Içimde öleceğim hissi var, çok bunaldım

seyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
257
0
66
İstanbul
Beni hatırlarsınız diğer konulardan sabahtan gece yarılarına kadar evle uğraş çocukla uğraş bıktım daha 45 güm buradalar kayınvalidemler kayınvalidem çok dağınık onun arkasınımı toplayayım eşimin mi çocuklarınmı yoksa kayınpeterinmi artık tükendim yataklarını bile ben topluyorum ağızlarına yemek tıkmadığım kaldı sadece yine de sen ne yapıyorsun ki diyolar biz siz yaşdayken şunu şunu yapardık diyolar sizinkinin yanında hiç...... Bu arada misafir çok geliyor hep yeme içme hizmet benden misafir gider ben çok yoruldum elimi birşeye sürmem der yatar kaynananm ben her tarafı temizler geceleri hem ağrıdan uyuyamam hemde 1 yaşında oğlum var 2 saatte bir kalkar oğlumu emziriim uyumak haram dinlenmek haram yattığımdada kalbim sıkışır steresten sanırım beynim yanar sabah kalkar yine aynı şeylere devam birde 8 yaşındaki oğlumun dersleriyle ilgileniyorum eşim polis olduğundan işi yoğun ve bana hiç desteği olmuyor sabret diyooor ve bugün çok bunaldım grçekten sinir krizi geçirecek gibiyim yattığı oda hem pis kokuyor hemde darmadağın hep toplayıp havalandırdım ama sinirle doldum tırnak kesmiş gazetenin üstünde hem oturduğumuz odada yarısı içine yarısı dişina tırnakları çöpe atmış gazeteyide kanepenin altına koymuş siz olsanız ne yaparsınız bu durumda bana teselli verin bir yol gösterin

Beni hatırlarsınız diğer konulardan sabahtan gece yarılarına kadar evle uğraş çocukla uğraş bıktım daha 45 güm buradalar kayınvalidemler kayınvalidem çok dağınık onun arkasınımı toplayayım eşimin mi çocuklarınmı yoksa kayınpeterinmi artık tükendim yataklarını bile ben topluyorum ağızlarına yemek tıkmadığım kaldı sadece yine de sen ne yapıyorsun ki diyolar biz siz yaşdayken şunu şunu yapardık diyolar sizinkinin yanında hiç...... Bu arada misafir çok geliyor hep yeme içme hizmet benden misafir gider ben çok yoruldum elimi birşeye sürmem der yatar kaynananm ben her tarafı temizler geceleri hem ağrıdan uyuyamam hemde 1 yaşında oğlum var 2 saatte bir kalkar oğlumu emziriim uyumak haram dinlenmek haram yattığımdada kalbim sıkışır steresten sanırım beynim yanar sabah kalkar yine aynı şeylere devam birde 8 yaşındaki oğlumun dersleriyle ilgileniyorum eşim polis olduğundan işi yoğun ve bana hiç desteği olmuyor sabret diyooor ve bugün çok bunaldım grçekten sinir krizi geçirecek gibiyim yattığı oda hem pis kokuyor hemde darmadağın hep toplayıp havalandırdım ama sinirle doldum tırnak kesmiş gazetenin üstünde hem oturduğumuz odada yarısı içine yarısı dişina tırnakları çöpe atmış gazeteyide kanepenin altına koymuş siz olsanız ne yaparsınız bu durumda bana teselli verin bir yol gösterin

Canım ya okurken bunaldım.
Allah ssabır versin sana.
Kaynananlar devamlı yanında mı kalacaklar?

canım çok haklısın zor durumdasın,biraz daha sabır,sayılı günmüş nasılsa gidecekler.birde sürekli yaşayanları düşün:50:

canım gıdıceklermıs ıste bıraz daha dayan cok bunaldıgın ıcın aklına oyle kotu seyler gelıyor..bukadar yorma kendını bırak kendılerı temızlesın yaa onlarda nasıl ınsan hem ıkı cocuga yetiş hem ev işi yemek ınsan yardımcı olur...uygun bır dılle anne sende yardım et felan de aaa ne bu hızmetcılerımısın

allahtan aynı evde ömür boyu yaşamaya mahkum değilsiniz
kocanız sizi anlamıyor madem
30 marta daha çok var
ama sayılı gün çabuk geçer
tesellin bu olsun

Çok zor sizi anlayabiliyorum ama, az kalmış.. Sabredin biraz daha.. Ve çok fazla yormayın kendinizi.. Olduğu kadar..
Gelen misafir de sizin çocuğunuz olduğunu biliyor...Çok da göze batmaz evinizin durumu... Allah yardımcınız olsun..

canım kayınvaliden anlayışlı biriyse ona söylesen en azından kendi yataklarını yapıversin
hoş anlayışlı biri olsaydı iki çocukla sana bu kadar yüklenmezlerdi
misafirim diye kenara çekilen insanlara uyuz olurum
cidden acayip canım sıkıldı :kkk:
bu günlerde geçecek inş

sabret gidicekler zaten canım sayılı gün sakin olmaya çalış eşinin hatrına kendin için çokta yorma kendini millete mahcup olmazsın kimene rahat ol yıpratma kendini sana gelen güleryüzüne baksın ;) ;)

kayınpeterin doktor kontrolü var o yüzden bekliyorlar yardım etmez benden iş beklemeyin daha 55 yaşında ama köye gitse eltime çok ytardım eder beni sevmiyor herhalde anlamadım gitti

her kayınvalidenin karşısında el pençe divan durduğu
ağzının içine baktığı bir gelini mutlaka vardır
ayrımcılık yapmayı pek severler

Allah sana sabır versin arkadaşım. benim bile midem kalktı ne o öyle ulu orta tırnak kesmiş...

kim olsa bunalır ki... ne diyeceğimi bilemedim sana. sayılı gün diyip sık dişini. ama bari eşin toplu olsun. tamam iş yapmasınlar da orayı burayı dağıtmasalar...

okurken bunaldim bu nedir yahu....

Allah size sabir versin,ama birazcik daha sabir...
Sayili gun ya devamli sizde kalsalardi...

Uzulup kendinize sikinti yapiyorsunuz,olan size oluyor.biraz daha pozitif bakmaya calisin olaylara.kendiniz icin ve yavrulariniz icin.yoksa ruh sagliginiz bozulur.
Gelenlere de cay vs, ikram edin.yoksa hepsine yemek mi yetisir,evin angaryasi sizde cok yorulursunuz....sonrada boyle uzulursunuz.

Back
X