• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimdeki bu hissi nasıl atıcam

Namus bu mu? Eski Turk filmlerindeydi o namus. Esiniz size sorduysa ve siz yalan soylediyseniz belki bu konusulabilir ama beyaz yalan olarak da kabul edilebilir. Veya kandirdiysaniz bu da konusulabilir. 16 yasinizda yasadiginiz sey icin 16 yasinda evlendirilmis de olabilirdiniz ki belki de oyle olmustur, bilemedim. Ama tam simdi bu cukura niye dustunuz onu bulun. 16 yasinizda yasadiginiz seyi dusunmek sonra da dusundugunuz icin kendinizi suclu hissedip vicdan azabinizi mi tetikliyorsunuz acaba. Esinizle mutsuz musunuz?
Eşimle çok mutluyum mutlu olduğum için böyle birşeyi nasıl yaptım diye sıkıntıya giriyorum aklıma geliyor durduk yere 22 yasında evlendim o zamanlar hiç aklıma dahi gelmiyordu

Bundan 10 seneki önce 17 18 yasımdaki yaptığım hatalar şuan içime öyle bir dert oluyorki kendimden nefret ediyorum.
Nasıl yapmışım annemin babamın yüzüne nasıl bakmışım nasıl cesaret etmişim
Öyle bi yapıya sahibimki kime sorsalar o kız öyle bişi yapmaz derler ama ben yaptım yasadım gizli gizli buluşup o zamanlardaki sevgili dediğimle aynı yatağa girip birlikte oldum ileriyi hiç düşünmeden ve şimdi başka biriyle evliyim yüzüne baktıkça ihanet etmişim gibiyim içime daraltılar basıyor napıcam bilemiyorum
Otururken annemin babanın eşimin yüzüne baktıkça harap oluyorum
O zaman "o zamanlarda sevgili dediginiz" kisiyi sevmis olmaniz da zaten ihanet kspsamina giriyor 🤪

Bakın bence sizin bu olayı bu kadar takmanızın ve anksiyete krizleri geçirmenizin sebebi muhtemelen eşinize evlenmeden önce başka kimseyle birlikte olmadım falan dediğiniz içindir, öyle tahmin ediyorum, yanlışsa yanlış diyin lütfen. Eğer öyle ise bile geçmişiniz için kimseye bir borcunuz yok, size bu güne kadar yaptıklarıyla çoktan öne geçmiştir onun günahları, üstte biri yazmış zaten sadakatsiz bir herif olduğunu.

Bakın bence sizin bu olayı bu kadar takmanızın ve anksiyete krizleri geçirmenizin sebebi muhtemelen eşinize evlenmeden önce başka kimseyle birlikte olmadım falan dediğiniz içindir, öyle tahmin ediyorum, yanlışsa yanlış diyin lütfen. Eğer öyle ise bile geçmişiniz için kimseye bir borcunuz yok, size bu güne kadar yaptıklarıyla çoktan öne geçmiştir onun günahları, üstte biri yazmış zaten sadakatsiz bir herif olduğunu.
Böyle bir şeyin konusu dahi açılmadı o kadar güveniyordur bana

Öfffff gerçekten çok sıkıyor beni bu Nuh nebiden kalma kafaların açtığı konular.
“Kirlendim ben annemin babamın suratıma bakamam” kafaları.
1950lerden fırlamış bir köy dramı çekmekten zevk alıyorsunuz ya

Bundan 10 seneki önce 17 18 yasımdaki yaptığım hatalar şuan içime öyle bir dert oluyorki kendimden nefret ediyorum.
Nasıl yapmışım annemin babamın yüzüne nasıl bakmışım nasıl cesaret etmişim
Öyle bi yapıya sahibimki kime sorsalar o kız öyle bişi yapmaz derler ama ben yaptım yasadım gizli gizli buluşup o zamanlardaki sevgili dediğimle aynı yatağa girip birlikte oldum ileriyi hiç düşünmeden ve şimdi başka biriyle evliyim yüzüne baktıkça ihanet etmişim gibiyim içime daraltılar basıyor napıcam bilemiyorum
Otururken annemin babanın eşimin yüzüne baktıkça harap oluyorum
O zamanlar bir sorun yoktu şimdi sorun olan ne niye geçmişe takıldınız?

Okb olmuşsunuz maalesef. Takıntılı hastalıklı düşünceler bunlar.
Ya doktora gidin ya da kafanızın içinden çıkmanın yollarini bulun. 10 yıl öncesinin günahıyla yaşayıp kendini harap etmek normal değil asla. Herkes hata yapar kendini affet inançlıysan geçmişin için tövbe et olmamış bil önüne bak bitti. Yani dini duygularla kötü hissediyorsan bile tövbe edip olmamış bilmek bu işin raconudur zaten. Kimseyi aldatmamissin, calmamis cirpmamissin bunu görmen kendine gelmen lazim acil.

Back
X