• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimdeki bu hissi nasıl atıcam

Bakın bence sizin bu olayı bu kadar takmanızın ve anksiyete krizleri geçirmenizin sebebi muhtemelen eşinize evlenmeden önce başka kimseyle birlikte olmadım falan dediğiniz içindir, öyle tahmin ediyorum, yanlışsa yanlış diyin lütfen. Eğer öyle ise bile geçmişiniz için kimseye bir borcunuz yok, size bu güne kadar yaptıklarıyla çoktan öne geçmiştir onun günahları, üstte biri yazmış zaten sadakatsiz bir herif olduğunu.
Daha önce ilişkiye girmişse zaten anlamıştır eşi.Şuanda neyi kurcalıyor konu sahibi anlamadım.

Bundan 10 seneki önce 17 18 yasımdaki yaptığım hatalar şuan içime öyle bir dert oluyorki kendimden nefret ediyorum.
Nasıl yapmışım annemin babamın yüzüne nasıl bakmışım nasıl cesaret etmişim
Öyle bi yapıya sahibimki kime sorsalar o kız öyle bişi yapmaz derler ama ben yaptım yasadım gizli gizli buluşup o zamanlardaki sevgili dediğimle aynı yatağa girip birlikte oldum ileriyi hiç düşünmeden ve şimdi başka biriyle evliyim yüzüne baktıkça ihanet etmişim gibiyim içime daraltılar basıyor napıcam bilemiyorum
Otururken annemin babanın eşimin yüzüne baktıkça harap oluyorum
Ööööff. Seni at çöpe, ye kendi kendini hadi de. NOLUR ÇOCUK YAPMA. Şu hastalıklı kafaların yetiştirdiği erkek çocukları katil kız çocukları da aciz oluyor. LÜTFEN ANNE OLMA. ANNE OLACAK MENTAL SAĞLIĞIN YOK. ÇOCUĞUN VARSA DERHAL KENDİNİ HASTANEYE YATIR. Biz savaştıkça cehalet burnumuza burnumuza giriyor ya sabır. Dramadan mı besleniyorsunuz gözyaşı mı içiyorsunuz bu ne zekasızlık ya vallahi saçımı başımı yolucam yıl olmuş 2026

Aslaa tiksiniyorum kendimden aklıma geldikçe

Gençlik kanı çılgın gibi akarken yaşanan şeylerin heyecanı kalbinin sesinden kendini bile duymamışsındır.
Tam bir ilişki yaşamadığın için pişmanlık duyuyor olabilirsin. Sürtünmek böyle unutulmaz yaptıysa.

Back
X