içimdeki canavar :(

bence bu gidişle hasta olursun, herkesin kendi evinde oturacağı bir formul bulun, yani bir ev de bir kadın olmalı, sizin evde üç kadın, yani sağlıklı kalman mümkün değil

böyle bir ortamda böyle olman çok normal kuzum.
ama böyle bir evlilik evlilik değil.
temizlik ve düzen açısından çok dikkatli olmak zorunda değilsin.
siz aile olarak beraber ayakta kalmalısınız. eşin sana çok destek olmalı anne kadar ilgili olmalı.
çocuklarını kreşe verirsen veya parasını verip bir yardımcıyla çalışırsan ev düzenin aile düzenine döner.
benim annem çalışırken 3 çocuğu küçük kasabalarda, okulu, kreşi olmayan yerlerde kv, anne desteği olmadan büyütebildiyse herkes yapar. sırf aile olduğumuzu hissedelim diye yaptı bu fedakarlığı.
oysa amcamlar tam sizin gibiydi. evde kaos karmaşa, başka başka insanlar...
bir gün evinde zor dayandım sonra kaçtım. böyle bir karmaşıklık olamaz. felaketti.
amcama banka veya bakkal çırağı gözüyle bakıyorlardı. anne-baba olarak çocuğun üzerinde hükümleri bile yoktu.
özel hayat, aile ile geçirilen zaman asla olmadı. yıpranmış iki enkaz kaldı onlardan sadece.

nasıl yani kv kp çocuklar için gelip 20 gün kadar mı kalıyorlar sizde annenizde size gelip çocuklara mı bakıyor

çocuklar 2 bucuk yaşında 4 yaşından sonra kreşe başlatabiliyorum cnm az kaldı düzenimi kurmaya inşallah.

bence bu gidişle hasta olursun, herkesin kendi evinde oturacağı bir formul bulun, yani bir ev de bir kadın olmalı, sizin evde üç kadın, yani sağlıklı kalman mümkün değil
vallahi canım kafayı sıyırdım artık sağlığımdan olmaktan korkuyorum aynen.Eşim keyfine göre cağırıyor herkesi.Akşam o elinde telefon ben mutfakta annem tv karşısında cocuklar mutfakta dünyaları karıştırıyor cocuklarla da cok ilgilenmiyor eşim bağrış çağrış kavga çıkıyor sürekli.

Ben 3 gunde cildirirdim net. Esinizle paylasin bu durumu ortak bi cozum bulmaya calisin. Anlamadigim anneniz varken esinizin anne babasina gerek kalmaz diye dusunuyorum neden gelip bide 20 gun kaliyorlar ki dusuncesizlikten baska bir sey degil. psikolojik destek de alabilirsiniz rahatlatir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…