İçimdeki ben dengesizleşen hayatım

Yanınızda olup sizi saatlerce dinlemek isterdim :)

Çocukluktan itibaren duygularınız bastırılması sonucu böyle olmuş suan ki haliniz sanırım ama bir yerden kendiniz için birşeyler yapmaya başlamalısınız. İlk başta da insanların ne dediğini bu kadar önemsememeye çalışın.

Size yardımcı olacak Dr.David Burns'un İyi Hissetmek kitabını önerebilirim.

Çocukluktan itibaren duygularınız bastırïlması sonucu böyle olmuş suan ki haliniz sanırım ama bir yerden kendiniz için birşeyler yapmaya başlamalısınız. İlk başta da insanların ne dediğini bu kadar önemsememeye çalışın.

Teşekkür ederim kitap için bide insanları dertlerimle sıkacağım gibi hissediyorum takıntılı olduğum için aynı zamanda mazoşist miyim neyim mutlu olduğum zaman sorun varmış gibi hissediyorum en sonunda bir yerden moral bozacak tartışma çıkarıyorum

Çocukluktan itibaren duygularınız bastırılması sonucu böyle olmuş suan ki haliniz sanırım ama bir yerden kendiniz için birşeyler yapmaya başlamalısınız. İlk başta da insanların ne dediğini bu kadar önemsememeye çalışın.

Mesela birisi aşırı sevgi gösterse hak etmediğimi düşünüyorum kendimi değersiz görüyorum böyle yapa yapa milletin gözünde de değersizleşiyorum

Mesela birisi aşırı sevgi gösterse hak etmediğimi düşünüyorum kendimi değersiz görüyorum böyle yapa yapa milletin gözünde de değersizleşiyorum
Bunlar için psikoloğa gitseniz aslında çok güzel olur.

Siz kendinize değer vermezseniz başkaları da vermez bir yerden sonra.

Siz kendinizden cok baskalarini dusunuyorsunuz. Yok suratlari asilir, yok benim derdimle alay ederler. Ne dusunurlerse dusunsunler, sen kendi icinden geldigi gibi davran. Sen uzulecegine onlar uzulsun. Canlari cehenneme onlarin

E tamam işte
Bunların farkındasınız ne güzel
Bundan sonra da” Önce ben” de dediniz mi tamam
Farkındayım ama bende değişen birşey olmuyor ozguvenlı istediğini elde eden kadınlara o kadar çok imreniyorum ki olmuyor kendime duvar örmüşüm çıkamıyorum dışına

Farkındayım ama bende değişen birşey olmuyor ozguvenlı istediğini elde eden kadınlara o kadar çok imreniyorum ki olmuyor kendime duvar örmüşüm çıkamıyorum dışına
Bir kere yapsanız gerisi gelir aslında
Birine söylemek istediğinizi içinizde tutmadan söylemek gibi mesela
O an,anlık içinizden nasıl gelirse düşünmeden sorgulamadan dan diye yapıştırın
Yarın başlayın

Bir kere yapsanız gerisi gelir aslında
Birine söylemek istediğinizi içinizde tutmadan söylemek gibi mesela
O an,anlık içinizden nasıl gelirse düşünmeden sorgulamadan dan diye yapıştırın
Yarın başlayın
O zaman çok kırıcı oluyorum dilimin ayarı yok ortasını bulamadım

O zaman çok kırıcı oluyorum dilimin ayarı yok ortasını bulamadım
Bir iki kırılsınlar artık
Şimdiye kadar sustuklarına saysınlar
Sonra ayarı bulursun
Zaten kendini ifade etmeye başladığında insanların sana yaklaşımı da düzelir
Bilirler sınırlarını ona göre davranırlar

Yaşınız küçükken bilemediniz.
O zamanlar için üzülmenin anlamı yok.
Ama artık bu hayatı böyle yaşamamak gerektiğini, kişinin en önce kendisini
düşünmesi gerektiğini anladınız.
Buna göre davranın, geç değil.
Yeni halinize de herkes alışır emin olun.

Yaşınız küçükken bilemediniz.
O zamanlar için üzülmenin anlamı yok.
Ama artık bu hayatı böyle yaşamamak gerektiğini, kişinin en önce kendisini
düşünmesi gerektiğini anladınız.
Buna göre davranın, geç değil.
Yeni halinize de herkes alışır emin olun.
Aslında hangisi benim onuda çözemedim alışkanlıklarımdan vazgecemıyorum bazen diyorum ne kadar dengesiz birisiyim ben diye

Samire bir boşanabilsen rahatlayacaksın aslında da onu da yapmak için şartlar müsait değil. Bence kendini değiştirmenin vakti gelmiş. Azıcık çirkef birşey olsan daha mutlu olacakmışsın gibi geliyor.

Bende çok içine kapanık biriydim çok sessizdim kalabalık yerlere giremezdim antidepresan iyi geldi sanki ikinci bi kişi oldum hiç konuşmayan ben akşama kadar konuşuyorum fakat bağımlılık yapıyor hiç başlamamak daha iyi psikologa gidin faydasını göreceksiniz ben de derdim aman ne gerek var herkesin dediğini diyecek ama öyle olmuyor

Back
X