Duygusal anlamda aldatma değilse neden bitirsin 6 yıllık evliliğini erkeklerin hepsinde var malesef tek gecelik ilişkiler bunu biz kadınlar anlamıyoruzz hissetmiyoruz.Adam karısını seviyorsa basit bir kadını mutlu etmek için evliliği bitirmemeli bence tam tersine kocasını avucuna almalı bu benim görüşüm seviyor ve seviliyorsam kimse içinn yuvamı bozmam daha çok bağlarım eşimi valla
Anlaşılan siz bu konuda baya genişsinizDuygusal anlamda aldatma değilse neden bitirsin 6 yıllık evliliğini erkeklerin hepsinde var malesef tek gecelik ilişkiler bunu biz kadınlar anlamıyoruzz hissetmiyoruz.Adam karısını seviyorsa basit bir kadını mutlu etmek için evliliği bitirmemeli bence tam tersine kocasını avucuna almalı bu benim görüşüm seviyor ve seviliyorsam kimse içinn yuvamı bozmam daha çok bağlarım eşimi valla
nedir bu kadınların çektiği.(
söylenecek çok şey var ama özet geçiyorum: aldatıyor ya da aldatmaya hazırlanıyor.
yapman gerekense seni kaybedeceğini ciddi olarak hissettirmek.
daha 4 ay olmadı buraya geleli. boşanıyorduk ailemin yanına gitmiştim. 4 ay önce yalvar yakar amcamları araya soktu falan, bu şekilde tekrar geldim. insan biraz ders alır değilmi. onun beni aldatacağı aklımın ucundan bile geçmezdi. ama şimdi öyle bir şey ki parçaları birleştiriyorum bu sonuç çıkıyor. daha önce boşanma istememin sebebi bu değil. çok tartışıyorduk. anlaşamıyorduk. sudan sebeplerdi aslında. ama ben bu zamandan dersimi çıkardım. onun da ders çıkardığını sanıyordum. evet eski kavgalarımız yok. ama bu defa da uzaklaştı değişti. böyle yapacaktı da neden beni geri istedi. niye yalvardı bu kadar. ben ailemin yanında düzenimi kurmuştum. işe başlıcaktım. kızıma bakılıyordu. hiç bir sıkıntımız yoktu. beni buraya tekrar getirdi. bunları yaşamam içinmi? bir bu kalmıştı bunu da yapıp öyle mi ayrılacağız. ne olur kuruntu olsun. ama ben bunun peşini bırakmıcam. varsa bişe çıkarmam lazım ortaya. şüphe beni yiyor bitiriyor resmen.
eh evdeki evde dursun, diğerleri de benim olsun. çevreye karşı boşandı dedirtmek de işlerine gelmez, çapkın arkadaşları varsa onlara karşı aldatmıyorum demek de. ama bu çevre meselesi değil zaten. bi kısmı evlenmeden açılıyor, bi kısmı da evlendikten sonra. çalışıyor musun bilmiyorum ama eski sorunlar da olduğuna göre bu iş tatlıya bağlanmaz ve uzadıkça üzülen sen olursun. sanki çok mu değerli bu adam Allah aşkına?! ayrıl hayatına bak. evde oturup nerde ne yapıyoru mu düşüneceksin? içinde varmış dışına vurmaya başlamış adamın.
her şeyden önce tavır önemli. adam seni hiçe sayıyor resmen.
sizin adınıza çok üzüldüm şüphe çok can yakıcı birşey benim inandığım tek bişey var bir kadın kesinlikle hisseder eğer hissediyorsanız vardır bir iş eşinizdeki şüpheli davranışların aynısını ablam yaşadı ve sonuç hüsran sanki ablamı gördüm sizin yaşadklarınızda ya aldatıyor ya aldatmaya hazırlanıyor davranışları bunlar,böyl bişiy yapıcak yapıda biri olmasa bile arkadaş ortamı olmayanı oldurur heleki bekar ve çapkın arkadaşları varsa onların özgür yaşamından etkilenmemesi olanaksız ablamda kocası için çıplak kadınla görsm fotomontajdır derim diyck kadar büyük konuşucak kadar çok güvniyordu ama kocasının bekar arkadaş ortamından sonra aynı eşindeki harektlr başladı ablamdada aynı sndki şüphelr keşke şüphe olarak kalsaydı ama hiçbişiy gizli kalmıyo ortaya çıktı adiliği ablamı aldatığı kızda bekar aynı yrde çalıştığı öğrtmn arkadaşı adamın evli oldğunu bile bile ayartıyo ortam okadar bozulduki çocukları olduğunu iyi giden bir evliliği olduğunu bildiği halde yaptığı şeyin adını aşk koymuş kız ahlaksızlığının adını aşk yapıcak kadar arsızlarla dolu etraf oyüzdn kocan baştan çıkarılmadan sahip çık ablamın olayından sonra bn bunu anladım bir eğitimci evli olduğunu çocuğu olduğunu bile umursamdan aşık oldum napabilirim diybliyorsa kocalarımızı korumalıyız şeytana uymaması için yaptığı harketlri gülryüzlü karşılaman çok zor ama öyle yaparakda onu daha çok itersin o ortama eğer yakaladığım zaman boşanırm diyosan sonuna kadar kurcala ama çocuk var boşanamam diyosan onu yuvasına bağlanması için alttan alan taraf ol vicdanını rahatsız edick davrabışlarda bulun buarda eğer bi iş çeviriyosa illaki tlfnuyla görüşüyodur tlfonunu mşgul yakaladığn zaman saatini not al sonra arama kaydına bak o dakkai çindki görüşm silinmişs o kayıt yoksa var bi iş demektir kayıt varsada o numarayı gizlidn ara bayanmı çıksın arkadaşların ismiylede kayddbilir çünkü bide eşin uyuyoken tltonunu al şifre yazıp 2222 göndr gelen şifyl intrnettn onlian işlmlerdn dökümanlarına ulaşırsın hiçbişiy yoksada şüphlrindn kurtulursun çünkü bu şüphe insanı hasta eder bitirir şüphyle yaşamaktansa ya olmadığını öğrcen yada olmadığını ortada kaldıkça gündn gün dahada yıpranır ilişkinz umarım hiçbişiy çıkmaz ama peşini brrakma kesin emin olana kadar illaki açık vericektir ama sana tavsiym yaptığını yakalamaktan daha çok yapmaması için kanmaması için mücadelye odaklan bunuda surat asarak başaramassın unutma yuvayı dişi kuş yapar sevgiyle kal
nedir bu kadınların çektiği.(
söylenecek çok şey var ama özet geçiyorum: aldatıyor ya da aldatmaya hazırlanıyor.
yapman gerekense seni kaybedeceğini ciddi olarak hissettirmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?