Merhaba,bu konuyu yanlıs yere acmıstım,yıne buraya acmak ıstedım.27 yasında,ogretmenım.ıcımdde evlılıge daır en kucuk ıstek yok.yasıtlarıma ozenıyorum,gelınlık gıymeyı ısıyorum ama bır erkekle aynı hayatı paylasmak bana cok sacma,gereksız gelıyor.bunun yerıne mutlaka baska bır duyguyu koymusumdur.benım gıbı dusuncesı olan arkadasların cevaplarını beklıyorum...
Bir an kendimi gördüm.Gelinlik görünce veya bebek eşyası görünce azıcık özeniyorum ama bir süre sonra geçiyor. Kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman evlenmek en doğrusu bence. Gerçi herkes evlenecek diye bir şey de yok. Tadını çıkar kafana takma canım.
sevgılı andromeda guzel cevabın ıcın cok tesekkur ederım.aslında bunun sebeplerı de var aıleden kaynaklanan.son yıllarda uzerıne depresyon da eklenınce hıc evlenme ıstegım gelmedı.sen kac yasındasın.
tr dekı sartlar farklı olsa bende vlenmezdım ya ımkanın varya yazları yurt dısına gıt takıl gez tosz dunyada cok degısık seylervarMerhaba,bu konuyu yanlıs yere acmıstım,yıne buraya acmak ıstedım.27 yasında,ogretmenım.ıcımdde evlılıge daır en kucuk ıstek yok.yasıtlarıma ozenıyorum,gelınlık gıymeyı ısıyorum ama bır erkekle aynı hayatı paylasmak bana cok sacma,gereksız gelıyor.bunun yerıne mutlaka baska bır duyguyu koymusumdur.benım gıbı dusuncesı olan arkadasların cevaplarını beklıyorum...
çok iyi anlıorum canım seni.bendede hiç evlenme istepi yok hatta hayatmda biri olsun bile istemiyorum.kafamı kaldırıp birine bakmıyorum gelen teklifleri çok sert bi şekilde geri ceviriyorum.aşk meşl konularsından hiç haz etmiyorum.ne olcak benim bu sonum acaba böyle
çok iyi anlıorum canım seni.bendede hiç evlenme istepi yok hatta hayatmda biri olsun bile istemiyorum.kafamı kaldırıp birine bakmıyorum gelen teklifleri çok sert bi şekilde geri ceviriyorum.aşk meşl konularsından hiç haz etmiyorum.ne olcak benim bu sonum acaba böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?