Ben de düğün zamanı kötü şeyler yaşadım. Hatta nişan zamanı da yaşamıştım. Babam nişanımda annem nikahımda, kınamda, düğünümde yoktu. Annem hala yok, aynı zamanlarda evlenmişiz.
Bi' de tek çocuğum yani, eski tabirle görüp görecekleri tek düğündü. Bu arada sebep de yok. İkisinin de tribini çektim. Arada evsiz falan kaldım :)
Evet çok üzüldüm. Nikahımda zorla evlendiriliyormuş gibi ağlıyordum bi ara. Düğünde anne tarafımdan anneannemle dedem vardı sadece. Sonra da aylarca geçmedi. Deli gibi mutluydum ama kafamın gerisinde bir şekilde üzülüyordum yani.
Psikologa gittim. Hem yardım hem zamanla geçti. Çünkü o günleri o yaşananları düzeltme şansı yok. Tekrar evlensem bile yok. E delireyim mi?
Senin de o günleri geri alma şansın yok. En iyisi üzülme. Dik dur, oldu bitti. Öyle olması gerekiyordu ve oldu.