- 23 Ağustos 2012
- 51.475
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.611
- 898
- Konu Sahibi baharyildizi
-
Allah size de en iyilerini nasip etsin inşallah,mutluluklarHic üzüldügüne değmez ben 6 aylık evliyim bekarlık eşyaları var hiç umrumda değil sevdiğim hayal dediğim adam ile evliyim mutluyum gerisi hiç önemli değil. .emin ol si seven bir eş eşyadan 1000 kat daha önemli. .o gelin evi programını izleyip icerleniyorsan hiç bakma kurma o gördüklerin .
Mutlulukla yaşayın, çocuk düşünmüyoruz zaten onun da bizimle sıkıntı çekmesine gönlümüz elvermez.Ben evlendiğimde çok ufak, bahçe katı bi dairede oturuyordum
Şimdi daha geniş istediğim bi eve geçtim, içime sinerek
5 yıllık evliyim
Aman herşey para gibi olsun, o çalışır kazanılır eşya da alınır
Ama sağlık ? Çok önemli parayla satın alınamaz
Ama huzur ? O olmasa köşklerde de otursan ağzınızın tadı olmaz
Çalışın didinin hah tamam şimdi oldu dediğinde çocuk düşün lütfen, şimdi değil
Haklısınız, insan her an düşünmüyor malı mülkü tabi ama bir an geliyor içi gidiyor işte, mutluluklar size deDünya malı dünyada kalır amaan boşver yea tok gözlü ol biraz bizim evde de eskilerle yeniler birbirine karıştı hiç şikayetçi değilim bilerek ağırdan alıyorum ki her şeyi zevkime göre döşeyeyim diye acele acele alsam bi yıl sonra belki beğenmicem her gün yeni şeyler çıkıyo çünkü sen de indirimleri takip et yavaş yavaş beğendiklerini al ilerde de güzel bi tatil yapar düğünle ilgili içinde kalanların acısını az da olsa çıkarırsın inşallah.. bu arada ne kendi ailemden ne de eşimin ailesinden hiçbi beklentim yok ikimiz de çalışıyoruz hallolur gider böyle düşün sen de bence
Olur olurMutlulukla yaşayın, çocuk düşünmüyoruz zaten onun da bizimle sıkıntı çekmesine gönlümüz elvermez.
Mutluluğunuz daim olsun o zaman Allah daha iyilerini nasip etsinCanım bizde eşimle baya bir zorlukla evlendik.Eşyalarımızın bir kısmı temiz 2. eldi üstelik.
8. senemizdeyiz bin şükür.Halen kullandığım 2. el olan eşyalarım var üstelik.
Misal TV im 2. el tüplü 55 ekran.Napayım yani oda öyle olsun.Üstelik kiracıyım eşya doldurup taşınırken zahmet çekmenin anlamı yok dimi ama.
Kendi evimiz olursa Allah'ın izniyle o zaman ufaktan ufaktan yenilerim.Gerçi evim olsun da eşyam kusur kalsın
Hepimiizin mutluluğu daim olsun canım.Mevlam herkesin gönlüne göre versin inşallah.Mutluluğunuz daim olsun o zaman Allah daha iyilerini nasip etsin
Bennn 6 yıllık evliyim benim düğünüm bile olmadı sayılır sadece 30 dk eşyalarım 2 .el ama olsun ben Allah a bıraktımmmMerhaba arkadaşlar öncelikle belirteyim burayı yeni keşfettim ve buradaki insanların dayanışmasına hayran kaldım. Belki çoğunuz daha büyük sorunlarla uğraşıyorsunuz ama yine de içimi dökmek istedim.
Ben eşimle çok severek evlendim. Okul bitince nişanlandık işlerimizi yoluna koymayı bekledik uzunca bir süre ama ikimiz de bir türlü doğru düzgün bir iş bulamadık. Şükür çalışıyoruz ama maaşlarımız çok iyi değil. Daha fazla ayrı kalmamak için evlenelim bari iki lokma ekmeği bölüşürüz dedik. Sırf ailelerimiz düğün istiyor diye durumumuz olmadığı halde sade bir nikah yerine düğün yaptık. Evlenirken ne eşimin ailesi ne de benim ailem doğru düzgün destek olmadılar. Ne eşyaya paramız kaldı düğünden sonra ne balayına Durumları çok iyi değildi anlıyorum ama ellerinde olanı da sakındılar bizden. Evimizde hala bekar evi eşyalarımız var. Ne düğünüm içimden geldiği gibi oldu ne evim hepsi içimde kaldı. Eşim de zamanla alırız diye beni teselli etmeye çalışıyor. Ama yeni gelin olarak insanın içinde kalıyor işte. Sanki hiçbir zaman durumumuz düzelmeyecekmiş gibi geliyor. Güzel döşenmiş bir gelin evi gördüm mü içim gidiyor. Şimdi soruyorum aranızda benim gibi olan var mı? Sanki hiçbir zaman durumumuz düzelmeyecekmiş gibi geliyor.
Sizinde içinizde kalmış Allah helalinden bol versin daha iyilerine sahip olursunuz inşallah huzurla yaşayınBennn 6 yıllık evliyim benim düğünüm bile olmadı sayılır sadece 30 dk eşyalarım 2 .el ama olsun ben Allah a bıraktımmm
İnşallahSizinde içinizde kalmış Allah helalinden bol versin daha iyilerine sahip olursunuz inşallah huzurla yaşayın
Merhaba bende yeni katildim.anlatiginiz seyleri ben de yasadim.1 aylik evliyim o kadar cok eksigim varki.maalesef ailesi hic yardim etmedi.hep bir bahane arkasina sigindilar.ama su bir gercek ne kadar deger verdiklerini cok iyi gosterdiler..heves ediyorsun illaki ,icin gidiyor gördüklerine ancak huzurum varsa yuvanda hepsi silinp gidiyor. Aslinda bunun soylr bir avantaji oluyor sizin icin şunu yaptik diyemiyorlar.Merhaba arkadaşlar öncelikle belirteyim burayı yeni keşfettim ve buradaki insanların dayanışmasına hayran kaldım. Belki çoğunuz daha büyük sorunlarla uğraşıyorsunuz ama yine de içimi dökmek istedim.
Ben eşimle çok severek evlendim. Okul bitince nişanlandık işlerimizi yoluna koymayı bekledik uzunca bir süre ama ikimiz de bir türlü doğru düzgün bir iş bulamadık. Şükür çalışıyoruz ama maaşlarımız çok iyi değil. Daha fazla ayrı kalmamak için evlenelim bari iki lokma ekmeği bölüşürüz dedik. Sırf ailelerimiz düğün istiyor diye durumumuz olmadığı halde sade bir nikah yerine düğün yaptık. Evlenirken ne eşimin ailesi ne de benim ailem doğru düzgün destek olmadılar. Ne eşyaya paramız kaldı düğünden sonra ne balayına Durumları çok iyi değildi anlıyorum ama ellerinde olanı da sakındılar bizden. Evimizde hala bekar evi eşyalarımız var. Ne düğünüm içimden geldiği gibi oldu ne evim hepsi içimde kaldı. Eşim de zamanla alırız diye beni teselli etmeye çalışıyor. Ama yeni gelin olarak insanın içinde kalıyor işte. Sanki hiçbir zaman durumumuz düzelmeyecekmiş gibi geliyor. Güzel döşenmiş bir gelin evi gördüm mü içim gidiyor. Şimdi soruyorum aranızda benim gibi olan var mı? Sanki hiçbir zaman durumumuz düzelmeyecekmiş gibi geliyor.
Yaa bazilari piskin oluyor bi de ustune.. bidi bidi bidi hic susmak bilmiyo bazilari. Her iste bilirkisilik yapiyo.Yakinen biliyorum bi tanesini:))Sende onlara ona göre davranırsın ki anlasınlar hatalarını.
En azından beklenti içinde olmazlar ne ektiler ki ne biçecekler...
eşin seni çok seviyosa seni kimseye ezdirmiyosa bunları sorun etmeMerhaba arkadaşlar öncelikle belirteyim burayı yeni keşfettim ve buradaki insanların dayanışmasına hayran kaldım. Belki çoğunuz daha büyük sorunlarla uğraşıyorsunuz ama yine de içimi dökmek istedim.
Merhaba arkadaşlar öncelikle belirteyim burayı yeni keşfettim ve buradaki insanların dayanışmasına hayran kaldım. Belki çoğunuz daha büyük sorunlarla uğraşıyorsunuz ama yine de içimi dökmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?