Ne alakası var zaten kocasının yanında hep böyle örtülü olmayacak ki,Eşiniz haklı olur bu durumda.. O sizi açıkken görmüş beğenmiş sonuçta.
Eşinizin yanında zaten açık olursunuz beğenip beğenmemesini düşünmeyin bence
Nasil mutluysan öyle yap, benim bi akrabam da örtünmek istedi kocası istemedi, kız da kocam beni beğenmez diye örtünmedi.
Sonuç : koca yine aldatıyor kızı. Önemli olan senin isteğin yani, bana göre.
Yani bana göre insanın eşi her halükarda insanı sever.
Örtündü, açıldı diye beğenmemek sevmemek zaten koşullu sevgiye giriyor.
Kesinlikle en güzel cevap olmuş mesele evde zaten açık olacaksın vs.meselesi değil. Bana göre de hayata bakış ve yaşam tarzını temsil etmesi belki eş de bunu düşünüyordurRadikal değişiklikler ama bunlar. İstememeye hakkı var bence eş kişisinin. Hayata bakışı, yaşam tarzını temsil eder. Sevgi de zaten koşullu bir şeydir. Her şeye rağmen sevmek kavramı saçma olan. Benim istediğim özelliklere, bakış açısına, yaşam tarzına sahip insanı severim. Bana uymayan birini neden seveyim?
"Beni beğenmez" diye belirtmiş konu sahibesi.Kesinlikle en güzel cevap olmuş mesele evde zaten açık olacaksın vs.meselesi değil. Bana göre de hayata bakış ve yaşam tarzını temsil etmesi belki eş de bunu düşünüyordur
Beğenmekten kastı fiziksel beğenme olarak algılamadım ben. Fiziksel olsa dahi hakkı var. Eşlerimizle sadece evde bir arada olmuyoruz ki, sosyal ortamlara giriyoruz."Beni beğenmez" diye belirtmiş konu sahibesi.
Amaç beğenmekse zaten yanyana iken değişen bir şey yok.
Öbür türlü bilemicem, insan evlenmeden önce konusur böyle şeyleri.
Yaşam tarzı aynı olmayınca çok zorlanıyor insan maalesef.
Eş kisisi bi yana aile ile bile kafa yapısı bir olmayınca maalesef çok kötü şeyler olabiliyor.
Evet yaşam tarzı kafa yapılarının uyması önemli .bunlar evlilik içinde huzursuzluklara neden olur hele ki eş açık açık istemediğini belirtmiş benim esim su an boyle radikal bir degisime gitse bir anda kabullenebilir miyim bilmiyorum....bir de beni begenmez demis konu sahibi yaşam sadece dört duvar arasından ibaret değil ki dışarıda da bi hayat var kol kola girip gittiğimiz yerler var yani adam ev içinde karısı açıkta olsa disaridaki halini begenmeyebilir .ben esin tepkisini cok haksiz bulmadim eş kapali bir hanım istese evliliğini ona göre yapardı .kapalı bir hanım da acilacagim dese eşi aynı şekilde mutsuz olur ki ben o eşe de hak veririm"Beni beğenmez" diye belirtmiş konu sahibesi.
Amaç beğenmekse zaten yanyana iken değişen bir şey yok.
Öbür türlü bilemicem, insan evlenmeden önce konusur böyle şeyleri.
Yaşam tarzı aynı olmayınca çok zorlanıyor insan maalesef.
Eş kisisi bi yana aile ile bile kafa yapısı bir olmayınca maalesef çok kötü şeyler olabiliyor.
Tesettür sana farz eşinin karışmaya hakkı yok. Evde zaten açıksın evde istediğin gibi giyin süslen yap gönlünü
Nur suresi 31 ayetini okumanızı tavsiye ederim, din ile ilgili şeyler yasak biliyorum ama. Farz değil dediğiniz için yazıyorum.dinde böyle bir farz yok. namaz oruç gibi farzlarla karıştırmayın. dinimizi yanlış aktarmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?