İçimde çok büyük isteksizlik var böyle giderse başaramıyacağım

Nvbianprincess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014
180
98
38
Bu sene üniversite sınavı için 2. Denemem geçen sene çalışmadığım için kazanamadım bu senede hiç çalışmıyorum aslında çalışmak istiyorum ama içimden gelmiyor üstümde bi uyuşukluk var ve bende hırs yok azim yok ne yapmalıyım nasıl bu isteksizliğimi yenerim bu sene kazanmak istiyorum

Ders calismayi sevmiosun heralde, bende sevmiorum. Benim bi kuzenim var o cok calisir, onunla gidiyorum kutuphaneye. Arabayla gidiyoruz ve ben istesemde geri donemem ( otobusle 1 bucuk saate gidilio donmem yani). Oyle olunca mecbur calisiosun tabi internette falan girmiceksin. Oyle butun gun calistigim oldu, bi zaman sonra alisirsin. Universiteye gitmen lazim oyle dusun. Ilerde kocanin ailesinin seni kucuk gordugunu dusun, bi isin olur kendi ayaklarinin uzerinde durmalisin, bunlari dusun. Unuversiteye gitmeden zor. Artik herkes gidio universiteye

Evet bende sırf onun için istiyorum anlaşamazsam bile ayaklarımın üstünde durup kimseye ezilmeden ayrılabilmek çocuklarımı sıkıntı çekmeden büyütebilmek için

ben hem anneyim hem çalışıyorum hem ilgilenmem gereken bi eşim evim düzenim war.ama buna rağmen her gece oğlum uyuduktan sonra 1 saat oturup çalışıyorum işyerimede kitabımı getiriyorum boşken bi kaç sayfa bakıyorum.sen hala isteksizim diyomusun yoksa?

Çok güzel, bu hedefine ulaştığını hayal et o zaman, kazandığını o okula o bölüme gittiğini sonra da o mesleği yaparken hayal et kendini. Gaza getirir seni. Bir de eğer dershaneye gitmiyorsan evde çalışma kütüphaneye git, ders çalışan insanlarla aynı ortamda bulun. Yalnız çalışmaktan daha kolay olur.

Kendinizi İlerde kendi ayaklarının üstünde duran istediği hedeflediği mesleğe sahip olarak hayal edin.katkısı olr illaki insan hayalleri olmadan yaşayamaz,

Evet bende sırf onun için istiyorum anlaşamazsam bile ayaklarımın üstünde durup kimseye ezilmeden ayrılabilmek çocuklarımı sıkıntı çekmeden büyütebilmek için

Öncelikle bugünu kendine ayiriyorsun.. Sonra yarin şehrinde bulunan büyük kutuphaneyi arayip kaçta acilip kapandigini ogreniyorsun..

Aksam yarin için calisacaklari bir çanta yapip sabah 8 aksam 8 gibi sanki bir işte calisir gibi kütüphaneye gidip öğlen 1 saat ara ile calisiyorsun..

Evde internet TV KK varken imkansız ders calismak. Kütüphaneler çok iyi hem sessiz hem kacacak yerin yok ve bir suru insan calisirken sen de mecbur calisiyorsun..

azimle s.can mermeri deler bu soz kardesimden bana soylenen en guzel sozdur ... beni hirslandirir ... sakin kendini birakma ve azimle ileride olmak istedigin kisiyi hayal et ...saygilaar

Şehirde mi yaşıyorsun ilçede olsaydın akrabada çok olurdu yarışırdınız küçük yerlerde epey yarış var kuzenler arasında tabi çekememezlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…