• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimde bir sızı kimseye anlatamıyorum

Kasiyer de olursun garson da .
Benim mesleğim var okudum yüksek lisansta yaptım

Ama garsonda oldum backroundda da çalıştım güvenlikte oldum.
Eczanede çırak da oldum
Baristalikta yaptim (kahve çay hazırlamak).tutun biyerden ...onu demeye calisiyorum
Aslında 8 yıllık eczane geçmişim var. Bütün bilgiler kafamda Bi mesleğim var ama evlendikten sonra çalışmadım sistem değişti başlasam bile çırak olarak başlayabilirim galiba

Aslında 8 yıllık eczane geçmişim var. Bütün bilgiler kafamda Bi mesleğim var ama evlendikten sonra çalışmadım sistem değişti başlasam bile çırak olarak başlayabilirim galiba
Çırak olarak başlar maksimum üç ayda kalfa olursun çünkü bilgi birikimin var .

Eşinizin hayatında biri olabilir mi ?
Iki seçenek var birincisi biraz daha sabredip liseyi açıktan bitirmek sonra ise girip çocuğu da okula gönderip çalışmak
Ikincisi boşanmak evin yarısini nafaka ve tazminat almak
Şöyle söyleyeyim hiç şüphelenmedim açıkçası. O taraklarda bezi yok. Hayatı işten eve evden işe sosyal medya kullanmaz. Telefonla doğru düzgün hiç oynamaz

Aldığı evde oturmamız mümkün değil maalesef çünkü eşim işi gereği sürekli şehir değiştiren biri. Evi yatırım Amaçlı aldı ve şuan kiracı var içinde. Beni çok iyi tanıyor bunlara boyun eğmeyeceğimi boşanıp gerçekten hayatımı kuracagımı bildiğinden davayı açmıyor.onun hakaretlerini umursamayıp sarılıp öpmemi sevgi göstermemi bekliyor sanırım itaat etmemi bekliyor ama ben onunla hiç muhatap bile olmadığım için daha çok kuduruyor.
Yanılma ihtimalin olabilir mi?
bu anlattıkların,seni kaybetme korkusu olmayan bir erkeğin davranışları
Ev almak büyük bir adımdır
Ve bunu,eşler birbirleri ile görüşüp onaylayıp karar verirler
Aksi ise,eşe hediyedir
Ama bu evden senin haberin yok abisinin haberi var

Eşinizin hayatında biri olabilir mi ?
Iki seçenek var birincisi biraz daha sabredip liseyi açıktan bitirmek sonra ise girip çocuğu da okula gönderip çalışmak
Ikincisi boşanmak evin yarısini nafaka ve tazminat almak
İnanın boşanma meselesini çok önceden düşündüm o zamanlar ev bile alınmamıştı. Çalışıp kendimi sağlama alıp çocuğumu biraz büyütüp kreşe verince boşanacaktım ama hem dayanacak gücüm kalmadı hemde kendisi sürekli boşanmayı istediğini söylüyor

Keskinlikle ben hakkım olan herşeyi almadan asla boşanmam.onca yılımı emeğimi heba etmem.
o keyfini sürerken, benim sürünmeye hiç niyetim yok. Ama ailem sahip çıkmaz bu mümkün değil. Ben zaten kendi Ayaklarımın üstünde durmak istiyorum. Kadın sığınma evine gitmeyi bile düşündüm ama çocuğu kaçırdığımı söyler eline Koz geçer diye gitmedim. Bu akşamda eş kişisine söyledim heyecan ile boşanmayı bekliyorum kendi hayatımı kuracağım mutlu olacağım prangalarımdan kurtulacağım dedim
Bu şekilde güçlü durursanız her şeyi başarırsınız. Bi avukatla görüşüp danışın önce. Evini başkasının üzerine yapmadan işe koyulun. Hem kendiniz için hem çocuğunuz için nafaka alırsınız zaten.

Yanılma ihtimalin olabilir mi?
bu anlattıkların,seni kaybetme korkusu olmayan bir erkeğin davranışları
Ev almak büyük bir adımdır
Ve bunu,eşler birbirleri ile görüşüp onaylayıp karar verirler
Aksi ise,eşe hediyedir
Ama bu evden senin haberin yok abisinin haberi var
Bilmiyorum yanılıyor olabilirim. Gelip bana hiçbir zaman hiçbir işinde danışan haber veren biri değil. Gizlemek istese gün boyunca evde yokken abisiyle konuşur. Abisine ev almak istediğini ev aramasını söyledi o an duydum. Sonra ben internetten ev gördüm bu evi istiyorum dedim abisini arayıp eve gönderdi ev gerçekten güzel olunca benim istediğim evi aldı.

Bu şekilde güçlü durursanız her şeyi başarırsınız. Bi avukatla görüşüp danışın önce. Evini başkasının üzerine yapmadan işe koyulun. Hem kendiniz için hem çocuğunuz için nafaka alırsınız zaten.
Çok teşekkür ederim güçlü olduğumun farkındayım buna kendimi zorluyorum. Benim için hayatın anlamı mutluluk. Mutlu olmak için elimden geleni yaparım. önce kendim için güçlü duracağım sonra oğlum için. Aslında ben eve tedbir koydurmak istiyorum ama bunun için para ödemem gerekir mi bilmiyorum. Eğer para gerekiyorsa yapamam.

Canım Allah kolaylık versin yazını okuyunca kendimi gördüm verdiği paraya kadar ayni ama sabretmeye çalışıyorum benimde 23 aylık bı bebeğim var aslında sadece bebeğim için dayaniyorum
Çok teşekkür ederim Allah sana da sabır versin inşallah. Verdikleri paranın aynı olması çok normal çünkü devletin eş ve çocuk için maaşlara extra yatırdığı parayı veriyorlar

Evet özelim kapalı buradan konuşalım isterseniz
Ben çoğu zaman tercih etmiyorum burdan yazmayı. Birde ben ayrıntılı yardımcı olmak istedim bu sebeple dilerseniz bana özel mesaj yazarsınız ve bende yardımcı olmaya çalışırım. Kendimle alakalı örnekler vereceğimden sebep burda herkesin görmesini istemiyorum

Ben çoğu zaman tercih etmiyorum burdan yazmayı. Birde ben ayrıntılı yardımcı olmak istedim bu sebeple dilerseniz bana özel mesaj yazarsınız ve bende yardımcı olmaya çalışırım. Kendimle alakalı örnekler vereceğimden sebep burda herkesin görmesini istemiyorum
Anladım şimdi size bir mj atacağım. Sanırım mjıma cevap vererek konuşmayı devam ettirebilirsiniz

Çok teşekkür ederim Allah sana da sabır versin inşallah. Verdikleri paranın aynı olması çok normal çünkü devletin eş ve çocuk için maaşlara extra yatırdığı parayı veriyorlar
Benim eşim devlet memuru değil daha bu yıla kadar o parayı da vermiyordu yetmedigini zorla anlattım ona

Çok teşekkür ederim güçlü olduğumun farkındayım buna kendimi zorluyorum. Benim için hayatın anlamı mutluluk. Mutlu olmak için elimden geleni yaparım. önce kendim için güçlü duracağım sonra oğlum için. Aslında ben eve tedbir koydurmak istiyorum ama bunun için para ödemem gerekir mi bilmiyorum. Eğer para gerekiyorsa yapamam.
Siz bir avukatla görüşün zaten görüşme ücretli oluyor ama onun dışında herhangi bir işlem yapılacaksa ücretli olur bu. Ama bir avukat daha net bilgi verir size. Belki ücreti dava sonunda alır bilemiyorum. Önce davranmayıp onun dava açmasını beklerseniz evi başkasının üzerine de yapabilir ama elinizi çabuk tutmanız lazım. Aileniz destek olsaydı keşke.

Benim eşim devlet memuru değil daha bu yıla kadar o parayı da vermiyordu yetmedigini zorla anlattım ona
Ama benim eşimin verdiği para sadece bana ait. Ben bütün aklınıza gelebilecek ihtiyaçlarımı o para ile karşılamak zorundayım üstelik sigara içiyorum para yetmiyor hiçbir şeye.ev alışverişini kendi yapar. Anlayacagınız devlet benim ve oğlum için ne kadar para veriyorsa o kadarını bana verir başkada hiçbir kuruş vermez hiçbir ihtiyacımı karşılamaz. Onun parası sadece ona eve ve oğlumuza ait

Siz bir avukatla görüşün zaten görüşme ücretli oluyor ama onun dışında herhangi bir işlem yapılacaksa ücretli olur bu. Ama bir avukat daha net bilgi verir size. Belki ücreti dava sonunda alır bilemiyorum. Önce davranmayıp onun dava açmasını beklerseniz evi başkasının üzerine de yapabilir ama elinizi çabuk tutmanız lazım. Aileniz destek olsaydı keşke.

Çok teşekkür ederim haklısınız Bi an önce Bi avukat ile görüşmeye çalışacağım ailem destek olmaz tam tersi başlarına kalırım diye korkarlar

Back
X