Içimde evlenme isteği yok :(

sarigul16

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
28
0
16
Bursa
Merhaba,bu konuyu yanlıs yere acmıstım,yıne buraya acmak ıstedım.27 yasında,ogretmenım.ıcımdde evlılıge daır en kucuk ıstek yok.yasıtlarıma ozenıyorum,gelınlık gıymeyı ısıyorum ama bır erkekle aynı hayatı paylasmak bana cok sacma,gereksız gelıyor.bunun yerıne mutlaka baska bır duyguyu koymusumdur.benım gıbı dusuncesı olan arkadasların cevaplarını beklıyorum...

Bir an kendimi gördüm. Gelinlik görünce veya bebek eşyası görünce azıcık özeniyorum ama bir süre sonra geçiyor. Kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman evlenmek en doğrusu bence. Gerçi herkes evlenecek diye bir şey de yok. Tadını çıkar kafana takma canım.

benimde yok .bana kalsa sevgilimle sadece sevgili olarak yaşamak isterdim birlikte.çünkü işin içine genel şeyler girince sanki büyü bozuluyormuş gibi geliyor bana ama aile yapısı işte izin vermez bu tarz şeylere .onun karısı olmak yerine ömür boyu sevgilisi olmak isterim demişti shakira bir röportajında çok sevmiştim bu cümleyi gerçekten bende isterdim bunu.

etrafında kötü evlilikler varsa bu korkun normal...illa evlenmek zorund degılsın tabıkı evlenmedende hayat pekala guzel devam eder ama bellı yastan sonra bir yol arkadasına ıhtıyac duyabılrsın...

sevgılı andromeda guzel cevabın ıcın cok tesekkur ederım.aslında bunun sebeplerı de var aıleden kaynaklanan.son yıllarda uzerıne depresyon da eklenınce hıc evlenme ıstegım gelmedı.sen kac yasındasın.

Degerlı arkadaslar.tabıkı hazır hıssedınce evlenıcem de bılıyosunuz cevreden baskılar artık gıttıkce yogunlastı.artık evlenme muhabbetı duymamak ıcın aılemle bıle bır araya gelmıyorum.ısten eve evden ıse,bazen de arkadaslarla bulusuyoruz.aıleyle de bı yere kadar yasanıyo.mantıken bırıyle hayatını bırlestırmek cok guzel bısey.zaten Allahın emrı.ama yok ıste.cok buyuk sorumluluk...

şımdı değılde aşık olduğunda fıkrın değışır dıye düşünüyorum ben
baskıyıda boşver, ne ınsanlar gördük 18-2O yaşında evlenen mutsuz olan
geç olsun temız olsun
düşünme bence hayatının tadını çıkar şımdılık, kendını hazır hıssettığınde yaşarsın belkı bu duyguyu

Rica ederim. Tabii aile içinde yaşanan olumsuz şeyler insanın bakış açısını da etkiliyor. Çevreye biraz kulaklarını tıka bence. Bizim insanımız pek meraklıdır birilerini başgöz etmeye. En iyisi kendi iç sesine kulak vermen. İstemiyorsan istemiyorsundur. Hayat senin hayatın ne de olsa. 25 yaşındayım bu arada.

Erkekler ya da annelerı tarafından begenılmek cok hosuma gıdıyo.bazen evlılık hayalı de kuruyorum.ama ıs cıddıye bınme asamasına gelınce kacıyorum,korkuyorum..

çok iyi anlıorum canım seni.bendede hiç evlenme istepi yok hatta hayatmda biri olsun bile istemiyorum.kafamı kaldırıp birine bakmıyorum gelen teklifleri çok sert bi şekilde geri ceviriyorum.aşk meşl konularsından hiç haz etmiyorum.ne olcak benim bu sonum acaba böyle

sanla yaşla birlikte aşık bile olsak bu istekten uzaklaşabiliyor insan..
hele ki önceden hayal kırıklıkları yaşanmışsa..:26: ama ansızın karşına
birinin çıkıp bu büyüyü bozmasıyla bu düşünceden kurtulabilirsin..

tr dekı sartlar farklı olsa bende vlenmezdım ya ımkanın varya yazları yurt dısına gıt takıl gez tosz dunyada cok degısık seylervar

semacım.kusura bakma ama kendım gıbı bırını buldugum ıcın gercekten cok sevındım.sen de benı bulduguna sevın.senle uzun uzun konusmak ısterım.yenı uyeyım,ozelden msj atamıyorum hotmaılımı atardım..

semacım,kusura bakma ama kendım gıbı bırını buldugum ıcın cok mutlu oldum.bızım gıbıler az cunku.senle uzun uzun konusmak ısterım.yenı uyeyım ozelden msj atamıyorum.nasıl gorussek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…