- 18 Mart 2017
- 939
- 987
- 18
- 35
- Konu Sahibi bayandipali
dediğim iş olmadı
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence arayıp güler yüzle kendisini hatırlatması iyi olur. Merhaba , nasılsınız geldiğimde denetim olmuştu umarım iyi geçmiştir , bendeki şansa bak denetim gününe denk geldi iş görüşmem falan desin.
Diyorum ama aramıyor
öyleyse yapacak bişey yok .. Ben bir dönem idari personel alımına bakmıştım İşletme müdürü olarak çalışıyordum. Bir tekniker alacaktık .. Başvuruların pek çoğu ile görüştük ama bir bayan ısrarla ve baymadan güler yüzle sürekli bana kendini hatırlattı. Aslında kriterler olarak onu almayı düşünmemiştim ama bayanın işe olan ilgisi ve güler yüzü etkiledi ve aldım.
öyleyse yapacak bişey yok .. Ben bir dönem idari personel alımına bakmıştım İşletme müdürü olarak çalışıyordum. Bir tekniker alacaktık .. Başvuruların pek çoğu ile görüştük ama bir bayan ısrarla ve baymadan güler yüzle sürekli bana kendini hatırlattı. Aslında kriterler olarak onu almayı düşünmemiştim ama bayanın işe olan ilgisi ve güler yüzü etkiledi ve aldım.
Arıcam dedi bakalım ne yaptı
Merak ettim, ne yapti