Ben gene esimle evlenirdim o konuda icim rahat ama pisman oldugum seyler var unutamiyorum bazen bugunumede yansiyor istemedenKeske diyor insan keskeler insanin hayatini degistiren dönüm noktalri zaten, hayatimi kurarken iki secenegim vardi ben kalbimin sesini dinledim. Keske diger secenegi secip mantigimi dinleseydim diyorum..
Icinde kalan sey neyBen gene esimle evlenirdim o konuda icim rahat ama pisman oldugum seyler var unutamiyorum bazen bugunumede yansiyor istemeden
Cok istiyorum unutmak ama atamiyorum icimdenBen çöp kamyonu değilim. Eminim siz de değilsinizdir.
Ben çöp kamyonu değilsem neden geçmişin pisliğini, çöpünü üzerimde taşıyayım ki?
Çok kıymetliyim açıkçası, kimsenin beni tırnak ucu kadar üzmesine kolay kolay izin vermem.
Ha olmuyor mu silmek istediklerimiz, elbette oluyor, insanız neticede. Önemli olan, olanı olduğu yerde bırakmak. Bunun da yolu kendini çok sevmekten geçiyor bence.
Dediğim gibi çöp kamyonu gibi geçmişin üzüntülerini bugünüme taşımam, çünkü kimse için değmez.
Suan aynen dedigin gibi yapmaya calisiyorum kendime yeni bir sayfa acmaya calisiyorum.. kesinlikle gecmise takilip kalmis gibi yasamiyorum ama arada aklima geldikce basa sariyorum isteBende seninle ayni durumdayim,hissettiklerim seninle kelimesi kelimesine ayni...ben unutmadim,unutamadim.aslinda bence iyi birsey unutusan gecmisindeki hatalarini tekrarlama olasiligin olur,ama takinti yapmak ile unutamamk arasinda ince bir cizgi var eger seninki yasadiklarin sende takinyi haline almissa ve butun gun keskelerini,yasadiklarinin kafanda dolandiriyorsan uzman bir psikologa gutmen gerek...Ben spora basladim kilo verdim dort cocukla okuluma evden devam ediyorum bunlar bana iyi geldi,gec kaldigim seki senem var bu seneleri geri getiremem ama onumdeki senelere suanki cabamla yon verebilirim.Sende cabala keske dedigin ne varsa onune onlarla kalin bir set cek ve kendin icin birseyler yapmaya calis.Kendine daha cok zaman ayir bol bol kitap oku,covuklarin varsa onlara daha cok zaman ayir,kendini sev,kendine deger ver...
Bi tane sey degil ki buyuklu kucuklu bir suru sey var uc yil icinde yasanan kimilerinin etkileri bugunumuzede yansiyor.. erken evlendik biz is-guc ev-bark duzenleri tam oturmadan.. ilk iki yil kendi evimiz duzenimiz tam degildi biraz esimin biraz benim ailemle yasadik falan..Icinde kalan sey ney
Yok oyle cok buyuk seyler degil az cok tahmin edebileceginiz ailevi sorunlar. Simdiki aklim olsaydi bunlara izin vermezdim.. erken evlendik o olabilir belki pismanligimHerkesin vardır keşkeleri . Bu keşkeler olmasa tecrübe edinemezdik, belki başka hatalar yapardık. Pişman olmak çok büyük bir kelime , Allah kimseyi pişman etmesin, keşkeler olur geçer. Hayatın tecrübelerine say. Onursuzluk, şerefsizlik yoksa içinde, pişmanlık değildiR yaşanılan. Keşkeler olgunlaştırır insanı. Olmamış sayamazsın belki ama ders çıkarırsın.
Olsun simdi mutlyum , yine onla evlenirdim diyosun her insan zorluktan geciyor. Sonucta imtihan dünyasinda yasiyoruz..Bi tane sey degil ki buyuklu kucuklu bir suru sey var uc yil icinde yasanan kimilerinin etkileri bugunumuzede yansiyor.. erken evlendik biz is-guc ev-bark duzenleri tam oturmadan.. ilk iki yil kendi evimiz duzenimiz tam degildi biraz esimin biraz benim ailemle yasadik falan..
Keske olsaKimse yaşanılanları unutamıyor.. ama aklımızda da sürekli tutmuyoruz.. anı yaşamaya çalışıyoruz...olmuşla, geçmişe çare yok..
Maleesef bazı şeyler silinip atılmıyor.Bu aralar surekli kendimle bir hesaplasma icimdeyim. Bazi seyleri degistirmeye ustumdeki miskinligi mutsuzlugu atmaya onume bakmaya ve mutlu olmaya calisiyorum.. herkes gibi gecmiste kacardigim firsatlarim, keskelerim, pismanliklarim, unutamadiklarim, icimde kalan seylerim var.. onume bakmak icin once gecmisimle yuzlesmem gerekiyormus gibi geliyor ama hep bir noktada tikaniyorum unutamiyorum olmuyor icimden atamiyorum.. Nisan dugun ve evliligimin ilk iki yilinda olan icimde kalan bir suru unutamadigim simdiki aklim olsa asla yapmazdim bunlarin olmasina izin vermezdim dedigim seyler var esim ve ailesi ile ilgili.. ustunden alti yildan fazla zaman gecti suan mutlu bir evliligim var ailesi ile mesafeliyim ama arada bir sorun yok.. sorum su ki unutmayi basaranlar nasil yapti?? Nasil attiniz icinizden gecmisteki kotu anilari??? Tabiki surekli onlari dusunup yasamiyorum. Bazen hic aklima gelmiyor ama aklima geldikce sanki yeni bastan olmus gibi sinir oluyorum
Acılar geçmez,sadece eskir.. duygularımızla tazeleriz.. bazen anma töreni olur, gönlümüzde.... Iki damla göz yaşı.. üç gün yas tutarız.. bir hafta trip atarız..Keske olsafarkindayim unutmak mumkun degil ama artik acitmasa canimi icimden atabilsem sik sik aklima gelmese onu istiyorum.. yapanlar nasil basardi onu merak ediyorum???
Keske ailen seni istemedigin biriyle evlendirmeye kalkinca karsi ciksaydin onlar ikna olmuyorsa esine deseydin ben baskasini seviyorum mutlu olamayiz evlenme benimle diye cok yazik gercekten bir de kizin varmis keske cocuk yapmasaydiniz demek icinde cok gecKizlar benim sizinle d ertlesmek istiyorum benim 3 yıl önce bir sevdiğim oldu 1 yıl konuştuk askere gitti ve ailem beni zorla evlendirdi neyse 1 kızım var şimdi hala daha evliyim 2 yıldır ama ben sevdiğimi aklımdan çıkaramıyorum oda beni seviyor biz bir kac defa görüştük telefonla konuşuyoruz ben eşimi sevmiyorum ayrılacağım sevdigimle 3.yilimiza girdik halen daha seviyoruz birbirimizi ben boşandıktan sonra evlenelim dedim bana hayır dedi ailem kabul etmez sen dul ol can ben bekar kabul etmez dedi kızlar ben napcam siz soyleyn çok seviyoruz her gün ağlıyoruz yardmci olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?