• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimde ki bu müthiş duyguyu bastıramıyorum :(

Mantık ve duygu ikileminden ziyade sizinki biyolojik bir alarm, son şansım mı sorusu sanırım.

Doğmamış bir cocugu ihtimaller dahilinde mutsuzluga mahkum etmek yerine, zaten sıkıntıları olan dogmuş bir cocuga farklı imkanlar sunarak ve şefkatinizi vererek hem onun hayatına katkı saglar hem de ortak bir paylaşımda bulunabilirsiniz.
Dilerseniz koruyucu aile degil, direkt evlat edinme işlemleri için de başvurabilirsiniz.

Ancak önce kendi hayatınızı bir düzene sokun bence. Sonra çocukla ilgili düşüncelerinizi tekrar gözden geçirirsiniz.
Şuan çok şükür ki kimsesiz çocuklarla ilgileniyorum
Umarim yaralarını sarabiliyorumdur azda olsa
Benim ki içsel bir duygu mantıksal bir karar değil bunu biliyorum
Ama işte bazen insan düşünmekten alikoyamıyor kendini

Sağlam temeller olmadan,
dizdiğin her tuğla,
yıkılmaya doğru giden yolda,
attığın bir adımdır....

Sen kocanı özlemişsin sanki. O kadar olanlardan sonra hiç mi kin tutamıyorsun anlamadım ki ben. Bebek olunca evliliğin düzelmeyecek aksine kv hepten bu sebeple sana yerleşecek haberin olsun
Ben 2 yıldır zaten yeterince kırgınım ve bunuda yaşatıyorum eşime
İçimde ki bi duygunun eşimi özlemekle ne alakası olabilir
Sonuçta çoğu bayan evlenmeden de böyle anne olma duygusunu yoğunca yaşayabiliyor bak hayatta bazı duyguları hissedebilmek için bir kocaya sahip olmak gerekmiyor...

Ve siz bu kadar sıkıntılı olan hayatınıza bir çocuğu ortak etmek istiyorsunuz?
Gerçekten bu soruyu sormak için konumu çok farklı okumanız lazım.
Benim evliliğim de 2 yıl bitti
Ama ben hiç böyle cahilce düşünmedim
Israrla neden anlamamak için çabalıyorsunuz

evliliğine ve eşine güvenmiyorsun ve çocuk istiyorsun..bilemedim çok sağlıklı değil gibi..

Bana kızıp topa tutacaklar eminim ama o biyolojik saat yok hormonlar falan bence icguduleriyle yasayan hayvanlarin ve beynini kullanamayan cahillerin isi. sakin bunu normal gösteren toplumun alttan alta verdigi gaza gelme.

Bana kızıp topa tutacaklar eminim ama o biyolojik saat yok hormonlar falan bence icguduleriyle yasayan hayvanlarin ve beynini kullanamayan cahillerin isi. sakin bunu normal gösteren toplumun alttan alta verdigi gaza gelme.
Ben duygularını ön planda yaşayan biri değilim
Yalnızca buraya yazıyorum duygularıma yenik düştüğümde ki kendi kendime geleyim diye

Gerçekten bu soruyu sormak için konumu çok farklı okumanız lazım.
Benim evliliğim de 2 yıl bitti
Ama ben hiç böyle cahilce düşünmedim
Israrla neden anlamamak için çabalıyorsunuz

Biraz sakin olur musunuz ,

Herhangi bi ısrarım ya da çabam yok,

Sizi tanımıyorum,sadece bu kadar sıkıntının içine çocugun dahil olmaması gerektigini vurgulamaya calıştım.

Yazdıklarınıza göre yorum yaptıgımızı,içinizden geçen duygularınızı ,düsüncelerinizi bilemeyecegimizi unutmamalısınız.

Iyi akşamlar size.

ne eşime ne evliliğime güvenmiyorum diyorsun ama hala evlisin. bence bu durum çocuk isteğinden daha önemli. güven yok mutluluk yok ne biliiiim

Biyolojik saat deniyo buna...çok insani çok kadınca ve normal, bu his evliliğin iyi ya da kötü gitmesinden bağımsız geliyo kadınlara, hakkında hayırlısı olsun

Ama önce sağlık

Biyolojik saat deniyo buna...çok insani çok kadınca ve normal, bu his evliliğin iyi ya da kötü gitmesinden bağımsız geliyo kadınlara, hakkında hayırlısı olsun

Ama önce sağlık
Teşekkür ederim
Duygusal olarak yaşadığım bir durum
Hayata geçireceğim birşey değil
Bastırmaya çalıştığım
Bastırdıkça daha da yoğunlaşan bir duygu
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin

ne eşime ne evliliğime güvenmiyorum diyorsun ama hala evlisin. bence bu durum çocuk isteğinden daha önemli. güven yok mutluluk yok ne biliiiim
Keşke bu durum ve o durumun farkını hissedebilseniz
Ben bunu ruh dünyamda hissediyorum
Gerçek hayatta yok böyle birşey

Çok normal böyle düşünmeniz. Her bayanın hayalidir, çocuk sahibi olmak. Kızcağız hissettiklerini paylaşmak istemiş. Herkez saldırıya geçmiş. Zaten kendiside bilincinde bazı şeylerin, başkalarıyla paylaşamadığı için, eşiyle konuşamadığı için yazmış. Zaten 2 yıllık evlilikde istese çocuk yapardı. Demek ki onu durduran bazı şeyler var. O da bunun bilincinde bir bayan.

Back
X