Beni hatırlarsınız diğer konulardan sabahtan gece yarılarına kadar evle uğraş çocukla uğraş bıktım daha 45 güm buradalar kayınvalidemler kayınvalidem çok dağınık onun arkasınımı toplayayım eşimin mi çocuklarınmı yoksa kayınpeterinmi artık tükendim yataklarını bile ben topluyorum ağızlarına yemek tıkmadığım kaldı sadece yine de sen ne yapıyorsun ki diyolar biz siz yaşdayken şunu şunu yapardık diyolar sizinkinin yanında hiç...... Bu arada misafir çok geliyor hep yeme içme hizmet benden misafir gider ben çok yoruldum elimi birşeye sürmem der yatar kaynananm ben her tarafı temizler geceleri hem ağrıdan uyuyamam hemde 1 yaşında oğlum var 2 saatte bir kalkar oğlumu emziriim uyumak haram dinlenmek haram yattığımdada kalbim sıkışır steresten sanırım beynim yanar sabah kalkar yine aynı şeylere devam birde 8 yaşındaki oğlumun dersleriyle ilgileniyorum eşim polis olduğundan işi yoğun ve bana hiç desteği olmuyor sabret diyooor ve bugün çok bunaldım grçekten sinir krizi geçirecek gibiyim yattığı oda hem pis kokuyor hemde darmadağın hep toplayıp havalandırdım ama sinirle doldum tırnak kesmiş gazetenin üstünde hem oturduğumuz odada yarısı içine yarısı dişina tırnakları çöpe atmış gazeteyide kanepenin altına koymuş siz olsanız ne yaparsınız bu durumda bana teselli verin bir yol gösterin