• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimdeki boşluk: ilgi hastası mıyım?

bogakizii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.319
1.020
133
Merhaba kızlar yine ben,

Bu ara çok konu açtım fazlaca dertli olduğum bir dönemdeyim sanırım. Bu sefer derdim kendimim.

Kızlar 25 yaşındayım. Ortalama üstü bir dış görünüşüm var. Yurtdışı bağlantılarımın olduğu, iş gereği sık sık gidip geldiğim bir işim var. Yaşıma göre çok iyi bir maaşım var. Başarılıyım terfi alıyorum. İşyerimi çok seviyorum. Beğendiğim şeyleri maddiyatı düşünmeden alıp giyebiliyorum, istediğimi yiyip içebiliyorum. Yakınlarda yurtdışına taşınma durumum da var. Yani demek istediğim, çok şükür bir çok insanın yaşamak isteyeceği şekilde yaşıyorum hayatımı. Ama yine de içimde bir boşluk hissediyorum. Karşı cinsin benimle ilgilenmesini, beni beğenmesini istiyorum. Mesela geçen akşam bi çocukla yemek yedik, 3 gün oldu beni aramadı. Aslında ben de onu çok beğenmedim ama beğenilmemiş olmak benim canımı çok sıkıyor özgüvenimi düşürüyor. Başka karşı cinsle konuşup o boşluğu ya da ilgi açlığımı ya da tarif edemediğim o ihtiyacı giderme ihtiyacı hissediyorum. Hayatımda hep benimle ilgilenen, vakit geçirebileceğim bir erkek olsun istiyorum :(

Benim bu sıkıntımı çözmem lazım ama nasıl? Benim neyim var sizce?

Adamın peşinde koşmanızı hepimiz hatırlıyoruz zaten. Unutamadık. Sizi de uyardık o zaman. Sizin umrunuzda değil ki...

Adam sizi umursamıyor... siz de bizi...

Kendi kendine yetebilen bir insan olmayı ögrenin. Yurtdışına sonra yerlesirsiniz. Bunu ciddiyetle söylüyorum.

ayni durumdayiz bence yanlis kisilere ilgi duyuyoruz
sizinle ilgilenen coktur ama siz onlari begenmiyorsunuzdur
burnu havada sorunlu tipler ilginizi cekiyor buyuk ihtimalle

hayatınızda hiç aşık oldunuz mu?

O icinizdeki bosluk degil aslinda. Reddedilmenin verdigi ofkeyle hirs dolmus iciniz. Bosverip baska gemilere yelken acmayi ogrenmeniz gerek.

Adamın peşinde koşmanızı hepimiz hatırlıyoruz zaten. Unutamadık. Sizi de uyardık o zaman. Sizin umrunuzda değil ki...

Adam sizi umursamıyor... siz de bizi...

Kendi kendine yetebilen bir insan olmayı ögrenin. Yurtdışına sonra yerlesirsiniz. Bunu ciddiyetle söylüyorum.

İşte nasıl öğrenmeliyim sorum da bu ya zaten...

O icinizdeki bosluk degil aslinda. Reddedilmenin verdigi ofkeyle hirs dolmus iciniz. Bosverip baska gemilere yelken acmayi ogrenmeniz gerek.

Bu olay hiç olmadan önce de aynıydım ki, hayatımda bir erkek yokken sürekli bi flört arayışı içine giriyorum. Birilerinden etkilenip duruyorum saçma sapan.

Hayatımda hep benimle ilgilenen, vakit geçirebileceğim bir erkek olsun istiyorum :KK43:
Şu sözünüze hitaben evet olabilirsiniz.
Ama kusura bakmayın böyle bir dünya yok. Siz kendinizi mutlu edemedikçe bir erkek 7/24 ilgilense bile eksik hissedersiniz.

Bu kadar kafaya takıp dert etmek yerine akışına bırakın. Anlattığınız gibi bir hayatınız varsa zaten sizinle ilgilenen erkekler olacaktır. Flört edin. Tekrar görüşür müyüz, bana mesaj atacak mı diye düşünmeden buluşmalara gidin. Bırakın egonuzu okşasınlar böyle bir süre.

Farkında olmadan karşınızdaki erkeği ürkütüyor olabilirsiniz bu isteğinizle. “Bu kadın bana saracak sürekli ilgi, alaka bekleyecek” diye sinyal alıyor olabilirler.
Rahatlayın ve keyif almaya bakın. Gerisi zamanla gelir zaten.

Ya aslında yanlış noktaya odaklanmış herkes. Sorun o kişi değil ki, o kişi olmadan önce de böyleydi. Hayatımda hep flört edebileceğim birilerini arıyorum istemsizce. Boş kalamıyorum yani :(

Çok yakın değiliz ama bizimle ilgilenir elinden geldiğince
Bununla bir sekilde ilgisi oldugunu dusunuyorum. Eksik olan birseyleri bu sekilde dolduruyorsunuz. Bu eksiklik de sevgi ve sevilmediginiz icin de ozguvensizsiniz. Herkes sizin gibi etkilenecek diye birsey demiyorum ama bence siz babanizla olan iliskinizdeki eksiklikler yuzunden su an bunlari yapiyorsunuz.

Ya aslında yanlış noktaya odaklanmış herkes. Sorun o kişi değil ki, o kişi olmadan önce de böyleydi. Hayatımda hep flört edebileceğim birilerini arıyorum istemsizce. Boş kalamıyorum yani :KK43:
ben de oyleyim iste ama o ilgiyi genelde yanlis kisilerden istiyorum.
benle ilgilenmek isteyenleri geri cevirirken ama onlari da ben begenmiyorum.
sonra da benim begendiklerim niye benimle ilgilenmiyor diye bunaliyorum.

Bu erkekleri neden bu kadar dert ediyoruz anlamiyorum. Mis gibi hayatin var ye ic gez illa bi erkege mi muhtacsin? Bence degilsin. Hem sen herkesi begenmiyosun, herkeste seni begenmeyebilir bunda gariplik yok. Cok begenmediysen o kisiyi takmanda anlamsiz. Bana 25 yasimi verseler.. ki o zaman bekardim bak nasil yasardim o hayati. Cok guzel ogrencilik yillarim oldu inkar edemem, ama elden gidince neden daha fazla tadini cikarmadim diyorsun.. o yuzden sana bi teyze tavsiyesi.. kiymetini bil bu gunlerin

Aynen benim problemimde bu. Burnu havadakileri beğenmek. Sonuç yalnızlık..

Sevme,sevilme ve ilgi görme ihtiyacı hepimizde var, bunu neden bir sorun olarak değerlendiriyorsunuz? Sorun ancak şu noktada başlayabilir; eğer hayatınızda bir erkek yok diye sürekli mutsuzsanız, sosyalliğiniz sadece duygusal buluşmalarla sınırlıysa, çok yeni tanıştığınız birine bile hemen sarıyorsanız bunlar elbette hayat kalitenizi düşürür. ‘Hayatımda bir erkek olursa ve benimle sürekli ilgilenirse mutlu olurum’ bu cümlenin gerçekliği üzerine biraz düşünün bence. Evet hayatınızda iyi giden bir ilişki olursa mutlu olabilirsiniz bu bir seçenek ama tek seçenek değil. Üstelik çok sevse bile hiç kimse sürekli sizinle ilgilenemez, doğal olarak bu boşluk duygusunun yarattığı hisle başedecek başka mekanizmalar geliştirmelisiniz. Bunu da kendinizi tanıyarak, tek başınıza varolarak yapabilirsiniz. Kısacası kişisel gelişiminize biraz yatırım yapın ve kendinize bir yaşam biçimi yaratın.

Önceki konularınızi bilmiyorum. İlk defa bunu okudum. Burada yazılan "kendi hayatına bak önce" sözünden daha farklı düşünüyorum.

Siz doğanın bir parçası olan "sevmek ve sevilmek" istiyorsunuz. Bu çok doğal, hiçbir ters bir durum yok. Ayrıca belirli bir yaştan sonra hormonlarımiz da devreye girer ve cinselliği de yaşamamız gerektiğinig evlenip çocuk sahibi olmamız gerektigini hatırlatır beyninize.

Arayış icinde olmanızda bir terslik yok. İstediğinizle flört edin, hatta yurtdışında olacak olmanız çok daha iyi, kendinize zarar vermediginiz sürece bir problem görmüyorum.

Mesleğiniz de var, gönlünüzce gezin tozun, ve evet size ilgi gösteren o kişi olunca o boşluk dolacak.

Dediğim gibi, bu tamamen doğal hormonal bir durum, istediğiniz kadar kariyer yapın, doganiza aykırı davranamazsiniz.

Back
X