• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimde Patlayan Duygu Karmaşası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçek. Ben çok inanırım enerjiye. Yaşadıklarımı anlatsam destan yazmış olurum. Bak erkekler bir kadının hayatının düzgün iyi gittiğini görmediği sürece kahrolmaz. Çünkü kadın iyi, hayatı muhteşem ve acı çekmiyor. Aklı fikri işle güçle eğlenceyle dolu ve düşünmüyor. Kisi ordan beliriveriyor. Hani zamanında murphy her sey söylemis. Neyden vazgecersen dibinde belirir diye.

Boru gibi düsün bunu. Akış ayrılsanız bile devam eder. Haliyle düsündüğünde, arkadaslarınla konuştugunda, kafa yordugunu iki göz onu gözetliyormuş gibi hisseder ve gelmez. Bu hissi veren sensin yani. Sıkılır bunalır ceptelik olayı ayrıyken bile devam etmis oluyor. Asla kaybetme korkusu yaşamaz.

Eger geri cekilir ve kendine odaklanmaya baslarsan düsündüğünüz hisleriniz enerjiniz onun etrafını terkediyor. Bu benim çok sık yaşadığım durumdur. Çünkü ilişkilerim bittiğinde kimi düsündüysem ve düsünmeyi bıraktıgımda abartısız yanımda belirdiler. Mesela son ilişkim. Biter bitmez düşünmeden önüme baktım. Ben önüme baktıkta “sen hayatını yasıyosun önüne bakıyosun mutlusun” vs dedi. Ee napacaktım? Biteli 10 ay olmasına rağmen hala sağdan soldan bana laf çarpıtır. Cünkü hiçbir şey bitmemis onda. Bitiren ve biten insan asla ugrasmaz, konuşmak, laf sokmak icin bile. Tamamen gider bırak mesaj atmaz. Çok relax ve gevşek umursamak olmak lazım.
Bunlar her zaman işlemez. Hemen bitirdi, hayatına bakıyor, demek ki öylesine bir şeymiş , boşver ya onu mu takacağım diyenler de çıkıyor. Böyle şeyleri gurur yapan insanlar da var kadın- erkek fark etmez

Bunlar her zaman işlemez. Hemen bitirdi, hayatına bakıyor, demek ki öylesine bir şeymiş , boşver ya onu mu takacağım diyenler de çıkıyor. Böyle şeyleri gurur yapan insanlar da var kadın- erkek fark etmez
Belirttim yazdıklarım bağ olan ikili iliskiler icin. Bağın önüne hicbirsey geçemez. Yoksa benimde de sıradan flört dönemlerim oluyor karsı. Yok oluyoruz bi yerden sonra. Demekki güçlü bir bag yokmuş.

Gerçek. Ben çok inanırım enerjiye. Yaşadıklarımı anlatsam destan yazmış olurum. Bak erkekler bir kadının hayatının düzgün iyi gittiğini görmediği sürece kahrolmaz. Çünkü kadın iyi, hayatı muhteşem ve acı çekmiyor. Aklı fikri işle güçle eğlenceyle dolu ve düşünmüyor. Kisi ordan beliriveriyor. Hani zamanında murphy her sey söylemis. Neyden vazgecersen dibinde belirir diye.

Boru gibi düsün bunu. Akış ayrılsanız bile devam eder. Haliyle düsündüğünde, arkadaslarınla konuştugunda, kafa yordugunu iki göz onu gözetliyormuş gibi hisseder ve gelmez. Bu hissi veren sensin yani. Sıkılır bunalır ceptelik olayı ayrıyken bile devam etmis oluyor. Asla kaybetme korkusu yaşamaz.

Eger geri cekilir ve kendine odaklanmaya baslarsan düsündüğünüz hisleriniz enerjiniz onun etrafını terkediyor. Bu benim çok sık yaşadığım durumdur. Çünkü ilişkilerim bittiğinde kimi düsündüysem ve düsünmeyi bıraktıgımda abartısız yanımda belirdiler. Mesela son ilişkim. Biter bitmez düşünmeden önüme baktım. Ben önüme baktıkta “sen hayatını yasıyosun önüne bakıyosun mutlusun” vs dedi. Ee napacaktım? Biteli 10 ay olmasına rağmen hala sağdan soldan bana laf çarpıtır. Cünkü hiçbir şey bitmemis onda. Bitiren ve biten insan asla ugrasmaz, konuşmak, laf sokmak icin bile. Tamamen gider bırak mesaj atmaz. Çok relax ve gevşek umursamak olmak lazım.
Peki bu enerji olayı sadece kendi kafamızdaki düşüncelerle mi ilgili? Hikayesine de mi bakmayalım paylaşımını da mı beğenmeyeyim mesela? Yoksa bu hikayeye bakma durumu ile enerjinin alakası yok mu sence? Bence sadece kendi kafamdaki düşüncelerle alakalıdır. Ne kadar az aklıma gelirse o kadar iyi olmalı bu enerji açısından.

bunu yapan erkek olsa polisi çağır. şikayet et, uzaklaştırma aldır derdik. takıntılı ruh hastaları gibi yapışmışsınız adama . istemiyor sizi daha ne kadar belli edebilir ?
açıkça da söylemiyor demiş bence çok net . bi de şu var sırf yüzünüze karşı istemiyorum deme sebebi de egosu tatmin oluyor, uçuyordur havalarda

Karşı tarafı önemsiyorsak çok da fazla mutlu, sanki nispet yapar gibi abartı şeyler paylaşmaktan kaçınmak lazım bence. Çok itici duruyor. Sahte olduğu belli oluyor. İlişkiye de bağlı tabii ama önemli bir ilişki ise en azından ilk zamanlar normal hayatın akışındaki olağan şeyler yeterli. Çünkü hayat devam ediyor, iş okul, ev hepsi, görevler, sorumluluklar biz ayrıldık diye bitmiyor. Sen gittin ben çok mutluyum alt mesajı veren şeylerden ziyade ayrılık tazeyken en azından normal, hayatın devam ettiğini gösteren şeyler paylaşmak mantıklı.

İçinizdekileri dökmeyi çok dert ediyorsanız elinize kalem kağıt alıp ona söylemek istediğiniz her şeyi, bütün düşüncelerinizi sansürsüz yazabilir ve sonra da tamamen rahatladığınızı anladığınız an o kağıdı yırtıp atabilirsiniz. Gerçekte konuşmuşsunuz gibi rahatlatabiliyor insanı. Hem de fazlasıyla.

Peki bu enerji olayı sadece kendi kafamızdaki düşüncelerle mi ilgili? Hikayesine de mi bakmayalım paylaşımını da mı beğenmeyeyim mesela? Yoksa bu hikayeye bakma durumu ile enerjinin alakası yok mu sence? Bence sadece kendi kafamdaki düşüncelerle alakalıdır. Ne kadar az aklıma gelirse o kadar iyi olmalı bu enerji açısından.
Aynen düsüncelerle alakalı. Tamamen beyninin nörosu karsınızdaki insana yansır. Ama benim bu sözüm kopmayan baglarla alakalı. Bir bağ kopuyosa koptuğunu çok derinden hissedersin aklına da gelmez. Ama kopmayan bağ aklımızı mesgul eder. Çekim yasasını bilir misin bilmem çok sık yaşarım bunu. Bir kitap var “secret” onu okumanı tavsiye ederim.

Ben bu yaz ege’nin “yaz aşkım” sarkısına sardım. Bu şarkıyı yaz boyu dinle dinleye yaz aşklarım yazdı bana. Taa bilmem kaç bin yıl önceki yaz aşklarım bide. Özellikle aklımdan geçirdiklerimdi.
Her neyse kısaca düsünceler hayatımızı etkiler :) yani kitapta böyle yazıyor. Şu an ki yaşamımız önceki düsüncelerimizden kaynaklanıyormus bide. Kitabı kesinlikle oku.

Aynen düsüncelerle alakalı. Tamamen beyninin nörosu karsınızdaki insana yansır. Ama benim bu sözüm kopmayan baglarla alakalı. Bir bağ kopuyosa koptuğunu çok derinden hissedersin aklına da gelmez. Ama kopmayan bağ aklımızı mesgul eder. Çekim yasasını bilir misin bilmem çok sık yaşarım bunu. Bir kitap var “secret” onu okumanı tavsiye ederim.

Ben bu yaz ege’nin “yaz aşkım” sarkısına sardım. Bu şarkıyı yaz boyu dinle dinleye yaz aşklarım yazdı bana. Taa bilmem kaç bin yıl önceki yaz aşklarım bide. Özellikle aklımdan geçirdiklerimdi.
Her neyse kısaca düsünceler hayatımızı etkiler :) yani kitapta böyle yazıyor. Şu an ki yaşamımız önceki düsüncelerimizden kaynaklanıyormus bide. Kitabı kesinlikle oku.
Ya bir soru sormak istiyorum izninizle, soruyu sabote ediyorsam da kusura bakmayın konu sahibi.
Mesela şimdi bu enerji vs olayından pek anlamam ama bir süredir daha önce hiç düşünmediğim biri çok alakasız zamanlarda aklıma geliyor. Bir anda sesini duyuyor gibi oluyorum. Erkek tabii ve flört vs için de düşünmediğim biri idi ama aklıma düştü artık :D şizofren değilsem eğer bu dediğiniz gibi bir şey mi?

Ya bir soru sormak istiyorum izninizle, soruyu sabote ediyorsam da kusura bakmayın konu sahibi.
Mesela şimdi bu enerji vs olayından pek anlamam ama bir süredir daha önce hiç düşünmediğim biri çok alakasız zamanlarda aklıma geliyor. Bir anda sesini duyuyor gibi oluyorum. Erkek tabii ve flört vs için de düşünmediğim biri idi ama aklıma düştü artık :KK70: şizofren değilsem eğer bu dediğiniz gibi bir şey mi?
Eğer karsınızdaki insanın sesini duyar gibi oluyorsanız veya olur olmadık bir anda aklınıza düsüyorsa eğer onun sizi aklından geçirmesi veya adınızı anmasından kaynaklanıyormus. Yani o sizi rüyasında gördüğünde de oluyormus. Mesela bir kaç hafta önce eski flörtüm geldi aklıma hiç aklımdan geçirmem etmem düsünmem. Aklımda geldikten 5-6 gün sonra bana napıyosun diye mesaj attı. En son 3 sene önce konuşmusuzdur yani. Sonra bana dedi ki yurt dısındaymıs sergiye katılmıs bende ressamım. Sergiyi gezerken aklıma geldin seni andım diye bi sohbet geçti.

Yani cidden inanıyorum ben buna :) çok sık yaşıyorum.

yorumları okudum . ciddi ciddi aşık olmuşsunuz ama şimdi düşünün. olayları kendi açınızdan , onun açısından, etrafınız açısından.
siz aşıksınız seviyorsunuz , aşk olsun, ortak paylaşım, birbirinizin hayatında hayat arkadaşı olarak yer almak istiyorsunuz. belki o adam hayatında bu kadar sevilmedi , ben severim her haliyle diyorsunuz, gözünüzde yüceldikçe yüceliyor ,yükseliyor.

peki o? sarhoşken öpüşme, sanırım evine davet etmiş sizi, işyerinde birkaç laf atma falan var. ama size davranışlarına bakın. size, sizin sevginize değer vermiyor. işi düşünce iki cümleyle işini yaptırıyor. ya adamın kapısına , ayağına gitmişsiniz adam bahane bulmuş inmemiş. o kadar değer vermiyor. peki neden konuşmuyor? birçok sebebi olabilir . bence en olası sebep bu durum onun hoşuna gidiyor. egosunu okşuyor, ya bak fıstık gibi bir kızla öpüştüm, her dediğimi yapar, resmen ağzımın içine bakıyor, elimin altında bekliyor. şimdi konuşsak ona hayır dersem bu iş biterse ben ne olacam. bu kız giderse kim beni enerjisiyle, bakışlarıyla, ilgisiyle besleyecek?? gel desem gelecek bir kızı, ilgisini ,sevgisini,enerjisini , bana çalışmasını , erkek arkadaşlar arasındaki statümü, kapıma kadar gelmiş bir kızı kaybetmiş olacam.

peki dışardan ? kusura bakmayın önceki yorumumda ne dediysem aynı o şekilde görünüyor. sevginizi hafife aldığımdan değil, aksine fazla yoğun, fazla tek taraflı, fazla saplantılı ve tehlikeli . bunu erkek yapmış olsa potansiyel katil ,tacizci muamelesi görürdü. siz hemcinsimizsiniz diye ayırt edemem.

Eğer karsınızdaki insanın sesini duyar gibi oluyorsanız veya olur olmadık bir anda aklınıza düsüyorsa eğer onun sizi aklından geçirmesi veya adınızı anmasından kaynaklanıyormus. Yani o sizi rüyasında gördüğünde de oluyormus. Mesela bir kaç hafta önce eski flörtüm geldi aklıma hiç aklımdan geçirmem etmem düsünmem. Aklımda geldikten 5-6 gün sonra bana napıyosun diye mesaj attı. En son 3 sene önce konuşmusuzdur yani. Sonra bana dedi ki yurt dısındaymıs sergiye katılmıs bende ressamım. Sergiyi gezerken aklıma geldin seni andım diye bi sohbet geçti.

Yani cidden inanıyorum ben buna :) çok sık yaşıyorum.
Çok teşekkür ederim :)

Detayları hatırladığım kdarıyla aktaracğım, sizden başkası sormadı.
Evinde bir buluşma ile bir araya geldiğimiz, kendisinin personeli olan bir kadın bu 3 şahıs.ona dökülüyor, “ciddi ilişki düşünmüyorum, üzmek istemiyorum onu zaten bir ilişkim var “diyor. “Toscananın bana ilgisi mi var? Öyle bir şey varsa ben uzaklaşırım”diyor başta. O böyle konuştukça ben kızıp sinirlenip kendimi geri çekmiştim.Ben ona hamle yapmadığım halde, sanki ona hamle yapıyormuşum peşindeymişim gibi tribe giriyor. O arada aşırı gurur yapıp suratına bakmıyorum.benim kapı duvar olduğumu görünce zaman geçtikçe bu 3.şahsa benimle ilgili sorular soruyor, konuyu bana getiriyor alakasız şekilde.
Şımardığı bir sırada bu 3.şahıs benim hayatımda biri olduğunı söylüyor.Bingo!O ara bana bahanelerle mesaj atmaya başlıyor.Molalarda yemeklerde yanıma geliyor, bir bahaneyle beni arkadaşça evine davet ediyor.Önce reddediyorum ama ısrarcı oluyor başka bi arkadaşla evine gidiyoruz.Gitar çalıp eğleniyoruz medenice. O arada 3. Şahısa da bir haller olmaya başlıyor gereksiz triplere girmeye başlıyor.ne zaman konu ondan açılsa yeter bıktım bana bişey sorma diyor.Ona da kızdığını söylüyor.Bana sorma git toscanayla konuş bunları demiş güya.
Bizim beyfendi de “ben kadınlarla konuşamıyorum, lütfen sen söyle ben konuşamam” demiş.
Evine gittiğimi 3.şahsa söylememesini rica etmiştim, çünkü kıskandığını düşünmeye başlamıştım.Gidip söylemiş, hatta drmiş ki; “ben toscayı evime davet ettim.ama birisi daha vardı, yalnız değildik.eğer yalnız olsaydık o iş(sevişme) kesin olurdu” demiş.bu durumun sıkıntı yaratacğını düşünüyormuş.bu arada bakire olduğumu biliyor. Bunlar bir çırpıda aklıma gelenler
bu adam adi , düpedüz adi
evine tek gelen her kızı yatağa atıp skor mu tutuyormuş

Herkese merhaba.
Bu geceden itibaren bu adamı hayatımdan,kalbimden,aklımdan vs.söküp atıyorum.
Rezil ettim kendimi, küçük düşürdüm.Allah beni bildiği gibi yapsın.Anlamadım, anlamak istemedim, tezek var gibi düştüm işin peşine.Kimseleri sevmedim 3 yıl boyunca, kendimin hakkına girdim resmen.yorum yapanlara teşekkür ederim.

Herkese merhaba.
Rezil ettim kendimi, küçük düşürdüm.Allah beni bildiği gibi yapsın.Anlamadım, anlamak istemedim, tezek var gibi düştüm işin peşine.Kimseleri sevmedim 3 yıl boyunca, kendimin hakkına girdim resmen.yorum yapanlara teşekkür ederim.
Ne oldu konusabildin mi ki bi anda nasıl aldın bu kararı ama sevindim adına

Herkese merhaba.
Kararınıza sevindim ancak umarım bu kararı almanıza neden olan şey sizi çok uzmemistir.

Herkese merhaba.
Konuştunuz mu?

Boş verin, üzmeyin kendinizi. Sizin sevdiğiniz kadar sizi sevecek biri çıkar karşınıza umarım.

Herkese merhaba.
Bunu yaşaman gerekiyormuş.
Guzel birkapı senin icin aralaniyor.Kurtuldun o pislikten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X