• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimdeki bu hissi nasıl atıcam

Yolda yürürken sanki herkes bana bakıyor zamanında bu kız bunla konuşuyordu öyle böyle şeyler yaptı diye şeyler geçiyorum aklımdan
Fazla fatmagülsün ya böyle yaşanmaz olmuş bitmiş işte düşünüp durmanın ne manası var geçmişi değiştiremeceğine göre

Sanki ortaya çıkcakmıs gibi herkes bilcekmiş gibi düşünüyorum
Eşine yalan söylediğin için vicdanın rahat değil sanırım. Bence psikoloğa falan git neden kendine bu kadsr işkence ediyorsun git bakalım ne diyecek.
Ama şunu bil ne burada yazılanlar ne psikologun dedikleri sen kendi bakış açını değiştirmediğin sürece etkili olmaz. Kendin de biraz düşünce yapını değiştirmeye çalış eğitebilirsin kendini.

Nasıl söylenir bilmiyorum ama aynı yatakta yatıyorsun o çocukluk kafasıyla sürtünme gibi bişiler yaşıyorsun bi kaç defa
Cocukluk mu :))) hangi çocuğun aklina gelir sürtünmek ilahi ahahha. Baya gencligin ergenligin zirvesindesin 17-18 yasinda. Çiftleşme aşkıyla vucudun tam gaz ilerledigi yas tabi duramazsin. Vala ben o yaslardaki cinsel iliskilerimden aldigim haz icin su an birikimimim %90 inini veririm oyle söyleyim. Ölmeyecek kadarini ayirsam yeter 😆 ne yaptiysan iyi ki yapmissin severek sevmeyerek tutkuyla ya da merakla. Yanina kar. Evlendikten sonra yapilmiyor malum :))

“İçinizde kim günahsızsa, ilk taşı o atsın!”

Ya pardon ama kocan senden önce neler yaşadı acaba?

Ve hala neler yaşıyor acaba bunu biliyor muyuz?

Suçluluk duyman için sebep nedir?

Bu soruya hangi cevabı verirsen ver, ilk üç cümleyi oku.

Nasıl söylenir bilmiyorum ama aynı yatakta yatıyorsun o çocukluk kafasıyla sürtünme gibi bişiler yaşıyorsun bi kaç defa
he birlikte olmadınız yani
bende diyorum bu adam nasıl anlamadı ilk ilişkide (eşiniz yani)
kimbilir o neler yaşadı.. amaaan sallayın ya

Geçiyor gibi oluyor ama sonra içime bidaha kurt düşüyor rahatlamak istiyorum
Doktora git burası sana çözüm değil, saçma sapan bir düşünceye saplanıp kalmışsın biz sana yardım edemeyiz. Tedavi oluyorsan da işe yaramıyor belli ki , başka bir doktora git

İlgi mi istiyorsun? Yıllar önce olmuş bitmiş ve senden başka kimseyi ilgilendirmeyen, zaten eşinin de sorgulamadığı bir şeyi hâlâ düşünüp bir de anlatmayı düşünmen normal mi sence?

Öfff bu
Bundan 10 seneki önce 17 18 yasımdaki yaptığım hatalar şuan içime öyle bir dert oluyorki kendimden nefret ediyorum.
Nasıl yapmışım annemin babamın yüzüne nasıl bakmışım nasıl cesaret etmişim
Öyle bi yapıya sahibimki kime sorsalar o kız öyle bişi yapmaz derler ama ben yaptım yasadım gizli gizli buluşup o zamanlardaki sevgili dediğimle aynı yatağa girip birlikte oldum ileriyi hiç düşünmeden ve şimdi başka biriyle evliyim yüzüne baktıkça ihanet etmişim gibiyim içime daraltılar basıyor napıcam bilemiyorum
Otururken annemin babanın eşimin yüzüne baktıkça harap oluyorum
Öfff bu devirde.kocaya giderken sorun yoktu şimdi mi sorun oldu😁

Hayatınızda bile olmayan birine nasıl ihanet etmiş olabilirsiniz? Acilen psikolog desteği alın. Kaç sene geçmiş üzerinden, bu kadar takılı kalmanız normal değil. Diyelim ki hata yaptınız. Herkes hata yapabilir. Önemli olan fark edip, düzeltilebilen bir şeyse düzeltip yolunuza bakmanız. Sizin durumunuzda ise yaptıklarınız kimseyi ilgilendirmez. Kimseye zarar vermemişsiniz. Sakın kendinizi gazlayıp suçluluk duygusuyla falan eşinize vs açılmayın. Durduk yere kendinizi aldatan konumuna sokarsınız. Bitmiş gitmiş şeyi abartıp peşine düşmeyin bu kadar. Ve tekrar söylüyorum kendi iyiliğiniz için bir psikologla görüşün.

Dinde bile tövbe etme diye birşey var. Tövbe ediyorsun gerisi yaradana kalıyor. Geçmişe takılı kalmamak için güzel bir yol…

bunların da faydası olmamış, yapmanız gereken basit ; Doktorun verdiği ilaçları kullanmalısınız. İlaçta sorun oldu diyorsunuz, onu bize değil doktora söylersiniz ve ilacınızı ayarlar…

Tahmin ettiğimizden de psikolojik sorunlu birey çok ya. Allah şifa versin ne diyelim 🙄

Siz düzenli aralıklarla bu konuyu açıp ne okumak görmek istiyorsunuz? Muhasebeciye beni özledin mi diyen, çikolata çay muhabbeti yapan kocanız için mi vicdan azabı çekiyorsunuz? Siz bekar genç kız olarak sevgilinizle flört etmişsiniz, kocanız evli çocuklu haliyle fingirdiyor. Kendiniz için gidin terapistlerden yardım alın, 10 küsür sene geçmiş olayı bugün yapmış gibi yaşıyorsunuz.

Psikoloğa gittim ilaç verdi yalanını da sıkmayın artık. Psikologlar ilaç yazmıyor. Sorunun kaynağına inelim, hastayı hastalıklı düşüncelerden kurtaralım, düzenli bir tedavi uygulayalım dememiş, verelim ilacı gitsin başımızdan demişler.

Back
X