- Emoji Skoru
- 7.566
- Puanlar
- 398
- Konu Sahibi papatyamgm1
Erkeklerin büyük çoğunluğu bu kadar düşünülmeyi hak etmiyor gerçekten.Bilmiyorum her gece ağlıyorum ondan başkasıyla aynı şeyleri yaptım diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkeklerin büyük çoğunluğu bu kadar düşünülmeyi hak etmiyor gerçekten.Bilmiyorum her gece ağlıyorum ondan başkasıyla aynı şeyleri yaptım diye
Sen niye geçmişi kurcaliyorsun gecmis gecmiste kaldi. Gecmisin olmasa suanki zamanin olmazdi önüne bak guzel seyler dusunGittim geçmişi çok düşünüyorum diye ilaç verdi ama bıraktım yemeyi
Eşimle çok mutluyum mutlu olduğum için böyle birşeyi nasıl yaptım diye sıkıntıya giriyorum aklıma geliyor durduk yere 22 yasında evlendim o zamanlar hiç aklıma dahi gelmiyorduNamus bu mu? Eski Turk filmlerindeydi o namus. Esiniz size sorduysa ve siz yalan soylediyseniz belki bu konusulabilir ama beyaz yalan olarak da kabul edilebilir. Veya kandirdiysaniz bu da konusulabilir. 16 yasinizda yasadiginiz sey icin 16 yasinda evlendirilmis de olabilirdiniz ki belki de oyle olmustur, bilemedim. Ama tam simdi bu cukura niye dustunuz onu bulun. 16 yasinizda yasadiginiz seyi dusunmek sonra da dusundugunuz icin kendinizi suclu hissedip vicdan azabinizi mi tetikliyorsunuz acaba. Esinizle mutsuz musunuz?
O zaman "o zamanlarda sevgili dediginiz" kisiyi sevmis olmaniz da zaten ihanet kspsamina giriyorBundan 10 seneki önce 17 18 yasımdaki yaptığım hatalar şuan içime öyle bir dert oluyorki kendimden nefret ediyorum.
Nasıl yapmışım annemin babamın yüzüne nasıl bakmışım nasıl cesaret etmişim
Öyle bi yapıya sahibimki kime sorsalar o kız öyle bişi yapmaz derler ama ben yaptım yasadım gizli gizli buluşup o zamanlardaki sevgili dediğimle aynı yatağa girip birlikte oldum ileriyi hiç düşünmeden ve şimdi başka biriyle evliyim yüzüne baktıkça ihanet etmişim gibiyim içime daraltılar basıyor napıcam bilemiyorum
Otururken annemin babanın eşimin yüzüne baktıkça harap oluyorum
Sanki ortaya çıkcakmıs gibi herkes bilcekmiş gibi düşünüyorumSen niye geçmişi kurcaliyorsun gecmis gecmiste kaldi. Gecmisin olmasa suanki zamanin olmazdi önüne bak guzel seyler dusun
NasılO zaman "o zamanlarda sevgili dediginiz" kisiyi sevmis olmaniz da zaten ihanet kspsamina giriyor![]()
Bilince ne degisecek esin biliyor olmasi lazin iliskiye girdiysen daha onceSanki ortaya çıkcakmıs gibi herkes bilcekmiş gibi düşünüyorum
nasıl bi kadınsın yaBilmiyorum namus bu diyorum en kötü şey
sizin mantiginizdan yola cikarak bu sonuca variliyor. yani onceden baskasini sevmis olmaktan da utanc duyun o zaman, kalbinizi baskasina acmissiniz
Bilmiyor nasıl bilsin böyle bi şeyiBilince ne degisecek esin biliyor olmasi lazin iliskiye girdiysen daha once
Kocan nasıl fark etmedi peki bunu?Geçiyor gibi oluyor ama sonra içime bidaha kurt düşüyor rahatlamak istiyorum
Böyle bir şeyin konusu dahi açılmadı o kadar güveniyordur banaBakın bence sizin bu olayı bu kadar takmanızın ve anksiyete krizleri geçirmenizin sebebi muhtemelen eşinize evlenmeden önce başka kimseyle birlikte olmadım falan dediğiniz içindir, öyle tahmin ediyorum, yanlışsa yanlış diyin lütfen. Eğer öyle ise bile geçmişiniz için kimseye bir borcunuz yok, size bu güne kadar yaptıklarıyla çoktan öne geçmiştir onun günahları, üstte biri yazmış zaten sadakatsiz bir herif olduğunu.
Yataga girdim birlikte oldum demissin kocan daha once biriyle birlikte olup olmadigini ilk iliskide nasil anlamadi yaBilmiyor nasıl bilsin böyle bi şeyi
Nasıl söylenir bilmiyorum ama aynı yatakta yatıyorsun o çocukluk kafasıyla sürtünme gibi bişiler yaşıyorsun bi kaç defaKocan nasıl fark etmedi peki bunu?
Yataga girdim birlikte oldum demissin kocan daha once biriyle birlikte olup olmadigini ilk iliskide nasil anlamadi y
Herşeyi yazamıyorum burda açık açıkYataga girdim birlikte oldum demissin kocan daha once biriyle birlikte olup olmadigini ilk iliskide nasil anlamadi ya
O zamanlar bir sorun yoktu şimdi sorun olan ne niye geçmişe takıldınız?Bundan 10 seneki önce 17 18 yasımdaki yaptığım hatalar şuan içime öyle bir dert oluyorki kendimden nefret ediyorum.
Nasıl yapmışım annemin babamın yüzüne nasıl bakmışım nasıl cesaret etmişim
Öyle bi yapıya sahibimki kime sorsalar o kız öyle bişi yapmaz derler ama ben yaptım yasadım gizli gizli buluşup o zamanlardaki sevgili dediğimle aynı yatağa girip birlikte oldum ileriyi hiç düşünmeden ve şimdi başka biriyle evliyim yüzüne baktıkça ihanet etmişim gibiyim içime daraltılar basıyor napıcam bilemiyorum
Otururken annemin babanın eşimin yüzüne baktıkça harap oluyorum