İçimde kalmasın der acımı buraya kusarım..Ama gün gelir buraya onun pişmanlığını yazarım.

korkma mutsuz olacağından,öyle mutlu olacaksın ki yeter ki şu zamandan sonra yaşamını değerli kılmaya karar ver...senin mutlu olduğun an,onun en mutsuz günleri başlar sen Allah'a güven ve çok rahat ol.
İnşallah çok istiyorum. Herkesi karşıma aldım onun için her dediğini yaptım olmadı ne yaptıysam beni aldatmasına engel olamadım son zamanlarda farkettim başka biri var. Onu kaybetmemek için çabaladım yine olmadı aldattı gittti hala mutlu

İnşallah çok istiyorum. Herkesi karşıma aldım onun için her dediğini yaptım olmadı ne yaptıysam beni aldatmasına engel olamadım son zamanlarda farkettim başka biri var. Onu kaybetmemek için çabaladım yine olmadı aldattı gittti hala mutlu
mutlu olduğunu sanıyorlar o kadar...ihanetin yeni adı aşk olmuş...aşık olmuşlar da bilmem ne?...ayrılmıyorlar aldatıyorlar...o mutlu olacağını düşünsün bırak.sen mutlu olmaya bak,en azından mutlu gibi gözük ki onsuz da mutlu olduğunu görsün...

Back