- Emoji Skoru
- 27.716
- Puanlar
- 748
- Konu Sahibi papatyamgm1
o zamanki sevgilini özlüyor olduğun için mi pişmanlık hissediyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bilsemO zamanlar bir sorun yoktu şimdi sorun olan ne niye geçmişe takıldınız?
Aslaa tiksiniyorum kendimden aklıma geldikçeo zamanki sevgilini özlüyor olduğun için mi pişmanlık hissediyorsun
Fazla fatmagülsün ya böyle yaşanmaz olmuş bitmiş işte düşünüp durmanın ne manası var geçmişi değiştiremeceğine göreYolda yürürken sanki herkes bana bakıyor zamanında bu kız bunla konuşuyordu öyle böyle şeyler yaptı diye şeyler geçiyorum aklımdan
Eşine yalan söylediğin için vicdanın rahat değil sanırım. Bence psikoloğa falan git neden kendine bu kadsr işkence ediyorsun git bakalım ne diyecek.Sanki ortaya çıkcakmıs gibi herkes bilcekmiş gibi düşünüyorum
Gittim geçmişi çok düşünüyorum diye ilaç verdi ama bıraktım yemeyi
Gittim geçmişi çok düşünüyorum diye ilaç verdi ama bıraktım yemeyi
Cocukluk mu :))) hangi çocuğun aklina gelir sürtünmek ilahi ahahha. Baya gencligin ergenligin zirvesindesin 17-18 yasinda. Çiftleşme aşkıyla vucudun tam gaz ilerledigi yas tabi duramazsin. Vala ben o yaslardaki cinsel iliskilerimden aldigim haz icin su an birikimimim %90 inini veririm oyle söyleyim. Ölmeyecek kadarini ayirsam yeterNasıl söylenir bilmiyorum ama aynı yatakta yatıyorsun o çocukluk kafasıyla sürtünme gibi bişiler yaşıyorsun bi kaç defa
he birlikte olmadınız yaniNasıl söylenir bilmiyorum ama aynı yatakta yatıyorsun o çocukluk kafasıyla sürtünme gibi bişiler yaşıyorsun bi kaç defa
Doktora git burası sana çözüm değil, saçma sapan bir düşünceye saplanıp kalmışsın biz sana yardım edemeyiz. Tedavi oluyorsan da işe yaramıyor belli ki , başka bir doktora gitGeçiyor gibi oluyor ama sonra içime bidaha kurt düşüyor rahatlamak istiyorum
Öfff bu devirde.kocaya giderken sorun yoktu şimdi mi sorun olduBundan 10 seneki önce 17 18 yasımdaki yaptığım hatalar şuan içime öyle bir dert oluyorki kendimden nefret ediyorum.
Nasıl yapmışım annemin babamın yüzüne nasıl bakmışım nasıl cesaret etmişim
Öyle bi yapıya sahibimki kime sorsalar o kız öyle bişi yapmaz derler ama ben yaptım yasadım gizli gizli buluşup o zamanlardaki sevgili dediğimle aynı yatağa girip birlikte oldum ileriyi hiç düşünmeden ve şimdi başka biriyle evliyim yüzüne baktıkça ihanet etmişim gibiyim içime daraltılar basıyor napıcam bilemiyorum
Otururken annemin babanın eşimin yüzüne baktıkça harap oluyorum
Tedavi olYolda yürürken sanki herkes bana bakıyor zamanında bu kız bunla konuşuyordu öyle böyle şeyler yaptı diye şeyler geçiyorum aklımdan
kocanın senden başkasıyla yapmadığına nasıl bu kadar eminsin de harap ediyorsun kendini?Bilmiyorum her gece ağlıyorum ondan başkasıyla aynı şeyleri yaptım diye