Nerde her gece isteyen adam yaHazır değilseniz lütfen hazırlıkları durdurun. Evlilik de evlilik hazırlığı da gerçekten çok zor ve sıkıntılı süreçler. Özellikle Türk aile profili göz önünde bulundurulduğunda sıkıntı birkaç kat daha artıyor. Erkek tarafının evliliğe bakışında “her gece bedava seks” anlayışı küçümsenmeyecek kadar çok. Bunu da göz önünde bulundurun ve erkek arkadaşınızın ısrarına kulak asmayın. Sizden ve duygularınızdan daha kıymetlisi yok. İnş çok mutlu olursunuz.
Hazır değilseniz lütfen hazırlıkları durdurun. Evlilik de evlilik hazırlığı da gerçekten çok zor ve sıkıntılı süreçler. Özellikle Türk aile profili göz önünde bulundurulduğunda sıkıntı birkaç kat daha artıyor. Erkek tarafının evliliğe bakışında “her gece bedava seks” anlayışı küçümsenmeyecek kadar çok. Bunu da göz önünde bulundurun ve erkek arkadaşınızın ısrarına kulak asmayın. Sizden ve duygularınızdan daha kıymetlisi yok. İnş çok mutlu ol
Hazır olmadığımı düşünmüyrm bazen çevremdekiler sen sadece çok abartıyorsn diyrlar. Ama içimde geçen hislerim böyle çok korku var elimden birşey gelmiyor ki. Bende isterim mutlu sikntisz geçsin hersy ama olmuyr yapmıyrm ki acaba zamanla geçermi bu korkularimHazır değilseniz lütfen hazırlıkları durdurun. Evlilik de evlilik hazırlığı da gerçekten çok zor ve sıkıntılı süreçler. Özellikle Türk aile profili göz önünde bulundurulduğunda sıkıntı birkaç kat daha artıyor. Erkek tarafının evliliğe bakışında “her gece bedava seks” anlayışı küçümsenmeyecek kadar çok. Bunu da göz önünde bulundurun ve erkek arkadaşınızın ısrarına kulak asmayın. Sizden ve duygularınızdan daha kıymetlisi yok. İnş çok mutlu olursunuz.
Acaba zamanla bu korkularmı yenebilir miyim yoksa hep böylemi kalacam bunu da çok düşünüyorumZaman istiyorsan sana saygı duymalı bence.
Sen bilmezsin,sen hep boylesin tarzında yaklaşımlar hoş gelmiyor bana.
İlla bir neden olmasına da gerek yok aslında.
Her zaman hazır ve nazır olamıyor insan mental acidan.
Tek onunla bitse her gün pişen yemekler, edilen hizmetler... Bunlar hayal ediyor ki evlenince yatacaklar koltuğa kadınlarda yaprakla yelleyip ağızlarına kabuğu soyulmuş üzüm verecek ve sürekli daha ne istersiniz beyim diye tüm istekleri yerine getirilecek bir ömür zannediyorlarHazır değilseniz lütfen hazırlıkları durdurun. Evlilik de evlilik hazırlığı da gerçekten çok zor ve sıkıntılı süreçler. Özellikle Türk aile profili göz önünde bulundurulduğunda sıkıntı birkaç kat daha artıyor. Erkek tarafının evliliğe bakışında “her gece bedava seks” anlayışı küçümsenmeyecek kadar çok. Bunu da göz önünde bulundurun ve erkek arkadaşınızın ısrarına kulak asmayın. Sizden ve duygularınızdan daha kıymetlisi yok. İnş çok mutlu olursunuz.
Doğru çok Zaman var ama hep böyle korkularim devam ederse insanları telaslandrmak istemiyrm ki. Ailesi bana ilk günden çok soğuk geldi yada bnmi öyle düşünüyorum bilmiyorm tek bildiğim içimdeki o korku tedirginlikDaha aileler yeni tanışmış . 1 hafta sonra evlenmeyeceksiniz herhalde ?
bunun nişana kadar olan süresi var ,nişanı var , nişandan sonra düğüne kadar zaman var ..
Sakin olun .
Sizi bu kadar tedirgin eden bir sorun mu var ya da ailesinde filan içinize sinmeyen bir şey ?
ölçüp tartmak için bolca vaktiniz var.
Canim sevdiyin bir adama sarilip uyumak, uyandiginda ilk onu gormek, evde birbirinizle sohbet etmek. Onu karşilamak falan bunlari düşün. Genelde evlilik diyince sirta binen yuk dusunulur. Ama olgunluğun en guzel basamağidir evlilik. Hele anlayişli bir eşe sahipsen hiç durma git şukur namazi kil yani)ben yemek bile yapmayi bilmezdim. Hem de çalişiyordum. Ilk başlar sorunlar oluyor tabi alişma evreleri. Ama sonra etle kemik gibi oluyorsunuz. Onemli olan o ilk alişma evrelerini sabirla atlatmakDüşüncelerinize ihtiyacım varsevdiğim adamla ilk evlilik adımını attık aileler tanıştıktan sonra içimde çok büyük sıkıntı var bir türlü çıkmıyor o sıkıntı bni çok kötü ediyor sanki o sıkıntı çıksa çok rahatlıyacm gibi. Evlilikten o kadar korktum ki düşündükçe daha çok kötü oluyrm. Erkek arkadaşımla eskisi gibi konusamiyrm bile çok korktuğumdan birşeyler sanki bni engelliyor gibi hazır değilim hissi geliyor beynim hep yapamam edemem düşüncesiyle dolu bir türlü rahatlıyamiyrm bnm yaşım 24 erkek arkadaşımnki 29 erkek arkadaşımda biran önce evlilik olsun istyr hazır değilim dedim Galiba dedi sen her zaman hazır olmadığını söylersn dedi . Sanki köşeye sıkışmış gibiyim ne yapacağımı ne diyeceğimi bilmiyorm
Tereddütlerin çekincelerin nelerO korku aşabilsem sanki herşey güzel olacak gibi geliyor ama aşamıyrm çevremde adam akıllı yönlendirecek kimse yok derdimi anlatacağım kimse yok daha çok içime kapaniyrm daha çok stres korku oluyr
Kendini hazir hissetmedigin bir cikmaza sakin kendini surukleme.. sonra cok pisman olursun.. icine sinmeyen biseyler var belliki... ailenle konus annenle dertles belki cozum bulunur elbet..Düşüncelerinize ihtiyacım varsevdiğim adamla ilk evlilik adımını attık aileler tanıştıktan sonra içimde çok büyük sıkıntı var bir türlü çıkmıyor o sıkıntı bni çok kötü ediyor sanki o sıkıntı çıksa çok rahatlıyacm gibi. Evlilikten o kadar korktum ki düşündükçe daha çok kötü oluyrm. Erkek arkadaşımla eskisi gibi konusamiyrm bile çok korktuğumdan birşeyler sanki bni engelliyor gibi hazır değilim hissi geliyor beynim hep yapamam edemem düşüncesiyle dolu bir türlü rahatlıyamiyrm bnm yaşım 24 erkek arkadaşımnki 29 erkek arkadaşımda biran önce evlilik olsun istyr hazır değilim dedim Galiba dedi sen her zaman hazır olmadığını söylersn dedi . Sanki köşeye sıkışmış gibiyim ne yapacağımı ne diyeceğimi bilmiyorm
Bu hissi dinleDüşüncelerinize ihtiyacım varsevdiğim adamla ilk evlilik adımını attık aileler tanıştıktan sonra içimde çok büyük sıkıntı var bir türlü çıkmıyor o sıkıntı bni çok kötü ediyor sanki o sıkıntı çıksa çok rahatlıyacm gibi. Evlilikten o kadar korktum ki düşündükçe daha çok kötü oluyrm. Erkek arkadaşımla eskisi gibi konusamiyrm bile çok korktuğumdan birşeyler sanki bni engelliyor gibi hazır değilim hissi geliyor beynim hep yapamam edemem düşüncesiyle dolu bir türlü rahatlıyamiyrm bnm yaşım 24 erkek arkadaşımnki 29 erkek arkadaşımda biran önce evlilik olsun istyr hazır değilim dedim Galiba dedi sen her zaman hazır olmadığını söylersn dedi . Sanki köşeye sıkışmış gibiyim ne yapacağımı ne diyeceğimi bilmiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?