- 1 Ekim 2014
- 180
- 98
- 38
- Konu Sahibi Nvbianprincess
-
İlk seferinde de isteksizdim. Yani karakterim böyle ama kazanmayı istiyorumNeden isteksizsin ilk seferinde olmadığı için mi?
Hedeflediğin bir bölüm var mı peki?İlk seferinde de isteksizdim. Yani karakterim böyle ama kazanmayı istiyorum
Evet varHedeflediğin bir bölüm var mı peki?
Evet bende sırf onun için istiyorum anlaşamazsam bile ayaklarımın üstünde durup kimseye ezilmeden ayrılabilmek çocuklarımı sıkıntı çekmeden büyütebilmek içinDers calismayi sevmiosun heralde, bende sevmiorum. Benim bi kuzenim var o cok calisir, onunla gidiyorum kutuphaneye. Arabayla gidiyoruz ve ben istesemde geri donemem ( otobusle 1 bucuk saate gidilio donmem yani). Oyle olunca mecbur calisiosun tabi internette falan girmiceksin. Oyle butun gun calistigim oldu, bi zaman sonra alisirsin. Universiteye gitmen lazim oyle dusun. Ilerde kocanin ailesinin seni kucuk gordugunu dusun, bi isin olur kendi ayaklarinin uzerinde durmalisin, bunlari dusun. Unuversiteye gitmeden zor. Artik herkes gidio universiteye
Bunlari dusun, ve calisan bi arkadasin falan yokmu onunla calissanEvet bende sırf onun için istiyorum anlaşamazsam bile ayaklarımın üstünde durup kimseye ezilmeden ayrılabilmek çocuklarımı sıkıntı çekmeden büyütebilmek için
Evet var
Evet bende sırf onun için istiyorum anlaşamazsam bile ayaklarımın üstünde durup kimseye ezilmeden ayrılabilmek çocuklarımı sıkıntı çekmeden büyütebilmek için
Hepsi aynı dershaneye falan gidiyorum kimse çalışmıyor orda daB
Bunlari dusun, ve calisan bi arkadasin falan yokmu onunla calissan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?