İçimde kalmasın der acımı buraya kusarım..Ama gün gelir buraya onun pişmanlığını yazarım.

Sevgilipitircik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
3.880
5.273
198
31
O varken günlerim çok güzel geçerdi mutluydum. Şimdi boşluktayım onu özlüyorum hemde çok özlüyorum..Ama ona söyleyemem bunu, belki başka bi sebepten ayrılsaydık dayanamaz söylerdim ama beni engelleyen aşkımdan daha da büyük gururum var. Kendimden iğreniyorum onun sayesinde kendimden iğreniyorum..

...Beni yarı yolda bıraktı..Ben ağlarken o güldü. Ben onların mutluluğunu izlerken o devam etti.. Günlerim hep böyle geçti hala da böyle geçer o mutlu ben mutsuz..
Beni dipsiz bir kuyuya itti. Bana yukardan güldü..GÜLDÜLER..
Ama yanına kalmaz ki ben nasıl hergün onun için göz yaşı döktüysem, ben nasıl dibe vurduysam onlar daha kötüsünü yaşayacak ben eminim.

Ben yine bigün yazıcam buraya..Beni tercih ettiği insanlara bakıp ben kimler için kimden vazgeçmişim diyecek bigün.. Bu sefer üzüntümü değil onun pişmanlığını yazıcam şimdilik ALLAH büyük diyorum susuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O varken günlerim çok güzel geçerdi mutluydum. Şimdi boşluktayım onu özlüyorum hemde çok özlüyorum..Ama ona söyleyemem bunu, belki başka bi sebepten ayrılsaydık dayanamaz söylerdim ama beni engelleyen aşkımdan daha da büyük gururum var. Kendimden iğreniyorum onun sayesinde kendimden iğreniyorum..

Beni tercih ettiği insanları gördükçe hazmedemiyorum aklımı yitireceğim bu gidişle. Beni kimle aldatmış biliyomusunuz? Beni yengesinin kız kardeşi ile aldatmış evet evet benii canından çok seven insan ona bu kız kim dediğimde, o benim KARDEŞİM gibi diyen insan bana bu kötülüğü yapmış sonradan öğrendim :)
Gülüyorum çünkü benden sonra öyle bir kızla birlikte olması beni şaşırttı. Ben babamı karşıma almıştım onun için. O ne yaptı?

...Beni yarı yolda bıraktı..Ben ağlarken o güldü. Ben onların mutluluğunu izlerken o devam etti.. Günlerim hep böyle geçti hala da böyle geçer o mutlu ben mutsuz..
Beni dipsiz bir kuyuya itti. Bana yukardan güldü..GÜLDÜLER..
Ama yanına kalmaz ki ben nasıl hergün onun için göz yaşı döktüysem, ben nasıl dibe vurduysam onlar daha kötüsünü yaşayacak ben eminim.

Ben yine bigün yazıcam buraya..Beni tercih ettiği insanlara bakıp ben kimler için kimden vazgeçmişim diyecek bigün.. Bu sefer üzüntümü değil onun pişmanlığını yazıcam şimdilik ALLAH büyük diyorum susuyorum.
Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum...İnşaallah pişmanlığını görürsün..Zira benim de isteğim bu..Dileklerimiz ortak...

çok üzüldüm okuyunca...bu erkeklerin bu doymazlıklarını ne yapacağız ya allah nasıl biliyosa öyle yapsın:KK61:

Pişmanlığını yazacağın günü beklerken hayatı ıskalama yalnız geçen günler senin geri gelmiyor o hatayı ben nispeten yaptım her eden bulur dedim bekledim yok mutlu mesut devam ettiiler hala da öyle bu arada benim gidiyor günler ama neyseki ona endeksli hayat yaşamaktan erken vazgeçtim. Herşey hayırlısı olsun.

Ne olursa olsun hiç kimse anneyi/babayı karşınıza alacak kadar değerli değil şu hayatta. Hele elin adamı, hiç değil. Erkenden fark etmen iyi olmuş. Bu adamla evlenirdin falan mazallah... Allah gönlüne göre versin.

Birinin mutsuzluğu üzerine kimse mutluluk yaşayamaz, kendini üzme allaha havale et.. Bu hayatta hiçbir şey cezasız kalmıyor :KK66:

Öyle çocuk ve öyle kadından güzel bir ilişki çıkmaz uzun sürmez sen hiç merak etme

Pişmanlığını yazacağın günü beklerken hayatı ıskalama yalnız geçen günler senin geri gelmiyor o hatayı ben nispeten yaptım her eden bulur dedim bekledim yok mutlu mesut devam ettiiler hala da öyle bu arada benim gidiyor günler ama neyseki ona endeksli hayat yaşamaktan erken vazgeçtim. Herşey hayırlısı olsun.
Haklısın bende erken farkettim sadece içimdekileri buraya dökmek istedim onu bekleyerek yaşamıyorum sadece bişeylerden eminim. Aynen öyle rabbim herşeyin hayırlısını versin bu imtihandan yüzümüzn akıyla çıkmayı nasip etsin. İmtihan olarak görüyorum.

Ne olursa olsun hiç kimse anneyi/babayı karşınıza alacak kadar değerli değil şu hayatta. Hele elin adamı, hiç değil. Erkenden fark etmen iyi olmuş. Bu adamla evlenirdin falan mazallah... Allah gönlüne göre versin.
Değerli değil tabi ama yaptık bi hata işte cezasını fena halde çekiyorum

Ama Allah biliyo ya ben ona karşı hep dürüsttüm. Kendimi de çok yıprattım onun için. Ama nereye kadar. Hep böyle gitmez ya gün gelir o mutsuzken ben mutlu olurum dimi.
Aynen öyle en olmaz dediğim seyler hep oldu valla bir anda her sey degisebiliyor

Aynen öyle en olmaz dediğim seyler hep oldu valla bir anda her sey degisebiliyor
Ben pişman olur diye düşünüyorum er yada geç. Ama ne zaman bilmiyorum o kızla mutlu olamaz eminim. Şuan gözü kör naptığının farkında değil. Gerçi oda çok mükemmel bi insan değil tencere kapak oldular işte. Ben üzüldüğümle kaldım.

Ben pişman olur diye düşünüyorum er yada geç. Ama ne zaman bilmiyorum o kızla mutlu olamaz eminim. Şuan gözü kör naptığının farkında değil. Gerçi oda çok mükemmel bi insan değil tencere kapak oldular işte. Ben üzüldüğümle kaldım.
yok yok pisman olur yarın öbür gün biri birine aynı seyi yapar

korkma mutsuz olacağından,öyle mutlu olacaksın ki yeter ki şu zamandan sonra yaşamını değerli kılmaya karar ver...senin mutlu olduğun an,onun en mutsuz günleri başlar sen Allah'a güven ve çok rahat ol.

Back
X