- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
O varken günlerim çok güzel geçerdi mutluydum. Şimdi boşluktayım onu özlüyorum hemde çok özlüyorum..Ama ona söyleyemem bunu, belki başka bi sebepten ayrılsaydık dayanamaz söylerdim ama beni engelleyen aşkımdan daha da büyük gururum var. Kendimden iğreniyorum onun sayesinde kendimden iğreniyorum..
...Beni yarı yolda bıraktı..Ben ağlarken o güldü. Ben onların mutluluğunu izlerken o devam etti.. Günlerim hep böyle geçti hala da böyle geçer o mutlu ben mutsuz..
Beni dipsiz bir kuyuya itti. Bana yukardan güldü..GÜLDÜLER..
Ama yanına kalmaz ki ben nasıl hergün onun için göz yaşı döktüysem, ben nasıl dibe vurduysam onlar daha kötüsünü yaşayacak ben eminim.
Ben yine bigün yazıcam buraya..Beni tercih ettiği insanlara bakıp ben kimler için kimden vazgeçmişim diyecek bigün.. Bu sefer üzüntümü değil onun pişmanlığını yazıcam şimdilik ALLAH büyük diyorum susuyorum.
...Beni yarı yolda bıraktı..Ben ağlarken o güldü. Ben onların mutluluğunu izlerken o devam etti.. Günlerim hep böyle geçti hala da böyle geçer o mutlu ben mutsuz..
Beni dipsiz bir kuyuya itti. Bana yukardan güldü..GÜLDÜLER..
Ama yanına kalmaz ki ben nasıl hergün onun için göz yaşı döktüysem, ben nasıl dibe vurduysam onlar daha kötüsünü yaşayacak ben eminim.
Ben yine bigün yazıcam buraya..Beni tercih ettiği insanlara bakıp ben kimler için kimden vazgeçmişim diyecek bigün.. Bu sefer üzüntümü değil onun pişmanlığını yazıcam şimdilik ALLAH büyük diyorum susuyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: