- Konu Sahibi tekduzehayat
-
haklısınız yaşanmışlıgımda tecrubelerimde az hayata yeni başlamış kariyer uğrunada böyle konuları ıskalamış biriyim
başındada söyledim size kırgınlık gibi gelmeyebilir.ben emeklerimin hiçe sayılmasına kırgınım..
cvp yazdıgınız içinde tşkler
siz burdan bizi ezip geçtiler sonucunu cıkardıysanız sizin fevri oldugunuzu değil kendimi iyi anlatamadıgımı düşünürüm
cvp için teşekkürler sizede mutluluklar...
cidden sizin kardeşinizin nişanı olsa siz gittiniz diye sevgiliniz de size kırılmalımıydı?? üzülebilirsin ama neye kızıyosun kii. siz önceden nişanlanmak istediniz de hayır dediler se TAMAM!!
ben fevri degilimde siz demediniz mi ,sevgilinizin nisan olurken annesine karsi bu kizi 5 yildir bekletiyor gibi düsündügünü,eger arada engel yoksa
erkek ben evlenecem demeli,simdi o kadar iliskiniz varsa ailede beklediginiz icin sebepleri oldugunu düsünür ya da hic kardesinin nisanlanmasina takmayip
siz sevgilinizin neden (sartlar olgunlastiysa) ailesine ben evlenmek istiyorum artik tanismadir odur budur baslayalim demedigini düsünmeniz lazim...
ayrica telefonda annenizle konusturmayida bence kabul etmemeliydiniz bu isler telefonda olmaz ki madem öyle tanismaya gelselerdi..
bunu organize edecek sizsiniz yani sen ve sevgilin,kadinin aramasi tamamen emrivaki olmus sirf oglunun gönlünü hos tutmasi icin,
ama ondan gerisi 21 yas evet cok erken okuyan birisi icin buna üzülebilirsiniz ama bundada o kizin kücüklügünden..
yoksa onlar karar verdikten sonra biz demek yerine neden adimlar atilmadi bunlari düsünmelisiniz...
illaki sebepleriniz vardir is-güc bunlar olmadan olmuyor ama sirf adim atilsin diyede hazir olmadan olmamali
saklansa ne olcakki sende ona göre davranırsın cok samimi oldugunu düşünüyorsan artık sadece sevdilinin kız kardeşi gibi devam edersin.. bukadar kızıp sevgilini üzcek ne var.. hem ayrıca neden annesi peşine arayıp seni istiyo ki madem, sen kendinle celişen cümleler kurarasan bizde yanlıs anlarız
siz bu kadar ufak bir konuyu nasıl da büyütmüşsünüz?
anladıgım kadarıyla sevgilinizin kız kardeşine görücü geliyor ve sizi çagırmıyorlar sizden gizli yapıyorlar sizde buna çok sinirleniyorsunuz
sinirlenmekte haklısınız ama ya sevdgilinizin kız kardeşi abisine abi senin sevgilin görücüler geldiğinde gelmesin istemiyorum dediyse burda sevgilinizin suçu ne bu arada yaşınızı çok merak ettim bu kadar tecrübesiz yaşam bakalım hangi yaş grubuna ait
sevgilinizin ailesi mi sizi bekletti 5 yıldır ben orasını tam anlayamadım,
eğer öyle ise ayıp etmişler, sizi bekletipte kızlarını nişanlamaları olmaz.
Kızmakta haklısınız. Sizide bilgilendirip sebep açıklamak zorundaydılar. Ama sonuçta sevgilinizin kardeşi ne kadar kırılsada nişanına gitmemek olmaz. Bence halledilemeyecek bir mesele değil, mutlaka vardır bir sebebi, iyice anlamadan köprüleri yıkmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?