Allah aşkına hiç yaşadıklarınızdan ders almıyormusunuz. Siz bu konuyu iki sene önce açtınız, aynı burada olduğu gibi bir sürü arkadaş olmayacağını adamda sizin karşılığınızın olmadığını söyledi, hepsini bir güzel terslediniz. Adam yanlış hatırlamıyorsam başka bir iş arkadaşı ile üçlü olaral baş başa kaldığınız ortamda gözünüzün içine baka baka iş yerinde başka bir kadın iş arkadaşınızın kendisine duyguları ile alay eder vari konuşup, iş arkadaşları arasında hoş olmayacağını söyleyen konuşmalar yaptı anlamadınız. Adam baktı siz vazgeçmiyorsunuz, bari takılayım biraz demiş ama sizin bakire olmanız ve çok takıntılı ve yoğun hisleriniz gözünü korkutmuş, öpüşmede bırakmış, elin insanları ile sizin bekaretinize, istese hemen koynuna gireceğine kadar kadar konuşmuş vazgeçmemişsiniz, kapısına dayanmışsınız suratınıza bakmamış, sizce bu adam ne demeli de siz adamın peşini bırakmalısınız? Duygusal olarak ne düşünürsünüz bilmem ama yaptığınız harekerin kanundaki karşılığı cinsel taciz. Bunun nasıl göründüğünü anlamak için aynı şeyin sizin başınıza geldiği ve üç yıldır çeşitli zaman ve şekillerde size ilgisini belli eden ancak flört bile etmediğiniz anlık bir çekim dışında birşey yaşamadığınız erkek iş arkadaşınızın gece yarısı kapınıza dayanıp aşağı in aşağı diye sizi aradığını düşünün anlarsınız.
Bakın siz burada milleti tersleyip gerçekleri yüzünüze söyleyenleri paylayınca hiçbirşey düzelmez. Hala bir konuşayım , belki bana güvenir falan diyorsunuz. Sizsizin yatak odası muhabbetinizi başkasına yapan adamla nasıl bir ilişki hayal ediyorsunuz bilmiyorum ama bir öpüşmenin bu kadar peşine düştüğünüze ve olmayan ilişki için 3 sene çırpındığınıza göre ; adam bir anlık şevhetle sizle beraber olup, bekaretinizi alsa siz bie on sene kendinizi toplayamazsınız.
Böyle adamın peşine düşmeye devam ederseniz ve evine gitme gibi birkaç hareketiniz daha olursa başınız hem cezai hemde iş yerinde hukuki olarak belaya girer haberiniz olsun. Gece yarısı kapınıza dayandığınızda iş arkadaşınız polis ekibi çağırsa kime neyi nasıl izah edecektiniz çok merak ettim. Kocaman kadınsınız bence yaptığınız hareketin sonuçlarını ölçün biçin.
Ben sizin yerinizde olsam bir oturup düşünürüm ben iki yıl önce konu açtığımda herkes olmaz dedi, diyeni tersledim, aradan iki yıl geçti herşey daha kötü oldu acaba benmiyim yanlış olan diye. Siz bu kafayı değiştirmezseniz o erkek iş arkadaşı hem hayatına başkalarına alıp keyfine bakar, sizi yaptıklarınızla rezil eder , belki kariyerinizi mahveder, sizde senelerce olmayan bir ihtimalin peşinden koşar, ömrümüzü çürütürsünüz. Kurumsal bir firmada çalışıyorsanız hareketleriniz kariyerinizin altına dinamit döşüyor haberiniz olsun.