• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İÇİMDE ÖLEN BİRİ VAR

yorgunkizz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2022
82
-8
1
31
Yanlış anlamayın aşk acısı filan çekmiyorum içimde kendımın artık öldüğünü hissediyorum

Çok büyük bir aşkla evlendım o kadar buyuktu kı tarifi yok allaha her gun bana nasıp etmesı ıcın dua ettıgım aılemı bıle karsıma alıp cok sevıyorum anlayın dıyebılecek kadar buyuk bır asktı

Aşktı diyorum cunku gectı suan ıcımde koskoca bır bosluk kocaman bır acı ve ölen bır kadın var .. Evlenmeden önce aileme evlenelım dıye yalvaran kavga ettıgımızde evın onunde yatan adamdan evlendıkten sonra bazı geceler 2-3 de gelen hafta sonu kesınlıkle evden dısarı cıkılmayan televızyondan oteye aktıvıte yapılmayan onun canı ıstedıgınde cınsel beraber olunan bır guzel soze guzel cumleye muhtac kalan bır kadın halıne geldım

yemın ederım sıze kuran çarpsın kı ona boyle sarılmayı ozledım sevgılı olmamızı ozledım cok aptalca bı hayat yasıyoruz anlamıyorum ama ıcımde bır kadın ölüyor ya yemın ederım ölüyor duygularım alınmıs gıbı hıssedıyorum artık

Yanlış anlamayın aşk acısı filan çekmiyorum içimde kendımın artık öldüğünü hissediyorum

Çok büyük bir aşkla evlendım o kadar buyuktu kı tarifi yok allaha her gun bana nasıp etmesı ıcın dua ettıgım aılemı bıle karsıma alıp cok sevıyorum anlayın dıyebılecek kadar buyuk bır asktı

Aşktı diyorum cunku gectı suan ıcımde koskoca bır bosluk kocaman bır acı ve ölen bır kadın var .. Evlenmeden önce aileme evlenelım dıye yalvaran kavga ettıgımızde evın onunde yatan adamdan evlendıkten sonra bazı geceler 2-3 de gelen hafta sonu kesınlıkle evden dısarı cıkılmayan televızyondan oteye aktıvıte yapılmayan onun canı ıstedıgınde cınsel beraber olunan bır guzel soze guzel cumleye muhtac kalan bır kadın halıne geldım

yemın ederım sıze kuran çarpsın kı ona boyle sarılmayı ozledım sevgılı olmamızı ozledım cok aptalca bı hayat yasıyoruz anlamıyorum ama ıcımde bır kadın ölüyor ya yemın ederım ölüyor duygularım alınmıs gıbı hıssedıyorum artık
İmkanınız varsa profesyonel destek alarak ayrılıp kendinize odaklanın, hayat bu değişim dönüşüm döngüleriyle sürüp gidiyor. Kendinizden şüphe etmeyin.

Bu arada foruma durmadan yazılan, evlendikten sonra insanlıktan çıkarak kadınların ruhunu katleden erkeklerden midem bulanıyor artık.

Oturup konuştunuz mu neden böyle diye? Yazmamışsınız?
Ben kocam gece 2de 3de gelse o evliliği devam ettirmezdim
Oturup isyan etmek ilerlemenizi sağlamaz
Neden içinizdeki kadını öldürüyorsunuz
Bir erkeğin ilgisine körü körüne bağlı olmak yıpratır insanı
İlgi göstermeyen eve geç gelen adamı şutlayarak içinizdeki kadını bu muameleden kurtarabilirsiniz

Evlenmek kadar boşanmak da hayatın gerçeği. Bir kere yanıldın diye ömür boyu hatanın bedelini çekmek zorunda değilsin ki. Ayrıl ,kurtul.
Bir de burcun ne, su grubu mu?
Çok fazla hislerinle yasiyorsun sanki. Yazdıklarından tüm hayatına hislerin karar veriyor gibi geldi. İnsana bazen mantık da lazım.

Evlenmek kadar boşanmak da hayatın gerçeği. Bir kere yanıldın diye ömür boyu hatanın bedelini çekmek zorunda değilsin ki. Ayrıl ,kurtul.
Bir de burcun ne, su grubu mu?
Çok fazla hislerinle yasiyorsun sanki. Yazdıklarından tüm hayatına hislerin karar veriyor gibi geldi. İnsana bazen mantık da lazım.

kova burcuyum

bız daha 2 ay oldu evlenelı ve ınan bana cok emek verdık kendımızden cok verdık o da öyle cok dıyen oldu yapma bak bu senı yoracak yapma dıye herkese kor sagır oldum

Bız haklıydık demelerını ıstemıyorum bu kadar emegımı cope atmak ıstmıyorum ama ölüyorum bunu hıssedıyorum

gece 2-3 te geliyor?!? Bunu sorguladiniz Mi?
aldıgım cevap ne bılıyor musun kahvdeydım yaaa cocuklarla arasaydın goruntulu konunun hala nerede oldugunu dusunen bırısı o saatte geldıgınde neler hıssettıgımı anlamayan bırıne neyı anlatabılırımkı

İmkanınız varsa profesyonel destek alarak ayrılıp kendinize odaklanın, hayat bu değişim dönüşüm döngüleriyle sürüp gidiyor. Kendinizden şüphe etmeyin.

Bu arada foruma durmadan yazılan, evlendikten sonra insanlıktan çıkarak kadınların ruhunu katleden erkeklerden midem bulanıyor artık.
O kadar guzel yazmıssın kı evlendıkten sonra ınsanlıktan cıkarak kadın ruhunun katledıılmesı baska turlu anlatılmazdı herhalde

Hızlı koşan atın boku seyrek düşer derdi anneannem.
Ailelelerinizi böyle aymaz adamlar için karşınıza almayın.
Madem içinizdeki kadın ölüyor, topraga gömmeden boşanın gitsin.
Böyle manyakça birilerini seven insanlar bana hep saçma gelmiştir.
Haklısın valla.okurken ben de sinir oldum.delice aşkmış.ben de aşka, çok sevmeye inanırım da bu anlatımlardaki kadar da değil yani.kendi kedilerine dramatize etmeyi seviyorlar.adam o zamanlar delice(!)aşkta ölçüsüzmüş şimdi de ilgisizlikte ölçüsüz.boşuna herşeyin ölçülüsü demiyoruz.bundan sonra bu kadar delice değil daha normal aşklar yaşamanızı tavsiye ederim.sonuç örneklerdeki gibi oluyor çünkü.bu arada ailenizi karşınıza aldığınıza gıre demek ki zaten falsolar varmış bu adamda.konu sahibinin yani.unutmuşum size yazdığımı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısın valla.okurken ben de sinir oldum.delice aşkmış.ben de aşka, çok sevmeye inanırım da bu anlatımlardaki kadar da değil yani.kendi kedilerine dramatize etmeyi seviyorlar.adam o zamanlar delice(!)aşkta ölçüsüzmüş şimdi de ilgisizlikte ölçüsüz.boşuna herşeyin ölçülüsü demiyoruz.bundan sonra bu kadar delice değil daha normal aşklar yaşamanızı tavsiye ederim.sonuç örneklerdeki gibi oluyor çünkü.bu arada ailenizi karşınıza aldığınıza gıre demek ki zaten falsolar varmış bu adamda.konu sahibinin yani.unutmuşum size yazdığımı.
Sen ne kötü kalpli brisin ne biliyorsun kı kalkmıs dramatize etmeyi seviyorlarmıs ne bılıyorsunda konusuyorsun sen burası kadınların derdını de anlatabılecegı bır portal böyle sacma ve kalpsız yorumlar yapacagına bence susup oturmalısın

Kendi ruhunuzu öldüreceğinize bırakın adamın ruhu ölsün değmez böyle adamlara

Dua edin 2 ayda ne mal olduğunu anlamissiniz.Burda forumda 10-15- 20 _yil sonra boşanan, dayak, şiddet, aldatma yaşayan kadinlar var.Hayatta hersey zamanla geçermiş diyorlar.

Kötü kalpli bir yaklaşım değil bu, gerçekleri açıkça yazmış işte.

Back
X