Sakin ol kuzum, daha yolun başındasınız. Eşin sinirli anne babasına karşı ama sen bişey söylersen onlarla ilgili sana kırılır, sizin ilişkiniz incinir. Eğer düğünde altınları vermezlerse eşin koysun tepkisini, sen karışma. Eşine de haklısın ben de çok üzüldüm, kırıldım, pek çok şey içimde kaldı ama benim için sen önemlisin, sen iyi ol, bizi huzurlu, sağlıklı, mutlu olalım önemli olan bu de, eşinin anne babasına karşı da seviyeli ol, resmi ol. Annenin söylediği doğru, tayincisiniz, maddi durumunuz müsait olunca değiştirirsin eşyanı, sizin canınızdan kıymetli değil ya. Sakin ol sen, huzursuz etme kendini düşünüp de
Dugunde kendi tarafinizdan yakininiz alsin takilari koysun keseye emirvaki yapilsinn..ayarlayin bence simdidenn.
kaynanam nasıl yaptıysa herşey aldığı gün eve gelmiş ve kurulmuş. yapamadım canım çok düşündüm çok kurdum kafamda. dedim eşimin yanına gidince ilk iş bütün eşyaları geri gönderceğim... ama olmadı ocakta çıktı tayinim aradan çok zaman geçtibeyaz eşyaları iade edip istediklerinizi alsaydınız bence, çünkü onların bi sipariş ve eve taşınma süreci var o sürede iptal edilebiliyor aldığın gün getirip evine kurmuyorlar ki.ayrıca borç olayı çok can sıkıcı olmuş.
yüksekten uçmak değil ki 2 düğün yapmaya mecburuz herkesin kendine göre misafiri olacak ben manisalıyım eşim ankaralı nasıl tek düğün yapalım. Ayrıca biz ankarada ki düğünü yapıyoruz sadece. Düğün boş iş bana kalsa hiç yapmam inan ona bile hevesim kalmadı ama ailem her eyim tam olsun istiyor. Farkındayım sustukça böle devam edecek eşimin hatırına sustum ama bundan sonraki en küçük olayda patlama hazırım çünkü resmen kendimden ödün verdim. çok zoruma gitti.bunca sikisiklik icinde birde 2 dugun?
Bukadar yuksekten ucmayin. Dugun dedigin bos is.
Kizdiginiz kisiye kizdiginizi belli edin
esinize niye patliyorsunuz?
Kv nin haberi yok siz kudurmussken
e daha cok sey yapar boyle susarsan
kolay gelsin
yüksekten uçmak değil ki 2 düğün yapmaya mecburuz herkesin kendine göre misafiri olacak ben manisalıyım eşim ankaralı nasıl tek düğün yapalım. Ayrıca biz ankarada ki düğünü yapıyoruz sadece. Düğün boş iş bana kalsa hiç yapmam inan ona bile hevesim kalmadı ama ailem her eyim tam olsun istiyor. Farkındayım sustukça böle devam edecek eşimin hatırına sustum ama bundan sonraki en küçük olayda patlama hazırım çünkü resmen kendimden ödün verdim. çok zoruma gitti.
Sinirim bozuldu okurken valla.Ay çok gıcık!!!
çok geç kaldım tepkimi o zaman koymam gerekirdi. Eşim artık kesinlikle para göndermiyor. En son 2 kere para istedi babası eşim birazda sinirlenerek olmadığını söyledi ki gerçekten yoktuben olsam telefon açar söylerdim. Evime kendi eşyalarımı ben beğenmek isterdim siz zahmet etmişsiniz gelince bakarım eşyalar hoşuma gidecek mi değişim yapıyorlarmıymış diye söylerdim. Bence tavrınızı yansıtın o kadar borç varken bencede altınları bir zahmet vermesin eşin hemde kambur yapmasın kendine onları . Herkes kendine göre harcamalarda bulunsun . Eşin ben arkanızı toplayamam artık benimde sorumluluklarım var desin. çok mesafeli ol bence hiç düşünmemişler oğullarını
eşinin ailesinin yaptığı gerçekten çok terbiyesizce bir davranış.sana tavsiyem eşya olayına bozulduğunu kesinlikle belirt,haberi olsun yani.yoksa baştan sesini çıkarmadın mı yarın öbür gün başka şeylerde aynı tutumu gösterirler yine,üzülen sen olursun.düğünde de annen takı merasiminde hep yanında olsun,bittiğinde koy hepsini kesene annene teslim et.takı konusunu açacak olurlarsa zaten takılar yeni evli çiftindir,eşine çok iş düşüyor burada eşin konuşsun borçlarımızı ödeyeceğiz desin.ince fikirli düşünmeyen insanlara,ince fikirli düşünüp davranmamak gerek,sakın kendini ezdirme,eşin de seninle aynı fikirdeymiş bu da güzel birşey o kadar çok okuyorum ki burada eşler ailelerinin yaptığı abuklukları haklıymış gibi savunmalarını
hep aynı model erkekler.. sanki analık babalık görevlerini yerine getirmiş insanlara evlatlık görevini yapacak.. göremiyolar ki bilmiyolar işte.. ne bencil insanlar ..
sen boşver içinde tutma madem , altınların hesabınıda şimdiden yap ailene yaptır yada her şekilde al altınlarını
okadar borçla evlenilirse nerde kalır huzur ya..
Bende kendi parasıyla aldı sandım bi an :26: Şaka gibi inanamıyorum böyle insanlara gerçekten
Ne demeli bilemedim, bu durumda yapılacak pek bir şey yok zaten
sabrınız karşısında alkışlamak lazım sizi
Çok mu kötü eşyalar peki :26:
sinirim bozuldu okurken valla.ay çok gıcık!!!
teşekkür ederim. Allahtan zevkli kadındır eşyalarım kötü değil model olarak güzeller ama renklerini sevmedim ben daha renkli eşyalar beğenmiştim. evi resmen eşya ile doldurmuş hem yemek masam hem akıllı sehpam var öyle ağır öyle hantal ki o sehpa bir gün kıracağım o olacak
aynen ya... bende k.validesine gidip kızasım geldi...
hangi psikolojiyle böle birşey yaptı ki....
sende ailende sabırlıymışsınız maşallah...
benim başıma öle bişiy gelseydi (Allah korusun, kimsenin başına gelmesin) başta babam bir sürü tantana çıkartmıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?