• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimdeki bu hissi nasıl atıcam

papatyamgm1

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15
Puanlar
8
Bundan 10 seneki önce 17 18 yasımdaki yaptığım hatalar şuan içime öyle bir dert oluyorki kendimden nefret ediyorum.
Nasıl yapmışım annemin babamın yüzüne nasıl bakmışım nasıl cesaret etmişim
Öyle bi yapıya sahibimki kime sorsalar o kız öyle bişi yapmaz derler ama ben yaptım yasadım gizli gizli buluşup o zamanlardaki sevgili dediğimle aynı yatağa girip birlikte oldum ileriyi hiç düşünmeden ve şimdi başka biriyle evliyim yüzüne baktıkça ihanet etmişim gibiyim içime daraltılar basıyor napıcam bilemiyorum
Otururken annemin babanın eşimin yüzüne baktıkça harap oluyorum

Eşin de sevişmiştir o niye vicdan azabı çekmiyor sence ?
Cevap vereyim toplumun errrkek çocuklarına geçtiği torpil yüzünden
Çok dert ediyorsan eşine söyle daha büyük derdin olur
Kendime kızıyorum beni kşme sorsalar sessiz sakin bi kız derler ama ben hayattaki en büyük hatayı yaptım

Bilmiyorum her gece ağlıyorum ondan başkasıyla aynı şeyleri yaptım diye
Eşinizle ilgili konu açmışsınız, iş yerindeki bir kadınla gayet laubali konuşmaları var.
Adam evliyken her haltı yiyecek kıvama gelmiş, siz on yıl önce yaşadığınız ilişki için, eşime bunu nasıl yaptım mantığıyla her gece ağlayın.
Allah akıl fikir versin gerçekten.

Daha çocuk yaşta aklı bir karış havada dünyayı farklı gören gençliğine mi kızıyorsun
Bence afet gitsin
Çalmamış kimseye zarar vermemişsin
Şuanki değerlerine aykırı anlaşılan
Ama 16 17 yaşındaki senin bundan haberi yok

Daha çocuk yaşta aklı bir karış havada dünyayı farklı gören gençliğine mi kızıyorsun
Bence afet gitsin
Çalmamış kimseye zarar vermemişsin
Şuanki değerlerine aykırı anlaşılan
Ama 16 17 yaşındaki senin bundan haberi yok
Yolda yürürken sanki herkes bana bakıyor zamanında bu kız bunla konuşuyordu öyle böyle şeyler yaptı diye şeyler geçiyorum aklımdan

Eşinizle ilgili konu açmışsınız, iş yerindeki bir kadınla gayet laubali konuşmaları var.
Adam evliyken her haltı yiyecek kıvama gelmiş, siz on yıl önce yaşadığınız ilişki için, eşime bunu nasıl yaptım mantığıyla her gece ağlayın.
Allah akıl fikir versin gerçekten.
Bilmiyorum namus bu diyorum en kötü şey

Bilmiyorum namus bu diyorum en kötü şey
Sizle evliyken ne yaptığını bilmediğiniz gevşek kocanız fosur fosur uyuyordur şimdi. Namus ona işlemiyor maşallah. Hiç sağlıklı düşünemiyorsunuz.

Yolda yürürken sanki herkes bana bakıyor zamanında bu kız bunla konuşuyordu öyle böyle şeyler yaptı diye şeyler geçiyorum aklımdan
Tedavi olmalısınız. Bu kendi kendinize yeneceğiniz bir şey olmaktan çıkmış. Ne yazılsa namus, en önemli şey deyip duracaksınız anlaşılam.

Namus bu mu? Eski Turk filmlerindeydi o namus. Esiniz size sorduysa ve siz yalan soylediyseniz belki bu konusulabilir ama beyaz yalan olarak da kabul edilebilir. Veya kandirdiysaniz bu da konusulabilir. 16 yasinizda yasadiginiz sey icin 16 yasinda evlendirilmis de olabilirdiniz ki belki de oyle olmustur, bilemedim. Ama tam simdi bu cukura niye dustunuz onu bulun. 16 yasinizda yasadiginiz seyi dusunmek sonra da dusundugunuz icin kendinizi suclu hissedip vicdan azabinizi mi tetikliyorsunuz acaba. Esinizle mutsuz musunuz?

Back
X