$inizin karakterini bilmiyorum yeri geldigi bir an da kimsenin olmadigi, dikkatini bozacak bir tv felan olmadigi bir an da... oda da yakala kar$isina geç otur ve gözlerine bakarak konu$.
Yazilarinin bir çogunda öfke var bence hitap $eklin de önemli....

Hakkinda hayirlisi neyse o olur in$allah kendine dikkat et.

konuyu geç farkettm ama yazmadan da duramıcamı anladım son durumunz nasıl aradan seneler geçmiş umarım hayırlısı olmuştur

Canım seni korkutmak yada telaşlandırmak istemem ama bence birşeyler karıştırıyor aynı şeyleri bende yaşadım yıllar önce ondan biliyorum eğer yüzleşmeye hazırlıklıysan kesinlikle peşini bırakma yok değilsen görmezden gel

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende tarihe bakmadan atlamışım konuya 😄😄😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…