- 2 Şubat 2017
- 3.342
- 3.491
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
en yakın zamanda olan yine bana oldu canım yaBu durumu eşine Paylaş bence. Birlikte çözüm bulun. Ben de olsam Canavara dönüşürdüm kendini suçlama. Iyi değilim de anlat. Psikolog da çözüm olabilir tabi. Destek almakta fayda var
kendimi toparlayamıyorum artık sinilrlerime hakim olamıyorum destek iyi gelir inşallah.çok normal
Cok basit kv gelmeyecek ya da siraya bindirecekler bakma isini.O kalabalikta isinin bitmesi mumkun degil zatenİçimdeki canavar hafta sonları ortaya çıkıyor arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacım çok var bana çok iyi geliyorsunuz.8-5 çalışıyorum Eve yetişemiyorum.Çocuklara annem bakıyor eşimde anneme yardımcı olması için her ay kv çagırıyor yüküm daha da artıyor.Yemeği el birliğiyle yapıyorlar sağ olsunlar.Ya sonrası 3 cocuk 3 yetişkin biz kv ve kayınpederimle evde 7-8 kişi oluyoruz bu aylardır böyle .Haftasonu ve haftaiçi çamaşırı,bulaşıgı temizliği hiç bitmediği gibi yardımcı tutamıyorum kendimiz zor geçiniyoruz sinirden kuduruyorum arkadaşlar bu 2 bucuk yıldır böyle çocuklarımın menfaati için geliyor olsalar da 20 gün den aşağı kalmıyorlar tabi.Fakat ben tükendim artık.Hayattan bıktım terapi ya da ilaç bana iyi gelecek sanrım
edit:artık canavara döndüm yüzüm gülmüyor ev işleri bitmek bilmeyen bir çileye dönüştü.Her akşam ve hafta sonları moral bozuklugu ile işleri yapıyorum.
Hep öyle olmaz mı zaten. Evin eşin eve gelenin çocukların yükünü en çok anne çeker. Allah sabır versin büyürlerken çok fedakarlık gerekiyor bu da insanı yıpratıyor haliyle. Esin ve cocuklarinla bir plan yapsan bu cumartesi mesela. Ailece dışarda bikaç saat iyi gelebilir için açılıren yakın zamanda olan yine bana oldu canım ya
işin çok zor allah sabır versinde patlarsan kötü olacak eşine bu şeklde anlatsan çalışan bayansan anlaması lazım seni yetiştiremiyorum ve sinir hastası olucam de makine değilsinkiİçimdeki canavar hafta sonları ortaya çıkıyor arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacım çok var bana çok iyi geliyorsunuz.8-5 çalışıyorum Eve yetişemiyorum.Çocuklara annem bakıyor eşimde anneme yardımcı olması için her ay kv çagırıyor yüküm daha da artıyor.Yemeği el birliğiyle yapıyorlar sağ olsunlar.Ya sonrası 3 cocuk 3 yetişkin biz kv ve kayınpederimle evde 7-8 kişi oluyoruz bu aylardır böyle .Haftasonu ve haftaiçi çamaşırı,bulaşıgı temizliği hiç bitmediği gibi yardımcı tutamıyorum kendimiz zor geçiniyoruz sinirden kuduruyorum arkadaşlar bu 2 bucuk yıldır böyle çocuklarımın menfaati için geliyor olsalar da 20 gün den aşağı kalmıyorlar tabi.Fakat ben tükendim artık.Hayattan bıktım terapi ya da ilaç bana iyi gelecek sanrım
edit:artık canavara döndüm yüzüm gülmüyor ev işleri bitmek bilmeyen bir çileye dönüştü.Her akşam ve hafta sonları moral bozuklugu ile işleri yapıyorum.
canım çocukları çağırdıgı gibi erinmeden 16 saatlik yoldan geliyor buraya konuşmam lazım bu iş çığrından çıktı artık.E iyi de sürü gibi yaşanınca o kadar insanın çamaşırı bulaşığı bilmemnesi biter mi? Sizi zaten temizlikçi niyetine koymuş ev ahalisi. Bence eşinle konuş, annesigili çağırmasın artık. Annen tek başına bakamıyor mu ki?
sanrım çok yıprandım eşim çalışıyor fakat ben çocuklarla bu hafta zaman geçirebilirim bide annem.Hep öyle olmaz mı zaten. Evin eşin eve gelenin çocukların yükünü en çok anne çeker. Allah sabır versin büyürlerken çok fedakarlık gerekiyor bu da insanı yıpratıyor haliyle. Esin ve cocuklarinla bir plan yapsan bu cumartesi mesela. Ailece dışarda bikaç saat iyi gelebilir için açılır
amin canım ya allah razı olsun.Bu tempoya göre çok normal. Çocuklara anne yada kayınvalide kendi evlerinde birer ay bakamıyorlar mı.? Çalışan kadınlara Allah kolaylık versin.
konuşucam ciddi ciddi bu akşam artık olmuyor.işin çok zor allah sabır versinde patlarsan kötü olacak eşine bu şeklde anlatsan çalışan bayansan anlaması lazım seni yetiştiremiyorum ve sinir hastası olucam de makine değilsinki
sanrım çok yıprandım eşim çalışıyor fakat ben çocuklarla bu hafta zaman geçirebilirim bide annem.
Yani tek teselli verebilirim Allah iş yükü versin bende çok yoruluyorum ama şükürediyorum kendi evimde kendi çocuklarımın başındayım sağlıklıyım diyeİçimdeki canavar hafta sonları ortaya çıkıyor arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacım çok var bana çok iyi geliyorsunuz.8-5 çalışıyorum Eve yetişemiyorum.Çocuklara annem bakıyor eşimde anneme yardımcı olması için her ay kv çagırıyor yüküm daha da artıyor.Yemeği el birliğiyle yapıyorlar sağ olsunlar.Ya sonrası 3 cocuk 3 yetişkin biz kv ve kayınpederimle evde 7-8 kişi oluyoruz bu aylardır böyle .Haftasonu ve haftaiçi çamaşırı,bulaşıgı temizliği hiç bitmediği gibi yardımcı tutamıyorum kendimiz zor geçiniyoruz sinirden kuduruyorum arkadaşlar bu 2 bucuk yıldır böyle çocuklarımın menfaati için geliyor olsalar da 20 gün den aşağı kalmıyorlar tabi.Fakat ben tükendim artık.Hayattan bıktım terapi ya da ilaç bana iyi gelecek sanrım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?