Canim esinin aradigi kisiler erkek ismiyle kayitli olabilir genelde erkekler oyle yapar sen esinin telefonunu caktirmadan al noyu gizle , gizli numaradan bir ara bakalim o numarayi kim cikicak telefona?
slm arkadaşlar yardım edin bana 7 aylık evliyiz ve son 10 gündür eşim le aramız kötü idi 2 haftaa oldu bana uzak.sarılıp yatıyo,ben yaklaşsam uykum var hadi bakalım kim önce yatacak diyor.sizce beni aldatıyormu neden uzak ki hiç böyle yapmamıştı?
ah canım ya ne oluyor bu kocalara. sinir oluyorum. bende dün gece tekrar konuştum. bana hayatımda kimse yok diye çıkıştı. ya bugunde netten digital fotoğraf makinesi ve matrak boxer lara bakmış. ben ona almıştım. üzerinde komik yazılar yazan. şimdi de o istiyor öyle boxerlar ya nedir bu şimdi. bizim digital fotograf makinemiz var. nerden çıktı şimdi? aklımı oynatcam bu adam benim akıl sağlığımlamı oynamaya çalışıyor?
Sen bir ara bakalim belki yedek hatti yoktur ama tetikte ol numaralari ara kadin cikiyosa bilki yani suphelerin gercek. Kimseye 100% guvenme unutma beyaz gulun bile golgesi siyahtir ... kimse 100% guveni haketmez . % 90 guven % 10 suphe olsun icindeki incinmeyesin. Tamamen gozlerini kaparsan zaten meydan vermis olursun kaldiki esin canim meyilli biraz. Arkadas ortami etkin olsada kendine durduk yere bakmasa hayatimi yasiycam demesi bunlarin kaniti maalesef
sabah işe giderken konuşmak istedi. senin neyin var noluyor sana diye. bende sana ne oluyor ben sana karışmıyorum neden sorun bendeymiş gibi davranıyorsun dedim. olanları gör biraz çok değiştin. bu sen değilsin. tavırların değişti, arkadaş ortamın seni çok değiştirdi. içmeye başladın sonra ben buna müsade etmeyince de beni boğuyorsun diyip durdun dedim. akşam çıktın 3 saat eve gelmedin dedim. ben seni boğuyor olsaydım arar dururdum yada çıkma derdim ama bak farkındaysan karışmıyorum artık sana dedim. surat asmıcakmışım nasıl asmam surat adam çıkıp gidiyor. gezdim biraz diyor ve ben eve geldiğinde canım gülüm diyemem ki.
bir arkadaş evde sıkılıyorsundur diye dedi. evde sıkılıyordum evet. eşimin şark görevinden dolayı diyarbakıra geldim. ortamım değişti. iş hayatım bitti. ama ben evde çocuğumla evimle uğraşmaya başladım. 3 yıldır burdayız. 3 yıldır sıkıldığım bunaldığım zamanlar oldu. ama şimdi öyle değil. kendime uğraşacak bişeyler buluyorum. ona da yüklenmiyorum. ama nasıl bir özgurluk istiyor onu da anlamış değilim. ben içkiye karşı değilim. evinde ailesiyle bir özel günde içebilir karışmam. ama ben arkadaşlarıyla çıkmasına karşıyım. hele ki böyle karısını takmayan önem vermeyen arkadaşlarıyla hiç istemem çıkmasını. ona göre ben suçluyum. ortada bişe yok. ama durum öyle değil. ben değil o değişti. farkında değil. eskiden neden beni hiç kıskanmıyorsun diyen adam şimdi bir lafımda beni bunaltma diyor. üstüne gerçekten gitmiyorum. ama o daha fazla özgürlük istiyor. ona da karışmamaya karar verdim. ama surat asmamı istemiyor. öyle bişe mümkün değil çünkü istemediğim şeyleri yapıyor. gülerek onu karşılayamam ki bu durumda
arkadaşlar son durumu sizlerle paylaşmak istiyorum. öncelikle desteklerinizden yorumlarınızdan dolayı hepinize tek tek teşekkür ediyorum.
dün gece 22,30da eşyalarımı toparlayıp biletimi aldım. 23,00 otobüsünde yer ayırttım. annemlein durumdan haberi yoktu. üzmemek adına söylememiştim. otobüs saati geldiğinde ailemi aradım haber verdim. annem endişelenmiş gece yola çıkmamı istememiş tek başıma ve eşimi aramış. o da göreve gitmişti. aynı yerde oturduğumuz arkadaşının eşini aramış. derken o bayan da beni aradı. bende şimdi taksi çağırdığımı birazdan otobüsle memlekete gideceğimi söyledim. rica ettim eşime haber vermesin diye. o da kendi eşini aramış tam taksi geldiği anda, başka arkadaşımız eşiyle kapıya geldi. neyse beni durdurdular. onlarla birlikte evlerine gittik. eşimin çalıştığı yerden arkadaşları amirleri falan geldi. benim durumumu az çok biliyorsunuz. onlara da biraz anlattım. eşimle birlikte çalıştıkları için, onlarda eşimden bulunduğu ortamdan ve böyle şeyler yapmadığından bahsettiler. gece 2-3 e kadar konuştuk. yeri geldi ağladım yeri geldi güldüm. o gece çok ısrar ettikleri için onlarda kaldım. sabah eşim görevden geldi. kahvaltı falan derken. tekrar konuştuk. bana hiç bir konuda açıklama yapmadığından son zamanlarda değişen hareketlerinden bahsettim. orada bana nedenlerini açıkladı. konuştu ve belki de ilk defa bana bu kadar açıklama yaptı. arkadaşları onun beni aldatmıcandan çok emin konuştular. işlerinin stresinden bahsettiler. ev durumlarından örnekler verdiler. benzer şeyler yaşamışız. eşimi biraz serbest bırakmamı, ortam değişikliğinden bocaladığını falan söylediler.vesselam burdayım gitmedim ve şuna karar verdim. onu serbest bırakıcam. eğer bir şey yapmak isterse zaten yapıcak ve yapılan hiç bir şeyde gizli kalmıcak. ben bundan böyle artık kendimi düşünecem. bir eş belki bizim hayatımızın merkezi olmuştur. ama bir yere kadar kaç gündür yaşadığımı bir ben bilirim. kendimi mahvettim bu şüphelerle. herşeyi oluruna bırakıyorum. kaderde ne varsa o yaşanırmış. benim kaderimde dün bu evden ayrılmak yokmuş demekki. oysa o kadar hazırlanmışken taksiye belkide gitmeme saniyeler kala, arkadaşların gelmesi, ki çok zordu 5 dk içinde evlerinden çıkıp benim yanıma gelmeleri. Rabbim kaderime o yolu yazmamış. ben dualarla çıktım evden dedimki Allah'ım hakkımda hayırlısını ver diyerek çıktım. demekki bu hayırlıymış yada zamanı şimdi değilmiş. bilemem. ama şuna da inanıyorum ki. 'kul bittim dediğinde Rabbim yettim dermiş.' ben dün gece bitmiştim Rabbim de yettim dedi. arkadaşlar hepimizin hakkında hayırlısı olsun. herşey bir kader. taşıyamıcamızdan fazla yük vermesin Allah kimseye.
yorumunuz için teşekkür ederim. beni anlayan ve sıkıntılarıma bir nebzede olsa yardım eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. insan paylaşamıyor her zaman üzüntülerini. her zaman doğru insanlarla karşılaşmamız, karşılaşmanız dileğiylene kadar zor anlar olduğunu emin ol anlıyorum çünkü bende yaşadım benzer şeyler..acayip benziyoruz dedimyaa..
canım gerçekten hakkında hayırlısı olsun,umarım dediklerini yapabilirsin..Allahım hep yanında,kalbinde seninle olsun..
arkadaşlar son durumu sizlerle paylaşmak istiyorum. öncelikle desteklerinizden yorumlarınızdan dolayı hepinize tek tek teşekkür ediyorum.
dün gece 22,30da eşyalarımı toparlayıp biletimi aldım. 23,00 otobüsünde yer ayırttım. annemlein durumdan haberi yoktu. üzmemek adına söylememiştim. otobüs saati geldiğinde ailemi aradım haber verdim. annem endişelenmiş gece yola çıkmamı istememiş tek başıma ve eşimi aramış. o da göreve gitmişti. aynı yerde oturduğumuz arkadaşının eşini aramış. derken o bayan da beni aradı. bende şimdi taksi çağırdığımı birazdan otobüsle memlekete gideceğimi söyledim. rica ettim eşime haber vermesin diye. o da kendi eşini aramış tam taksi geldiği anda, başka arkadaşımız eşiyle kapıya geldi. neyse beni durdurdular. onlarla birlikte evlerine gittik. eşimin çalıştığı yerden arkadaşları amirleri falan geldi. benim durumumu az çok biliyorsunuz. onlara da biraz anlattım. eşimle birlikte çalıştıkları için, onlarda eşimden bulunduğu ortamdan ve böyle şeyler yapmadığından bahsettiler. gece 2-3 e kadar konuştuk. yeri geldi ağladım yeri geldi güldüm. o gece çok ısrar ettikleri için onlarda kaldım. sabah eşim görevden geldi. kahvaltı falan derken. tekrar konuştuk. bana hiç bir konuda açıklama yapmadığından son zamanlarda değişen hareketlerinden bahsettim. orada bana nedenlerini açıkladı. konuştu ve belki de ilk defa bana bu kadar açıklama yaptı. arkadaşları onun beni aldatmıcandan çok emin konuştular. işlerinin stresinden bahsettiler. ev durumlarından örnekler verdiler. benzer şeyler yaşamışız. eşimi biraz serbest bırakmamı, ortam değişikliğinden bocaladığını falan söylediler.vesselam burdayım gitmedim ve şuna karar verdim. onu serbest bırakıcam. eğer bir şey yapmak isterse zaten yapıcak ve yapılan hiç bir şeyde gizli kalmıcak. ben bundan böyle artık kendimi düşünecem. bir eş belki bizim hayatımızın merkezi olmuştur. ama bir yere kadar kaç gündür yaşadığımı bir ben bilirim. kendimi mahvettim bu şüphelerle. herşeyi oluruna bırakıyorum. kaderde ne varsa o yaşanırmış. benim kaderimde dün bu evden ayrılmak yokmuş demekki. oysa o kadar hazırlanmışken taksiye belkide gitmeme saniyeler kala, arkadaşların gelmesi, ki çok zordu 5 dk içinde evlerinden çıkıp benim yanıma gelmeleri. Rabbim kaderime o yolu yazmamış. ben dualarla çıktım evden dedimki Allah'ım hakkımda hayırlısını ver diyerek çıktım. demekki bu hayırlıymış yada zamanı şimdi değilmiş. bilemem. ama şuna da inanıyorum ki. 'kul bittim dediğinde Rabbim yettim dermiş.' ben dün gece bitmiştim Rabbim de yettim dedi. arkadaşlar hepimizin hakkında hayırlısı olsun. herşey bir kader. taşıyamıcamızdan fazla yük vermesin Allah kimseye.
kendine bakmaya başladı. sanki benden uzaklaştı gibi. bana kusur bulup duruyor. yok göbeğim çıkmış yok basenlerim çıkmış. ama ben 1,67 boy 62 kiloyum. abartı kilom yok. sezeryandan bir tek göbek kaldı. içimde bir sıkıntı var gerçekten. 6 yıldır tanıdığım adam o değilmiş gibi
Canım seni korkutmak yada telaşlandırmak istemem ama bence birşeyler karıştırıyor aynı şeyleri bende yaşadım yıllar önce ondan biliyorum eğer yüzleşmeye hazırlıklıysan kesinlikle peşini bırakma yok değilsen görmezden gel
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?