- 8 Nisan 2013
- 1.476
- 514
- 163
herkeze merhaba nerden başlıcağımı nasıl anlatacağımı bilmiyorum kimseye anlatamadğım bi durumu dökmek istityorum buraya sevgilime eskiden bi kız mesaj atıp duruyodu hatta mesajlarını bile göstermişti bi ara o ne yaparsa yapsın bırakmıyodu peşini aynı okuldalar facede gezinirken o kızın duvarına girdim ve 2. isminde erkek arkadşımın soy ismi yazıyodu durumlarına baktım onun ismini yazarak özledim demiş onları görünce yıkıldım mesaj attım o kıza cevap vermedi sevglime sordum hemen o kız takıntılı bana attığı mesajları sende biliyosun falan dedi öyle kapanmıştı olay bu gün o kızın kuzeni beni tanıyo ve yanıma geldi o çok seviyo onu dedi bende kmse sevemez onu benim kadar dedim siz ne kadardır çıkıyosunuz dedi 1 yıldır dedim onlar bu sene çıktılar ayrıdılar dedi baya uzun çıktılar dedi sanki ölmüştü bütün hayllrim o anda ne yapcağmı blmiyodum erkek arkadaşıma mesaj attım direk ne demek oluyo bu diye aradı dün attığı mesajları göstercem sana dedi okudu kız dün buna mesaj atmış büssürü cevap vermemiş cevap vermezsen sevgilinle uğraşırrım falan demiş bunları duyunca içim rahatladı birazda olsa ama eve geldim ve kızdan bana mesaj ben onu çok seviyorum onun için biraya başladım falan bizim daha ayrılalı 4 ay oldu yazmış bunu görünce yine yıkıldım ona söyleyemedim çünkü nerdeyse her gün bu kızın hakkında konuşuyoruz ve bana anlattığı şeyler hep aynı ne yapcağımı bilmiyorum 4 ay önce bu hiç arayıp sormazdı beni ben acı çekerken o onlamıydı bilmiyorum düşündükçe içim acıyo kimseyede anlatamıyorum çünkü seviyorum ben onu herkezin ayrıl diceğinide biliyorum çok çaresizim.
okuduğunuz için teşekkür ederim