İçimde bir sıkıntı var. eşime durduk yere sinirleniyorum. ne oldu bana böyle :(

bence sorun eşini suçüstü yakalamak değilki.neden eşine güvenini kaybettin.yada sorun kendine olan güvenini kaybetmenmi?

her aile başka bir hikaye..
inşallah, bunlar sadece senin şüphelerin ve konuşarak halledersiniz.
belki de sen biraz bunaldın sürekli evde durmaktan..
sende çevreni genişletmeye çalışsan yeni insanlarla tanış.
düşüncelerini başka şeylere yönelt.
hakkınızda hayırlısı canım.

ben sana katilmiyorum arkadasim bir erkek karisini seviyorsa aklinin ucundan bile gecmez bir gecelik ask mask neguzel ay dur karimdan biktim bugun baskasini aliyim koynuma olurmu hic ya? sonu gelirmi asla affetmem gerci senin gorusun ama cevap vermek istedim.

belki otuz yas bunalimi yasiyordur
cevrede degisince kendini ispatlamak istiyordur
once arkadasin tavsiyesini yerine getir derim
sanirim flocke'tu yazan.. eskiye karsi nasil degistiginizi anlat
fazla ustune gitmeden sonra yorum yapmasina izin verme..
ama guler yuzlu ve yumusak ol..
her insan donem donem degisir
ben bile otuzuma girecegim diye komplekslere girdim
kadin erkek bir olmasada erkeklerdede var bu..
kendini ispatlamak istiyor cevrede yeniyse ayak uydurmak istiyor..
ama sizin dayanamadiginiz bir durum olursa..
soyleyin baskalari icin naisl birden kisilik degistiriyorsun diye..
ama hemen tepki vermeyin simdi..
parfum surmesi, jole surmesi aldatiyor anlamina gelmez..
sadece bekar insanlarla takilmasi hos degil o kadar..
gezmelerini cogalttigi zaman verin tepkiyi
ve tabii bu arada kontrol edin ona caktirmadan
ve illa beni aldatiyor diye kendinizi sartlandirmayin...

bu arada sizi elestirmesine karsi
ezik olmayin.. utanmayin.. agzinin lafini verin gulerek..
ve ondan tam uzaklasmayin cokta yaglayip ballamayinda tabii..

Anlaşılan siz bu konuda baya genişsiniz

Tabi canim ya duygusal anlamda degilse affedelim gitsin nasil sagdan soldan kadinlardan bize de hastalik bulastirsalar ne olur ki ama.... Alti ustu cinsel hastalik der hayatimiza devam ederiz.... boggg igrenc yani cok esli bir erkegi midem kaldirmaz...

erkekler eşlerini 100 de 99 diyecem herkes üstüme sıçrayacak ama 100 de 90 diyim yakamı sıyırayım 100 de 90 ı eşlerini aldatıyorr....

teknolojik ilerleme, rahat hayat, evlilik hayatının basitleşmesi..tek eşli hayata adapte olamayan erkek nesli ne derseniz diyinn erkekler eşlerini aldatıyorr kimi bir saatlik kimi günlük kimi aylık veya yıllık ...geçici veyaa sürekli bir şekilde eşlerini aldatıyorlarr....

bazısı cin gibi eşinin ruhu bile duymazken
bazısı acemi bir şekilde hissettiriyorr...
yada şartlar istediği gibi olmuyorr...
bir şekilde yakalanıyorr...

sadece erkeklermi artık gelişenn sosyal hayat kadınlarında artık çok kolay aldattığını gösteriyor...

şimdi herkes şahin kesilip hayır efenimm okadarda deil diyebilirrr ama etrafınıza bakın helede çalışan hemcinslerimm etraflarına baksınlarr....çalışan diğer hemcinslerini incelesinlerrr.....çalışan karşı cins erkek arkadaşlarını gözlemlesinlerr.... hayatının bir döneminde ister gözle isterse ağızla kur yaparak olsun bir şekildee eşler eşlerini aldatıyorr...

dizilier filmler ilişkiler hep birbiriyle ilişkisi olan ve bunu gayet doğal olarak gösteren medya varkenn artık tek eşlilik deil çok eşlilik özgür evlilik kavramları hayatımıza normalmiş gibi girecek....

tabi bunada herkes karşı çıkacaktır şimdi ama eskiden çok saçma gelen herşey şuan herbirimize normal geliyorr veee aksiyle karşılaştığımızda şiddetle karşı çıkıyoruzz...örnek olabilirse kadının çalışması bizim çocukluk çağımızda kadın çalışıyorsa hemen damgayı yerdi kötü bişeydi...şimdi ise kadın çalışmamalı diyen birine nasıl gözle bakıyoruz bir düşününn...

işte zamanla özgür evliliklerde doğal karşılanır hale gelecek...medyanın gücü...insanların çabuk alışması çok deil çok uzak deil çokta yakındırr...

hayatımın her kesiminde eşim asla beni aldatmaz aldatamaz diyenn çok kadın gördümm...

kiminin aldatıldığını gözlerimle gördüm kimin sonradan duydumm...
nemi oldu 10 kişiden biri sadece beraberliğini bitirdi...asla olamam diyen diğerleri nedeni her ne olursa olsunn evliliğine devam ettii...bilmeyenler hala benim eşim asla yapma z yapamaz demeye devam ediyorr....

aldatılmayan da sadece bir kişi....
onunda yavaş yavaş nesli tükeniyor zatenn...

HER KELİN BİR KÖR ALICISI OLUR..

herkes kendi çapında birini bulurr vee birgün bir şekilde aldatırr...
burda 100 de 10 luk kısmada tebrik ve teşekürlerimi sunuyorumm..
artık nadir raslanırr insanlar türüdür çünkü........nesli tükeniyorrrr.

Son düzenleme:
durumun pozitif ve negatif yanlarını bir arada düşünmeye çalışın. bilirim şüphe insanı öldürmekten beter eder, ama eşinizin başka bir problemi de olabilir. hemen aldatmaya yormayın. ama bu ihtimali de düşünün. ikisini de düşünmek zorundasınız ki kendinizi her türü ihtimale karşı hazırlayın. kontrolcü olmak gerek böyle durumlarda.

sabah işe giderken konuşmak istedi. senin neyin var noluyor sana diye. bende sana ne oluyor ben sana karışmıyorum neden sorun bendeymiş gibi davranıyorsun dedim. olanları gör biraz çok değiştin. bu sen değilsin. tavırların değişti, arkadaş ortamın seni çok değiştirdi. içmeye başladın sonra ben buna müsade etmeyince de beni boğuyorsun diyip durdun dedim. akşam çıktın 3 saat eve gelmedin dedim. ben seni boğuyor olsaydım arar dururdum yada çıkma derdim ama bak farkındaysan karışmıyorum artık sana dedim. surat asmıcakmışım nasıl asmam surat adam çıkıp gidiyor. gezdim biraz diyor ve ben eve geldiğinde canım gülüm diyemem ki.

bir arkadaş evde sıkılıyorsundur diye dedi. evde sıkılıyordum evet. eşimin şark görevinden dolayı diyarbakıra geldim. ortamım değişti. iş hayatım bitti. ama ben evde çocuğumla evimle uğraşmaya başladım. 3 yıldır burdayız. 3 yıldır sıkıldığım bunaldığım zamanlar oldu. ama şimdi öyle değil. kendime uğraşacak bişeyler buluyorum. ona da yüklenmiyorum. ama nasıl bir özgurluk istiyor onu da anlamış değilim. ben içkiye karşı değilim. evinde ailesiyle bir özel günde içebilir karışmam. ama ben arkadaşlarıyla çıkmasına karşıyım. hele ki böyle karısını takmayan önem vermeyen arkadaşlarıyla hiç istemem çıkmasını. ona göre ben suçluyum. ortada bişe yok. ama durum öyle değil. ben değil o değişti. farkında değil. eskiden neden beni hiç kıskanmıyorsun diyen adam şimdi bir lafımda beni bunaltma diyor. üstüne gerçekten gitmiyorum. ama o daha fazla özgürlük istiyor. ona da karışmamaya karar verdim. ama surat asmamı istemiyor. öyle bişe mümkün değil çünkü istemediğim şeyleri yapıyor. gülerek onu karşılayamam ki bu durumda

İnşallah düşündüğünüz gibi değildir.Benim eşimde eskisi gibi ilgili davranmıyor,cinsel hayat falan ben istersem oluyor kendi isteğiyle yanıma yaklaşmıyor,bana yok şuran böyle yok bu yakışmamış flört dönemimizden beri söyler durur..Ama hamileyim belki ondan bana öyle geliyor diye düşünüyorum ne kadar takmamaya çalışsam da tartışıyoruz tabi ki..aldatıldığımı düşünmedim şimdiye kadar ..Sen bu kadar çok düşündüğüne ve hissettiğine göre vardır bi bildiğin canım..Kadınlık hissi kuvvetlidir demekki öyle hissettiriyor.Ama kafana takmamaya çalış zamana bırak arkadaşların dediği gibi elbet bi yerden açık verecektir.İnş böyle olmz da

nedir bu kadınların çektiği. (

söylenecek çok şey var ama özet geçiyorum: aldatıyor ya da aldatmaya hazırlanıyor.

yapman gerekense seni kaybedeceğini ciddi olarak hissettirmek.

söylenecek çok şey var ama özet geçiyorum: aldatıyor ya da aldatmaya hazırlanıyor.

daha 4 ay olmadı buraya geleli. boşanıyorduk ailemin yanına gitmiştim. 4 ay önce yalvar yakar amcamları araya soktu falan, bu şekilde tekrar geldim. insan biraz ders alır değilmi. onun beni aldatacağı aklımın ucundan bile geçmezdi. ama şimdi öyle bir şey ki parçaları birleştiriyorum bu sonuç çıkıyor. daha önce boşanma istememin sebebi bu değil. çok tartışıyorduk. anlaşamıyorduk. sudan sebeplerdi aslında. ama ben bu zamandan dersimi çıkardım. onun da ders çıkardığını sanıyordum. evet eski kavgalarımız yok. ama bu defa da uzaklaştı değişti. böyle yapacaktı da neden beni geri istedi. niye yalvardı bu kadar. ben ailemin yanında düzenimi kurmuştum. işe başlıcaktım. kızıma bakılıyordu. hiç bir sıkıntımız yoktu. beni buraya tekrar getirdi. bunları yaşamam içinmi? bir bu kalmıştı bunu da yapıp öyle mi ayrılacağız. ne olur kuruntu olsun. ama ben bunun peşini bırakmıcam. varsa bişe çıkarmam lazım ortaya. şüphe beni yiyor bitiriyor resmen.

eh evdeki evde dursun, diğerleri de benim olsun. çevreye karşı boşandı dedirtmek de işlerine gelmez, çapkın arkadaşları varsa onlara karşı aldatmıyorum demek de. ama bu çevre meselesi değil zaten. bi kısmı evlenmeden açılıyor, bi kısmı da evlendikten sonra. çalışıyor musun bilmiyorum ama eski sorunlar da olduğuna göre bu iş tatlıya bağlanmaz ve uzadıkça üzülen sen olursun. sanki çok mu değerli bu adam Allah aşkına?! ayrıl hayatına bak. evde oturup nerde ne yapıyoru mu düşüneceksin? içinde varmış dışına vurmaya başlamış adamın.

her şeyden önce tavır önemli. adam seni hiçe sayıyor resmen.

sizin adınıza çok üzüldüm şüphe çok can yakıcı birşey benim inandığım tek bişey var bir kadın kesinlikle hisseder eğer hissediyorsanız vardır bir iş eşinizdeki şüpheli davranışların aynısını ablam yaşadı ve sonuç hüsran sanki ablamı gördüm sizin yaşadklarınızda ya aldatıyor ya aldatmaya hazırlanıyor davranışları bunlar,böyl bişiy yapıcak yapıda biri olmasa bile arkadaş ortamı olmayanı oldurur heleki bekar ve çapkın arkadaşları varsa onların özgür yaşamından etkilenmemesi olanaksız ablamda kocası için çıplak kadınla görsm fotomontajdır derim diyck kadar büyük konuşucak kadar çok güvniyordu ama kocasının bekar arkadaş ortamından sonra aynı eşindeki harektlr başladı ablamdada aynı sndki şüphelr keşke şüphe olarak kalsaydı ama hiçbişiy gizli kalmıyo ortaya çıktı adiliği ablamı aldatığı kızda bekar aynı yrde çalıştığı öğrtmn arkadaşı adamın evli oldğunu bile bile ayartıyo ortam okadar bozulduki çocukları olduğunu iyi giden bir evliliği olduğunu bildiği halde yaptığı şeyin adını aşk koymuş kız ahlaksızlığının adını aşk yapıcak kadar arsızlarla dolu etraf oyüzdn kocan baştan çıkarılmadan sahip çık ablamın olayından sonra bn bunu anladım bir eğitimci evli olduğunu çocuğu olduğunu bile umursamdan aşık oldum napabilirim diybliyorsa kocalarımızı korumalıyız şeytana uymaması için yaptığı harketlri gülryüzlü karşılaman çok zor ama öyle yaparakda onu daha çok itersin o ortama eğer yakaladığım zaman boşanırm diyosan sonuna kadar kurcala ama çocuk var boşanamam diyosan onu yuvasına bağlanması için alttan alan taraf ol vicdanını rahatsız edick davrabışlarda bulun buarda eğer bi iş çeviriyosa illaki tlfnuyla görüşüyodur tlfonunu mşgul yakaladığn zaman saatini not al sonra arama kaydına bak o dakkai çindki görüşm silinmişs o kayıt yoksa var bi iş demektir kayıt varsada o numarayı gizlidn ara bayanmı çıksın arkadaşların ismiylede kayddbilir çünkü bide eşin uyuyoken tltonunu al şifre yazıp 2222 göndr gelen şifyl intrnettn onlian işlmlerdn dökümanlarına ulaşırsın hiçbişiy yoksada şüphlrindn kurtulursun çünkü bu şüphe insanı hasta eder bitirir şüphyle yaşamaktansa ya olmadığını öğrcen yada olmadığını ortada kaldıkça gündn gün dahada yıpranır ilişkinz umarım hiçbişiy çıkmaz ama peşini brrakma kesin emin olana kadar illaki açık vericektir ama sana tavsiym yaptığını yakalamaktan daha çok yapmaması için kanmaması için mücadelye odaklan bunuda surat asarak başaramassın unutma yuvayı dişi kuş yapar sevgiyle kal

benim eşim bu aralar pek bir açıldı. canım 3 yıldır çalışmıyorum. doğudayız. eşimin görevi sebebiyle. daha öncesinde çok güzel bir işim vardı. büyük bir mağazada muhasebe müdürlüğü yapıyordum. buraya gelince ayrılmak zorunda kaldım. öyle pısırık eline vur ekmeğini al hesabı bir kadın da değilim. evliliğime gelince zor günlerden sonra daha bir anlayışlı olmaya çalıştım. daha bir yumuşak yüzlü oldum. ama verdiğim tavizler bana kötü şekilde geri döndü. sabır gösteriyorum. bunu denemek zorundayım. kızım var. ama her ne şekilde aldatıyorsa yada aldattıysa bunu öğrendiğimde zaten herşeyi bitiririm. bekliyorum bir süre daha.

canım öncelikle teşekkürler yorumun için. eşimin dışarı çıktığı saatte aradığı kişiye baktım. bekar arkadaşıydı. onun evine gitti muhtemelen. dönüşte de kızına hediye almış. dolaştım geldim dedi. şüphe gerçekten çok kötü bişe. ikilemde kalmak insanı yiyip bitiriyor. ama yapılan gizli kalmaz. bir şekilde açık verecektir. bir gecelik ilişki yaşamaz sanmıyorum. çünkü tiksinir. ama aşık olduysa yada duygusal birşeyse ona bişe diyemicem. o da zaten uzun vadede olacağı için açık verecektir. elbette öyle bir şeyden sonra da evli kalmam mümkün değil. gururum kırılır. ki düşündükçe kendimi çok kötü hissediyorum. aldatılmak bir kadın için ne kadar gurur kırıcı bir şey. aldatılan kadınlar bence erkek bunu yaptığı için değil. kendi gururları incindiği için ağlar üzülürler. Allah kimseye yaşatmasın. ne için evleniyoruz, bir yuvamız olsun, çocuklarımız kocamız mutlu olmak için. biz kadınların başka beklentisi yokki. evlenirken canım cicim diyen adamlar bir süre sonra umursamaz oluyorlar. mükemmel evlilik yoktur bilincinde attım imzayı. ama bir erkek karısının gururunu düşünmez onu aldatır incitirse evlilikten eser kalmaz ve kadın gider...

[video=youtube;GQtWUPd7Bv8]http://www.youtube.com/watch?v=GQtWUPd7Bv8[/video]

arkadaşlar dinleyin çok güzel bir şiir.

bir çok konuya yorum yaptım belki şimdiye kadar ama bazı mesajların üstüne mesaj yazmak istemiyorum bu ara...çünkü söylenebilecek en güzel şeyi söyleyen üyelerin mesajları benim beynimi fikrimi anlatıyor sanki.
'fiyonk' bu mesajına katılıyorum

konuşun eşinizle, açık açık konuşun. hangi badireleri atlattığınızı, tekrar yuvanızı kurduğunuzu, onu mutsuz gördüğünüzü, kendinizin de sıkıntılı olduğunu, belki düşündüklerinizin kuruntu olduğunu filan söyleyin işte. düşündüğünüz ihtimaller ne kadar yakın bile olsa, gerçekleşmeme ihtimali de var. kendinizi ve ilişkinizi yorarak ne elde edebilirsiniz ki.
geçmiş olsun dilerim

Canim esinin aradigi kisiler erkek ismiyle kayitli olabilir genelde erkekler oyle yapar sen esinin telefonunu caktirmadan al noyu gizle , gizli numaradan bir ara bakalim o numarayi kim cikicak telefona?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…