- 11 Aralık 2018
- 42.602
- 264.735
- 598
- Konu Sahibi InTheStars
Kimse sürekli sorun çıkardığını düşünmez zaten. Karşı tarafa sormak gerek onu.Doğruu ama sürekli sorun çıkardığımı düşünmüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse sürekli sorun çıkardığını düşünmez zaten. Karşı tarafa sormak gerek onu.Doğruu ama sürekli sorun çıkardığımı düşünmüyorum
Bin mesaj ne ya ,ilişki bitmiş zaten uzatmanın anlamı ne ?Sevgilim başlarda bana çok nazikti bağırmazsın bağırsa özür liderdi pişmanlığını görürdüm şimdi ise bağırdığı için asla pişman olmuyor ya da bağırdığı için oluyor ama kavga esnasında söylediği şeyler için olmuyor sinirle söyledin tanıyorsun beni abartma gibi şeyler söylüyor yanaşıyor iki tatlılık yapıyo bana hala ters gelirsem ooo sen beni sevmiyosun ben anlamıyorum hevesimi kaçırdın falan diyor. Geçen de kavga esnasına ben ağlarken ya ne ağlıyorsun yine diye çıkıştı sonra da gitti uyudu ben daha bunu atlatamamışken ertesi gün geldi özür dilerim böyle görünce çok üzülüyorum sana falan dedi özürünün sebebi de pişman olması değil beni üzmekmiş çıldırıyorum ya. Sonra ben yine biraz toparlandım falan bana bir olay anlattı arkadaşlarının bazıları bana kötü bir ima yapmış sanırım o da beddua etti ben de beddua etme dedim diye onları koruyorsun deyip çekti gitti ve bir gün boyunca tekelfonlarıma bakmadı ama sadece bakmada iyi whatsapa girmiyor yani canlılık belirtisi vermiyor aşırı panik oldum bir şey oldu diye bin tane mesaj attım ama beyefendi gördüğü halde iyiyim bile yazmamış ailesinde bir sağlık sorunu var onun için zaten kötüymüş ben de üstüne gelmişim kendini kapatmış hayat boşmuş yalnızmış bir şeyler ya ben ne yapıcam inanın ayrılmam gerektiğini biliyorum ama onsuz nasıl yapıcağımı bilmiyorum çok seviyorum ya
Ben sevgilini sorunlu ve toksik buldum; tavırları, yaklaşımı ve bakış açısı genel olarak arızalı bence. Bu ilişki düzelmez, daha iyiye gitmez, bile bile devam edersen de sen de toksiksin demektir.Ay şaka mısın tamam o zaman o hakaret ediyor beni kırıyor diye ben kabul edeyim sebebi de sinirliyken böyle konuşabilmesi mi böyle bir şey mi olur amaç zaten sinirliyken üzmemesi ben ayrıca enerji yayan bir insanım yanlış bir tahmin![]()
Başına bir şey geldi sandımBin mesaj ne ya ,ilişki bitmiş zaten uzatmanın anlamı ne ?
Bence de nasıl iletişim kurulur soruna nasıl yaklaşılır bilmiyor ben de bir seneyi geçtikten sonra çok bağlandım alışkanlık mı bilmiyorum korkuyorum onsuz kalmaktanBen sevgilini sorunlu ve toksik buldum; tavırları, yaklaşımı ve bakış açısı genel olarak arızalı bence. Bu ilişki düzelmez, daha iyiye gitmez, bile bile devam edersen de sen de toksiksin demektir.
Ne gelecek başına çocuk mu bu ? Böyle davrandiginiz için daha çok 1000 mesajlar atarsınız.Başına bir şey geldi sandım
Çok haklısın ben aetık uzaklaştım zaten bi gelecek de göremiyorum onunla bu yüzden ona da söyledim bunu çok üzüldü etti sanki o hareketleri yapan o değilmiş gibi. ısınamadım ama yine de üzüldüğüm şey onu gerçekten çok çok sevdim en mutlu zamanlarımı yaşattı belki de şimdi anı olucak onu hayatımdan çıkarmak zor geliyor ilk aşkım ilk sevgilimdi bu kadar severken şuan nasıl böyle hissizim bilmiyorumSevgili kadınlar; lütfen sevgili, eş her kimse çok rica ediyorum gözleriniz yerde, ellerinizi karnınıza kavuşturmuş, yanınızda vileda kovasıyla ondan gelecek bir emri dört gözle bekler gibi davranmayın. İnanın hiçbir çekiciliğiniz kalmıyor, hiç hem de. Ya bırakın sizi kaybetmekten korksun lütfen. Bu yaratıklar avcıdır. Avlayıp heybesine attığı anda yeni av peşine düşer. Rica ediyorum duygularınızın tamamını göstermeyin böyle tiplere, annesi de olmayın sakın sakın.
Sözüm beyefendi tiplere değil, siz çok iyi anladınız. Kendinize saygı duyun, kendinizi sevin. Öz güven ve öz değer çalışmaları yapın. Zaten bunları yaparsanız sevgili sandığınız bu çöplerle asla muhatap olmazsınız.
22Yaşlar kac merak ettim
Sadece çocukların başına bir şey gelmiyorNe gelecek başına çocuk mu bu ? Böyle davrandiginiz için daha çok 1000 mesajlar atarsınız.