İçimde Kaldı...

[ QUOTE=Akasya;34845959]ocaktan beri kullanıyorum. ağustostan beri eşim kalıyor evde erkekleri bilirsiniz şimdiden salon halısını ve koltuğu yakmış sigarayla. ay sinirim bozuldu[/QUOTE]

canım benim sen neden baştan kabul ettin ki.
eşyaları kendileri ödeyecek olsa bile sana sormaları lazım
sonuçta sen kullanacaksin.kusura bakma ama arkadaşım
sende çok iyi niyetlisin.böyle olmaya devam edersen daha çok tepene çıkarlar benden söylemesi.

çok güzel işte bunları düğünden önce göstermeye başlamak lazım

aynen ya ben boylesını ılk kez gordum benım aılem cocuklarını kendı ayakları uzerınde durabılen bıreyler seklınde yetıstırır ben evlendıgımde kaynanam esım ve kardesıne hala ekmeklerını dürüp ellerıne verıordu esım 27 karde 20 yasında yanı dusun artık vede esıme cok duskun ben eşimle tartısırdım sonra barısırdık kaynanam tartıstıgım ıcın hala bana küs kalırdı bıde onun gonlunu al 4 sene bu sekılde gectı gecende geldı bıze nedense telefonumda mesajlarımı karıstırmayı pek sever ben nefret ederım benım ozelım sonucta gelmıs ben mutfaga kahve yapmaya gıttm mesajlarımı okumus en son esım atmıstı canım uyudunmu dıye buda hemen ogluna sormus sen mı attın bole msj dıe esım dedı annem okumus bıde bana soruor dedı sonra sordum anne telefonumu mu karıstırdın yoo dıo bıde oyle bı soyleyısı var kı gormelısın ınsanın yuzune baka baka yalan ya emraha sormussun ya dedım sen mı yazdın msjı dıe hemen kıvırıor dedım karıstırma benım esyamı ozelımdır felan küstü bana 5 gundur konusmuyor hemen kalktı gıttıler o konusmadan snra cokta tınnnnn

aman allahımm. bide sendn şüphe duyuyo yani. kilit falan koy telefonuna nasıl bi annelik ! bu ki. bari eşin ne tepki veriyo annesinin bu saçmalıklarının farkındadır umarım. küsmüşse iyi olmuşş gelmesin daha zaten :)

eşim tam bır anne kuzusu ne bana ses cıkarır ne annesıne normalde kilit koyarım o gun bosluguma geldı ztn saklayacagım bısey yok ama hos bısey degıl kı boyle karıstırması akılsız kadın hep onun yuzunden yıkıldı cok şey eşimden ayrılmak uzereyım bu ayın 28.ne yurt dısına gıdıyorum belkıde dönmemek uzere

İşiniz gerçekten zor ben sizin kadar sakinliğimi koruyamazdım. Düğün paralarına gelince ben evli değilim ama yakın arkadaşım evlendiğinde düğünden önce şart koymuştu ya borçları siz öder düğün paralarını siz alırsınız takılan bilezikler hariç yada ne borca ne paraya karışmazsınız diye sizde düğünden önce böyle bir anlaşma sunabilirsiniz susarak veya bakalım o gün ne olacak diyerek beklemekten iyidir tavrınızı anlamış olurlar.

evlenmeden önce öyle degil miydi ki. göz mu yumdun herşeyine ? eşinin haber var mı bu dönmeme kısmından

evlenmeden önce öyle degil miydi ki. göz mu yumdun herşeyine ? eşinin haber var mı bu dönmeme kısmından

evlenmeden önce boyle oldugunu bılmıyordum zaten bı 5 ay kdr gorustuk ve oncesı ben yurt dısındaydım dugun ıcın turkıyeye geldım ve kabus basladı dıyebılırım dönmeme kısmından eşimin haberı yok olsa göndermez napar eder engel olur şu sebeple soylemedım ortada belırlı sebep yok sadece yasadıgımız olaylar yıprattı ve sevmedıgım bırı oldugunu gordum duygusal anlamda hıcbısey hıssetmıorm esıme ne yazıkkı cok ıyı bır dost gıbıyız ılerısı malesef coktan bıttı

ellerine ne geçiyor ki böyle yaparak yuva yıkmayı çok mu seviyorlar yazık ya

Seni benim kadar iyi kimse anlayamaz, benzer yaşadığımız durumlar o kadar çok ki...
Öncelikle madem ki zerre gram hayırlarını yardımlarını görmüyosun, hoşuna gitmeyen içine sinmeyen şeyleri tatlı dille patır patır söylemeye alıştır kayınbabanları bence.

Sonrası ve en önemlisi de bence eşinin bundan sonra ailesine karşı tavrı. Para mı istedi babası? Yok! Çünkü artık sizin özeliniz, sizin hayatınız, sizin bütçeniz ve en önemlisi de ödnmesi gereken sorumluluğunuz dahilinde olan binlerce lira borcunuz var. Benim nişanlım da bu yaşına kadar ailesinden para almamış, aksine ne yazıkki kazandığı 3-5 kuruşu da babasının borçlarını kapatmakla yıpranmış. Ama akıllanmıyo bunlar. Geçen yine buna benzer bişey yaşadık biz, onca düğün hazırlığında, maaşlarımızdan ödemelerimiz yüzünden tek kuruş elimizde kalmıyoken bi de kalkmış kayınpederim nişanlımdan borç istemiş bu da iki acıklı lafa tav olup gelinlik kaporamı babasına vermiş. Küplere bindim. Başta eşinle konuş dmemin sebebi bu, ailesine para vermekten artık vazgeçsin.

Ki takı konusunda da aynı şüphe bende de var. 2 bilezik takarlarsa Ya Rabbi şükür deyip 5 dk fazladan göbek atıcam. Ve şöyle bi durum da var, düğünde takılan zerre takını zaten kimseye verme. Onlar snn hakkın, senin nasibin. Almaya kalkışırlarsa da direk söylüyorum, bas yaygarayı. Bu kadarına da cesaret edemesinler bi zahmet!

ben böyle gördükçe evlilikten korkar oldum ya. aşkla evlenmek istiyorum ama yetmiyo sanıırım.. hayırlısı olsun inşallah. umarım herşeyi düzelticek bi çıkış bulursun.

ben böyle gördükçe evlilikten korkar oldum ya. aşkla evlenmek istiyorum ama yetmiyo sanıırım.. hayırlısı olsun inşallah. umarım herşeyi düzelticek bi çıkış bulursun.

evlenmek cok guzel evlılık SEVDIGIN kısıyle hayat kurmak mukemmel fakat aılesını cok ıyı tanımak gerekıyor evlenmeden okdr farklıydıkı kaynanam anlatamam ztn dısarıya karsı taktıgı bı maske var acaıp ınsan bu kdr profesyonel oynar yanı şok oluorum o hallerını gorunce evlenmeden once cok cok ıyı tanımak gerekıyor ben bu kdrını bılıyorum

yani sevdiysem gerisi boş degil ... o aile uzaktada olsa burnunu sokar sanırım. bide bu rol yapmaları var tanımak imkansız ki...yavaş yavaş tükeniyorum artık bu evlilik işi bana göre degil anladımm

Hiiii bacııımmm Böylesini de ilk kez duydum şok oldum
Hani eşler karıştırır, buna az çok aşinayız da... Gizli gizli kayınvalidenin tlf karıştırmaları, eşine attığı msjı teyit ettirmek için sorduğu soru fln... Facia!
Senin de ağzuına sağlık, patır patır söyleyip vurmuşsun yalanını terbiyesizliğini yüzüne. Böyle kararlı şekilde tavrını koyabilen insanlara hayranım gerçekten.
Ne diyim Allah yardımcın olsun.Bolca sabır versin.

aynı şey benimde başıma geldi babası para isteyince dayanamamış kredi paramızı göndermiş sözde 2 gün sonra yatıracakmış hesabımıza. Aradan 1 gün geçti adam açmış teli tekrar para istiyor hemde 2 gün önce aldığı paranın 2 katını. Bu sefer bende vardım eşim çok sinirlendi belki gönderir diye de yalan söyledi o parayı kredi kartından çekip yollamıştım diye ama nerdeee soğuk su içtik üstüne. Saygımı bozmadım şimdiye kadar ama düğünde çirkeflik yaparlarsa bende alasını yapacağım belki düğün günüm ayrılık günüm olur

Biliyormusun eşimde tam aksine hiç karıstırmaz bana karısmaz eşimden cok aılesı bana karısıyor nereye gıttın naptın kımle konusuyordun sızene ya sızene o an söylerım onun ne haddıne gızlı gızlı benım telefonumu karıstırmak dedıgın gıbı bıde teyıt edıyor hemen vurdum yuzune yuzsuz bıde yok demedımde felan sonra ogluna kızıyor nıye dedın dıye

yani sevdiysem gerisi boş degil ... o aile uzaktada olsa burnunu sokar sanırım. bide bu rol yapmaları var tanımak imkansız ki...yavaş yavaş tükeniyorum artık bu evlilik işi bana göre degil anladımm

uzakta olsa yıne ıyı en azından konusur benım gıbı ıkı bına yanda olunca kapıyı acana kadar zıle basmalar eve kacta geldıgımızı anlamak ıcın sokaktan defalarca gecıp ışıgımızın yanıp yanmadıgına bakmalar bunun gıbı bır cok sacma sey kendını zekı zanneden zavallı kaynanam

ben hiç konuşmadım ama eşim konuştu düğünü borçla yapıyoruz takılar bizim dedi. O zaman kvnin sesi bir değişiyor bir alınıyor tabi oğlum diyor elimizde olsa zaten yaparız ben de çok üzülüyorum böyle olmasına vs vs. Bir de artık alıştığım ve inanmadım bir olayları var yok şuradan para gelecek o zaman her şeyi biz yapıcaz eşyayı da ödeyeceğiz. Yok bir tarla satılacak babam şu kadar alacak düğünümüzü yapacaklar borcumuzu ödeyecekler. (kp emlakçılık yapıyor sözde ama ben onun para kazandığından şüpheliyim) geçen dedim eşime sen gerçekten buna inanıyor musun ben evlendiğimden beri biryerlerden para gelecek düğün geldi daha görmedim sustu kaldı.

kuzum senin derdin de benimkini 2 ye katlarmış kıyamam ya. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…