İçimde ki bu müthiş duyguyu bastıramıyorum :(

Pink_Women

Hoppalaaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
3.973
3.452
83
36
Beni tanıyanlar biliyorum ki bana kizacaklar
Ama gerçekten karşı konulmaz bir istek benimkisi
Bir evladım olsun istiyorum
Evlilikte 2 yılımız bitti
Ne eşime ne evliliği me güvenmiyorum
Ama bu içim bir bebek gördüğünde öyle sızlıyor ki
Sağlığım günden güne kötüye gidiyor
Göğüslerim desen içleri kist dolu
Yumurtalık desen daha bir kaç yıl önce alındı kıstım
Ben bu düşünceyi atamıyorum
Bu isteği kızlar lütfen yardım edin

Bebek yokken bile ortalığı katıp karıştıranlar bebekten sonra yardım bahanesiyle cümbür cemaat size yerleşirler artık... çok harika bir hamilelik ve olağanüstü güzel bir loğusalık geçirirsin, kocan yuvasına inanılmaz bağlanır, dertlerin binken milyon olur. Bunu düşün vazgeçersin belki

Farz edin ki evli değilsiniz, bekarsiniz. Mecbur bekleyeceksiniz. Sağlık sorunlarınız da varmış. Evliliginiz zaten yolunda değil. Bebeğin günahına girmeyin.

Öncelik sağlığınız olmali.

Kötüye gidiyor dediniz sağlığım, Allah korusun ama bir gün öldüğünüzde geride minik bir yavru bırakmayı göze alabiliyor musunuz?

Bekleyin sağlığınız düzelsin.. Eğer düzeldiğinde de doğurganlıgınız son bulursa evlat edinirsiniz, eminim sizin için aynı "evlat" hissi olusturur bu durum.

Benim kuzenim düğünde çok sorunlar yaşadı, kavga çıktı Kayınvalide ve kayınpederi bir sürü saçma şey yaptı küstüler. Sizin eşiniz gibi değildi eşi ve tamam ben de sildim dedi. Çocuk olana kadar dört koca sene annesiyle telefonda konuşmadı gitmedi gelmedi. Çok da mutlu yaşadılar onlar olmadan.
Sonra çocuk istedi ve yaptılar. Çocuk haberini anneme vereceğim torunu dedi. Dört senedir görüşmediği halde aradı söyledi. Ve kadın torunu için gelinden güya özür diledi.
Neticede şu an bayramlarda gitmek zorunda kaldı. Çünkü kocası sürekli onlar torunları amma kindarsın diyor. Kuzenim nefret ede ede sürekli gidiyor onlara çocuktan sonra inanılmaz bir bağ kuruldu. Bilsem yapmazdım diyor.
Ha kocasıyla da çocuk yemiyor, uyumuyor senin yüzünden böyle kavgaları ediyorlar.
İnsan içinde ettikleri çocuk kavgalarıyla nam saldılar.
Çok huzursuz ve mutsuzlar.
Sanki çocukcağız da bu gerilimi hissediyor 4üncü yaşına girmek üzere hala konuşamıyor ve inanılmaz hırçın bir çocuk. Çünkü sürekli gerilen bir anne ve babası var. Hissediyor yavrucak.
Annem hep der çocuk evlilik güzelse daha güzel kötüyse daha kötü yapar diye.
Ve en kötüsü de torun kayınvalide ve kayınpederin sık sık gelmesi için organik bir bağ olur hiç kurtulamazsın.
Önümdeki örneği bizzat sık sık görüyorum sen düşün.

Bazen bizim gormediklerimizi gorup gormezden geldiklerimizi Allah okadar guzel sekil yön veriyorki.
Hersey bu kadar zorken niye dahada zorlastrmak istuosun. Sagligina kavusup saglikli bir hayat saglikli bir evlilik oludugunda belkide mucizen gelicek. Lutfen cok yipratma kendni rabbim kalbndekini hayrsiyla yollasin ..

keşke kocanla mutlu olsaydın hemen çocuk sahibi olmanı tavsiye ederdim ama koca ile kv ile olmaz. sen onlar yüzünden biyolojik anne olarak kalırsın, annelik bile yaptırmazlar sana.

Arkadaşlar bir çoğunuz yanlis anlamış beni
Ben zaten bu denli mantıksız biri olsam
İlk evlendiğim zamanda aynı şekildeydi duygularım ama hiç düşünmedim
Şimdi de düşünmüyorum
Çocuklar konusunda belki kk da çocuğu olmasa da çok hassas olan insanlardan biriyim ki
Ben zaten koruma altında olan çocuklarla çokça ilgilenen biriyim
Ben bir çocuğun evliligi asla kurtaracağını düşünmedim
Düşünmemde, düşünmeyeceğimde
Sağlık sorunlarım geçici değil
Yani mesela göğüslerim de ki kistlere yapılacak birşey yok
Yada diğerleri için sadece sürekli kontrol gerekiyor
Benim korkum yalnızca bir gün bu sağlık sorunlarından dolayı evlat sahibi olamamam
Ve isteği sürekli bastırmam
Yalnızca bu duyguyu bastırmak için yorumlarınızı merak ettim

o hiç belli olmaz canım.
kısmetinde varsa evlat sahibi olursun inşallah

Mantık ve duygu ikileminden ziyade sizinki biyolojik bir alarm, son şansım mı sorusu sanırım.

Doğmamış bir cocugu ihtimaller dahilinde mutsuzluga mahkum etmek yerine, zaten sıkıntıları olan dogmuş bir cocuga farklı imkanlar sunarak ve şefkatinizi vererek hem onun hayatına katkı saglar hem de ortak bir paylaşımda bulunabilirsiniz.
Dilerseniz koruyucu aile degil, direkt evlat edinme işlemleri için de başvurabilirsiniz.

Ancak önce kendi hayatınızı bir düzene sokun bence. Sonra çocukla ilgili düşüncelerinizi tekrar gözden geçirirsiniz.

Psikolojik destek alın.

Bence kesinlikle yapmamalısınız,evliliğiniz bunu kaldıracak sağlamlıkta değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…