- 5 Şubat 2016
- 13
- 8
- 1
- 36
- Konu Sahibi baharyildizi
-
Merhaba arkadaşlar öncelikle belirteyim burayı yeni keşfettim ve buradaki insanların dayanışmasına hayran kaldım. Belki çoğunuz daha büyük sorunlarla uğraşıyorsunuz ama yine de içimi dökmek istedim.
Ben eşimle çok severek evlendim. Okul bitince nişanlandık işlerimizi yoluna koymayı bekledik uzunca bir süre ama ikimiz de bir türlü doğru düzgün bir iş bulamadık. Şükür çalışıyoruz ama maaşlarımız çok iyi değil. Daha fazla ayrı kalmamak için evlenelim bari iki lokma ekmeği bölüşürüz dedik. Sırf ailelerimiz düğün istiyor diye durumumuz olmadığı halde sade bir nikah yerine düğün yaptık. Evlenirken ne eşimin ailesi ne de benim ailem doğru düzgün destek olmadılar. Ne eşyaya paramız kaldı düğünden sonra ne balayına Durumları çok iyi değildi anlıyorum ama ellerinde olanı da sakındılar bizden. Evimizde hala bekar evi eşyalarımız var. Ne düğünüm içimden geldiği gibi oldu ne evim hepsi içimde kaldı. Eşim de zamanla alırız diye beni teselli etmeye çalışıyor. Ama yeni gelin olarak insanın içinde kalıyor işte. Sanki hiçbir zaman durumumuz düzelmeyecekmiş gibi geliyor. Güzel döşenmiş bir gelin evi gördüm mü içim gidiyor. Şimdi soruyorum aranızda benim gibi olan var mı? Sanki hiçbir zaman durumumuz düzelmeyecekmiş gibi geliyor.
hiç destek olmadılar dersem haklarını yerim çevrelerine mahçup düşmemek için düğüne üç beş masraf yaptılar tabi sadece düğüne gelinliğimi bile kendim ödedim bir parça eşyaları yok evimdeEşinin ailesi hiç maddi anlamda destek olmadığı halde nasıl düğün isterler anlamadım gitti.
Hiç üzülme zamanla hepsine tek tek sahip olursun.
İkiniz çalıştıktan sonra hepsini de elde edersiniz.
Hem iş de de yükselme şansınız olur.
teşekkür ederim desteğiniz için allah mutluluğunuzu daim etsinVar benim evlendiğimde birşeyim yoktu
Herşeyimizi kendimiz yaptık 1 odaya gelin geldim evet bende özendim
Fakat şuan 8 yılıma gireceğim evimizde var arabamızda en lüks eşyalarımızda
Herşeyimizi baştan sona kendi zevkimize göre seçtik aldık
ALLAHA şükürler olsun sabır ve dua inşallah sizinde olur
Sende onlara ona göre davranırsın ki anlasınlar hatalarını.hiç destek olmadılar dersem haklarını yerim çevrelerine mahçup düşmemek için düğüne üç beş masraf yaptılar tabi sadece düğüne gelinliğimi bile kendim ödedim bir parça eşyaları yok evimde
teşekkür ederim desteğiniz için allah mutluluğunuzu daim etsin
biz herşeyi kendimiz aldık iyikide iki tarafada minnet etmedim..
boşver huzurlu ol ben şuan kv ile uğraşıyorum o kadar hasretim ki öğrenci evimize o eşyalarımıza.. keike dönsem üniversitedeki evime o eşyalarla yaşasam da huzurum olsa.. herşey zamanla olur dert etme.
Merhaba arkadaşlar öncelikle belirteyim burayı yeni keşfettim ve buradaki insanların dayanışmasına hayran kaldım. Belki çoğunuz daha büyük sorunlarla uğraşıyorsunuz ama yine de içimi dökmek istedim.
Ben eşimle çok severek evlendim. Okul bitince nişanlandık işlerimizi yoluna koymayı bekledik uzunca bir süre ama ikimiz de bir türlü doğru düzgün bir iş bulamadık. Şükür çalışıyoruz ama maaşlarımız çok iyi değil. Daha fazla ayrı kalmamak için evlenelim bari iki lokma ekmeği bölüşürüz dedik. Sırf ailelerimiz düğün istiyor diye durumumuz olmadığı halde sade bir nikah yerine düğün yaptık. Evlenirken ne eşimin ailesi ne de benim ailem doğru düzgün destek olmadılar. Ne eşyaya paramız kaldı düğünden sonra ne balayına Durumları çok iyi değildi anlıyorum ama ellerinde olanı da sakındılar bizden. Evimizde hala bekar evi eşyalarımız var. Ne düğünüm içimden geldiği gibi oldu ne evim hepsi içimde kaldı. Eşim de zamanla alırız diye beni teselli etmeye çalışıyor. Ama yeni gelin olarak insanın içinde kalıyor işte. Sanki hiçbir zaman durumumuz düzelmeyecekmiş gibi geliyor. Güzel döşenmiş bir gelin evi gördüm mü içim gidiyor. Şimdi soruyorum aranızda benim gibi olan var mı? Sanki hiçbir zaman durumumuz düzelmeyecekmiş gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?