Icimde kalan seyler :(

Unutmuyosun unutamıyosun aklına getirmemeye çalışıyosun ben öyle yapıyorum aklıma gelince çünkü içimde fırtınalar esiyor krizler geçiriyorum hala hazmetmiş deilim hazmedemem de oturdu onlar içime kalkmıyor benim dokuz sene oldu hemde eskileri açmıyorum ama açıldığında eşime o günlerin hakkını helal etmiyorum sana da annenede diyorum en güzel olması gereken günlerim anlarım yaşlarım pok gibi geçti çünkü

Ve ben 20 yaşındayım daha benimde öyle evlenirse kendimi öldürürüm o kadar kötü oluyorum aklıma geldikçe cehennem hayatı yaşıyorum resmen

Neler yasadigima bagli. Herkesin yasadigi alalede sorunlarsa, bu kadar dert etmeye ne luzum var anlamiyorum.
Su anda esinizle iyiymissiniz, onun ailesiyle de mesafeliymissiniz tamam iste. Daha ne olsun?
Boyle yaparsaniz vallahi erkenden ölürsünüz. Luzumsuz insanlar icin luzumsuz sinir stres yapmayin.

Benım de ıcımde kalan cok sey oldu. Dugunumu ıstedıgım yerde ıstanbulda en ıyı mekanda yapabılecek maddıyatım vardı ama esımın aılesı yuzunden yapamadım, aılesı oyle bır ortamda olmak ıstemezmıs gunahmıs. Ben de esım kendını kotu hıssetmesın dıye (maddiyat olarak eksıklık hıssetmesın dıye) onun elındekı parayla yapabılecegımız bır yerde oyle ıcıme sınmeyen bır yerde sadece bır nıkah yaptık bu hep ıcımde kaldı ve kalacakta kı ben oylr dugun meraklısı bır ınsan olmama ragmen ıcımde kaldı. Bır de esımın aılesı nıkahta surat astılar. Sanırım esımden gelecek paranın kesılecegını dusunduler.

Bende oyleyim gercekten atamiyorum icimden aklima gelince hic bisey yokken esime de sinirleniyorum ister istemez bugunumede yansiyor ama hic istemiyorum oyle olsun cok kotu birseymis insanin icinde birseylerin kalmasi

Benimde dugun fotograflari kaldi icimde cok sacma sapan oldular bir tane guzel fotografimiz yok Biz erken evlendik tabi herkes benden sonra evlendi dis cekimler falan aslinda cok kucuk bir gunluk birsey ama icimde kaldi ne zaman gorsem baskasini hatirliyorum bundan dort yil kadar once evlilik yil donumumuzde fotografci tuttuk gelinlik damatlik degil ama giyindik suslendik cekim oldu ama ayni sey degil yerini tutmuyor bide ne gerek vardi falan diye laf isitip gene hevesim kursagimda kaldi dugunmus resimmis bir gunluk seyler biliyorum ama icinde kalinca cikmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…