yorumları okudum . ciddi ciddi aşık olmuşsunuz ama şimdi düşünün. olayları kendi açınızdan , onun açısından, etrafınız açısından.
siz aşıksınız seviyorsunuz , aşk olsun, ortak paylaşım, birbirinizin hayatında hayat arkadaşı olarak yer almak istiyorsunuz. belki o adam hayatında bu kadar sevilmedi , ben severim her haliyle diyorsunuz, gözünüzde yüceldikçe yüceliyor ,yükseliyor.
peki o? sarhoşken öpüşme, sanırım evine davet etmiş sizi, işyerinde birkaç laf atma falan var. ama size davranışlarına bakın. size, sizin sevginize değer vermiyor. işi düşünce iki cümleyle işini yaptırıyor. ya adamın kapısına , ayağına gitmişsiniz adam bahane bulmuş inmemiş. o kadar değer vermiyor. peki neden konuşmuyor? birçok sebebi olabilir . bence en olası sebep bu durum onun hoşuna gidiyor. egosunu okşuyor, ya bak fıstık gibi bir kızla öpüştüm, her dediğimi yapar, resmen ağzımın içine bakıyor, elimin altında bekliyor. şimdi konuşsak ona hayır dersem bu iş biterse ben ne olacam. bu kız giderse kim beni enerjisiyle, bakışlarıyla, ilgisiyle besleyecek?? gel desem gelecek bir kızı, ilgisini ,sevgisini,enerjisini , bana çalışmasını , erkek arkadaşlar arasındaki statümü, kapıma kadar gelmiş bir kızı kaybetmiş olacam.
peki dışardan ? kusura bakmayın önceki yorumumda ne dediysem aynı o şekilde görünüyor. sevginizi hafife aldığımdan değil, aksine fazla yoğun, fazla tek taraflı, fazla saplantılı ve tehlikeli . bunu erkek yapmış olsa potansiyel katil ,tacizci muamelesi görürdü. siz hemcinsimizsiniz diye ayırt edemem.