- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
Yok zaten yapmayı düşünmüyorum benim ki içsel bir duyguBence kesinlikle yapmamalısınız,evliliğiniz bunu kaldıracak sağlamlıkta değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok zaten yapmayı düşünmüyorum benim ki içsel bir duyguBence kesinlikle yapmamalısınız,evliliğiniz bunu kaldıracak sağlamlıkta değil.
Şuan çok şükür ki kimsesiz çocuklarla ilgileniyorumMantık ve duygu ikileminden ziyade sizinki biyolojik bir alarm, son şansım mı sorusu sanırım.
Doğmamış bir cocugu ihtimaller dahilinde mutsuzluga mahkum etmek yerine, zaten sıkıntıları olan dogmuş bir cocuga farklı imkanlar sunarak ve şefkatinizi vererek hem onun hayatına katkı saglar hem de ortak bir paylaşımda bulunabilirsiniz.
Dilerseniz koruyucu aile degil, direkt evlat edinme işlemleri için de başvurabilirsiniz.
Ancak önce kendi hayatınızı bir düzene sokun bence. Sonra çocukla ilgili düşüncelerinizi tekrar gözden geçirirsiniz.
Hayırlısı inşallah canımo hiç belli olmaz canım.
kısmetinde varsa evlat sahibi olursun inşallah
Ben 2 yıldır zaten yeterince kırgınım ve bunuda yaşatıyorum eşimeSen kocanı özlemişsin sanki. O kadar olanlardan sonra hiç mi kin tutamıyorsun anlamadım ki ben. Bebek olunca evliliğin düzelmeyecek aksine kv hepten bu sebeple sana yerleşecek haberin olsun
Gerçekten bu soruyu sormak için konumu çok farklı okumanız lazım.Ve siz bu kadar sıkıntılı olan hayatınıza bir çocuğu ortak etmek istiyorsunuz?
İnanın bu cümleye hiç tahammülüm yokÇocuk olunca belki evliliğin düzelir, yap tabi![]()
Nasıl kapatabilirim ki bunuSenin biyolojik saat çalıyor :)
Alarmı kapat
Sağlık sorunlarımda ne benim nede doktorların duzeltecegi bir durum yoksağlık sorunlarını düzelt önce bence
Ben duygularını ön planda yaşayan biri değilimBana kızıp topa tutacaklar eminim ama o biyolojik saat yok hormonlar falan bence icguduleriyle yasayan hayvanlarin ve beynini kullanamayan cahillerin isi. sakin bunu normal gösteren toplumun alttan alta verdigi gaza gelme.
Gerçekten bu soruyu sormak için konumu çok farklı okumanız lazım.
Benim evliliğim de 2 yıl bitti
Ama ben hiç böyle cahilce düşünmedim
Israrla neden anlamamak için çabalıyorsunuz
Teşekkür ederimBiyolojik saat deniyo buna...çok insani çok kadınca ve normal, bu his evliliğin iyi ya da kötü gitmesinden bağımsız geliyo kadınlara, hakkında hayırlısı olsun
Ama önce sağlık
Keşke bu durum ve o durumun farkını hissedebilsenizne eşime ne evliliğime güvenmiyorum diyorsun ama hala evlisin. bence bu durum çocuk isteğinden daha önemli. güven yok mutluluk yok ne biliiiim