- 22 Ağustos 2019
- 265
- 418
- 53
- 33
Merhaba sevgili kk hanımları çok uzatmadan konuya geçmek istiyorum. Ben 6 yıllık evli 21 aylık bebeği olan bir anneyim. Eşimle ailem sayesinde evlendim görücü usulü gibi birşeye. 2 sene nişanlı kaldık herşey çok güzeldi. Aslında bebeğimiz olana kadar herşey çok güzel gidiyordu bebeğimiz olunca esim çok değişti. Gün geçtikçe benden uzakkaştı. Sürekli azarlamalar küçük görmeler ne yapsam hakaretler saydırmaya başladı. Şimdi iyice zıvanadan çıktı. Eşim devlet memuru maddi durumu çok iyi biri. Ama gelin görün ki bana ayda 400 liradan fazla vermez bana karşı inanılmaz cimri başkalarına çok cömert. Her gün beni azarlamak için küsmek için bahaneler arar durur. Son 2 aydır boşanacağım deyip duruyor doğrusunu söylemek gerekirse bende artık dayanamıyorum boşanmak istiyorum ama ne yapacağım nasıl geçinceğimi bilmiyorum. Ben liseyi yarıda bıraktım. Evlendikten sonra ise hiç çalışmadım. Ailem ile görüşmüyorum o ayrı mesele. Yani boşandığımda gidecek hiç kimsem yok. Cinsellik desen ayda bir zar zor oluyordu. Yani bu evliliği ayakta tutan hiçbir şey yok. Cinsellik yok saygı yok sevgi yok maddi açıdan çok zor günler geçiriyorm. Çocuğum çok huysuz ağlak aşırı babacı beni çok yoruyor. Akşam eşim eve gelince biraz kendim ile kalabiliyorum. Şimdi düşünüyorum boşanırsam oğlum olmadan nefes alamam ama oğluma bakacak maddi gücüm yok psikolojimde çöktü tahammülümde kalmadı. Gidecek yerim yok gelirim yok. Ama bu şekilde de yaşayamıyorum eşim müthiş bir psikolojik şiddet uyguluyor. Amacı benim pes edip gitmem benden kurtulmak mı yoksa gidecek yerimin olmadığını bildiği için rahatça hayatı zindan etmek mi bilmiyorum. Eşim kredi çekip ev aldı ve ben bunu abisi ile konuşurlarken duydum. Bana söyleme gereği bile duymadı.oof gerçekten delirmek üzereyim. Önceden eşim için elimden gelen her şeyi yaptım ama hiç değişmeyince dahada kötüye gidince bende bıraktım. Şuan anlayacağınız evde çocuk bakan evin işlerini yapan Bi hizmetçiyim sadece. Kısmende olsa içimi dökmek istedim okuyan herkese sonsuz teşekkürler