- 30 Eylül 2011
- 567
- 2
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah yardımcınız olsun.. Okurken ben kasıldım burda.. Sabır az daha sayılı günler çabuk geçer..![]()
musait bi odan yokmu canim
onlar orda yatip kalksinlar dokuntuleri daginikliklarida orda kalsin
misafir gelirse kapiyi kapativerirsin
allah yardimcin olsun
bazen bizimkilerde bir haftaligina geliyor
kayinvalidem sagolsun cok yardim etmesine ragmen pilim bitiyor
benimki hic bisey yapamazsa 1 bucuk yasindaki oglumu gezdirir, oynatir, ilgilenir .. Hic bos durmaz ..
Nasıl insanlar var. Yaşlıda olsan sonuçta kestiğin pis tırnaklarını adam gibi git at çöpe dimi? Mecburmu senin arkanı toplamana. Resmen pis bir insan olduğunu gösteriyor. Sayılı gün sayan demekten başka diyeceğimiz yok ama o sayılı gün geçmek bitmez. Heleki istenmeyen insanlar yanınızdaysa o dakikalar bile saat gibi gelir.
1 yaşında bebeğin olduğu halde sana yardımcı olmuyorsa kayınvaliden onun insanlığından şüphe ederim. Ne biçim bir insanmış o. Sen yine iyi sabrediyorsun. Ben olsam söylerdim yüzlerine.
Bunları okuyunca benim kv melek geldi. Oda ayrı şehirde geldiğinde. Benimde 1 yaşında kızım var. Ben yemek yaparsam o camları siler, yerleri siler. Yatağını toplar. Giderken çarşaflarını kirliye atar. Çamaşırlarımı toplar. Benim başka işim varsa yemeğimi yapar. Misafir gelse pasta börek yapar 5 dk.da. Servise yardım eder. Ben iş yaparken bende bişeler yapayım boşoş durmayayım der. Yemek yaparım masayı hazırlarım. Ay valla kendimi kötü hissdiyorum. Böyle hazırlayıp önüme koyuyorsun. Alıştırma beni böyle der. Kp ise Allahlık. Kendi çayını bile yeri gelir kendi koyar. Ben kızıma bakarken meyvemi koyar, çerezimi koyar getirir. Allah razı olsun onlardan. Gelin aldılar diye hizmetçi aldıklarını sanıyor seninkiler herhalde. Bence bu kadar ezdirme. Söyle açıkca anne biraz yardımcı olun. Yetişemiyorum. Çocuklara mı bakayım, size yemek mi hazırlıyayım, misafirleremi hazırlık yapayım sizin arkanızımı toplayayım de. Şimdi sabretsen yarın yine gelecekler. Yine aynı şeyler olacak.
inanamıyorum bu insanlara benim dedem kanser hastasıydı ve banyo yaptığında banyoyu yıkamadan çıkmazdı düşünün sizinkiler bukadar mı hasta popolarını kaldırıp size yardım etmiyorlar böyle insanlardan tiksiniyorum gelin almıyorlar sanki hizmetçi alıyorlar bence siz kendinizi fazla kasmayın bakın çocuklarınız var onlarla ilgilenin o eşiniz size bişey olsa sinir hastası olsanız sizinle öyle ilgilenecekmi bırakın kendileri yapsınları işleri sonra onlar gittiklerinde dilediğinizce evinizi temizlersiniz yeter ki şimdi üzmeyin kendinizi
merhaba canım Allah kolaylık versin işin çok zormuş gerçekten.öncelikle madem eşin de seni haklı buluyor,neden onları uyarmıyor acaba??sonuçta kendi anne-babası uygun bi dille (hatta uyguna de gerek yok da ,onlar en beterini haketmişler)anlatsa durumu..
yoksa ikinci bi yol da belki,onlarla ilgilenmesen de,çocuklarınla ilgilensen? mesela,yemek zamanı,önce çocukları sofraya alsan,karınları çok acıkmış biraz onlarla ilgilenmem gerek falan,sonra da banyo yaptırmam lazım mesela,siz yatcaksanız bi zahmet kendiniz yapsanız falan?? hani böyle ince dokundurmlarla...belki işe yarar..
:18::18::18:
onlara hiçbirşey yaramaz eğer ben laf çaktırısam hemen alınırlar evlerine dönerler bir sürüde beddua ederler
madem o kadar hassaslar kendileri de aynı şekilde davranmalılar...
merhaba canım. öncelikle kolay gelsin.
Psikoloji öğrencisi olarak sana şunu söyleyebilirim. Sende borderline kişilik bozukluğu ve panik atak başlangıcı olabilir.
Bi doktora görünsen iyi olur. Seni yıpratmalarına izin verme.